Εμφάνιση ΣΟΚ του Ηλία Κασιδιάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας. Προφητεία βόμβα για την…(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kasidiaris

Σφοδρή επίθεση στον Κ. Μπακογιάννη, τις παράνομες πακιστανικές οργανώσεις και όσους απεργάζονται την ισλαμοποίηση της Ελλάδος, εξαπέλυσε o ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων.

Κατήγγειλε την παράνομη κατάληψη της πλατείας Συντάγματος από ανεξέλεγκτες ομάδες πακιστανών με οχήματα και πλακάτ υπέρ της τζιχάντ.

Ο λαθροδήμαρχος και οι αρμόδιοι παράγοντες που ευθύνονται για αυτές τις αθλιότητες εγκατέλειψαν άρον-άρον την αίθουσα αγκαλιά με το ΚΚΕ και τους ισλαμολάγνους αριστεριστές

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής απαίτησε την δημοσιοποίηση όλων των οικονομικών στοιχείων για τον άθλιο στολισμό Μπακογιάννη, που στοίχισε στο ταμείο του Δήμου μισό εκατομμύριο ευρώ!

Με κάθε μέσο αντιστεκόμαστε στον παράνομο εποικισμό της χώρας μας και στον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Πρόταση εισαγγελέως: Καμία εμπλοκή του κόμματος της Χρυσής Αυγής

    Δεν υπήρχε σχέδιο και οργάνωση για τo έγκλημα στο Κερατσίνι το 2013 και καμία εμπλοκή του κόμματος της Χρυσής Αυγής, υποστήριξε στην πρόταση της η εισαγγελέας, εισηγούμενη μόνον την καταδίκη του καθ’ ομολογία δράστη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αλλά και την απαλλαγή όλων των άλλων κατηγορουμένων.

    Η εισαγγελέας ανέφερε ότι δεν υπήρξε εντολή από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία και επικαλούμενη στοιχεία της αποδεικτικής διαδικασίας αλλά και μαρτυρικές καταθέσεις ανέφερε στην αγόρευσή της:

    «Δεν ακούστηκαν φράσεις που να δείχνουν ότι δόθηκε εντολή για τη δολοφονία Φύσσα… Από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε ότι η δολοφονία Φύσσα ήταν προσχεδιασμένη από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Δεν προέκυψε ότι δόθηκε εντολή από αυτή… Άλλωστε ποιοι θα ήταν το όφελος για τη Χρυσή Αυγή. Αν πράγματι ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία Φύσσα γιατί την διέπραξαν σε κεντρικό σημείο και όχι κάποια άλλο βράδυ σε άλλο απόμερο σημείο ώστε το έγκλημα να μη γίνει ορατό».

  2. ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΡΟΥΜΠΑΚΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΡΧΕΤΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ !

  3. ηδη στην αγορευση του εισαγγελεα αυτη τη στιγμη στη δικη της χα, προβλεπεται απαλλακτικη προταση για την ηγεσια της χα οπως διαβαζω σε αλλο αρθρο του μακελειου…σε λιγη ωρα θα ξερουμε οριστικα…ολη η σκευωρια θα πεσει

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΙΑ

  5. Μιχαλολιάκος, Καρατζαφέρης και Φαήλος Κρανιδιώτης κατηγορούσαν το 2014 τον Σαμαρά επειδή πέρασαν 77 χιλιάδες λάθρο μέσα σε 2 χρόνια και εγκλωβίστηκαν μόλις 1500 στην Αμυγδαλέζα!
    Κατόπιν σε αγαστή συνεργασία με τον ψύριζα, έριξαν την κυβέρνηση της ΝΔ και μαζί με την πρώτη φορά αριστερά, μας φόρτωσαν 1,5 εκατομμύριο λαθροπεραστικούς που δοκίμασαν τα γεμιστά της Φωτίου και 300 χιλιάδες μόνιμους μουσουλμάνους “επενδυτές”!!
    Και τώρα σας φταίει ο Κούλης? Που καθαρίζει τα Εξάρχεια και διώχνει τους αναρχομπαχαλάκηδες από τα Πανεπιστήμια και τα υπό κατάληψιν κτίρια??
    Που εξαρθρώνει κάθε μέρα δεκάδες σπείρες και συμμορίες και μπένει μια Τάξη στην εσωτερική Ασφάλεια της χώρας???
    Αναρωτηθήκατε πρώτα απ’όλα γιατί πάτωσε η ΧΑ και δεν μπήκε στην Βουλή ή έχει ο Θεός, θα βρούμε κάποιο άλλο νεοεθνικιστικό κόμμα με φρέσκο σανό?

    1. που ειδες εσυ οτι ο κουλης καθαρισε τα εξαρχεια ελλαδα δεν ειναι μονο το κεντρο λοιπον ασε τις παπαρολογιες τιποτα δεν κανει και αυτος καθαρισμα ειναι τους στελνω στο διαολο δια παντος. θα πανε σε αλλες περιοχες εσυ αναρωτηθηκες ποτε γιατι ειναι ναιναικοι στους ξενους και δεν λενε ενα οχι αναρωτηθηκες ποτε αυτη η τρισκαταρατη οικογενεια που βρισκει τα λεφτα? και σαν σε ταιζουν αυτοι σημερα και σου ταζουν ενα σωρο μπουρδες ξυπνα αυτες οι δυο κυβερνησεις πασοκ και νδ ξεκινησαν την κατρακυλα αυτης της χωρας και μετα ηρθε και ο αλλος παπαρας και εδεσε το γλυκο και συνεχιζει το μαμαοθρεφτο

      1. 1) Έγραψα “καθαρίζει”, δεν είπα “καθάρισε”. 4,5 χρόνια που μας φόρτωσες τους μπαχαλάκηδες και σε είχαν καθημερινά στο κυνήγι σκοτώνοντας συναγωνιστές σου, ΔΕΝ έκανες ούτε μια πορεία!
        Το 2012-2014 ήσουνα κάθε μέρα στους δρόμους και κρεμιόσουνα στα κάγκελα της Αμυγδαλέζας για 1500 λάθρο, επί ψύριζα 4,5 χρόνια με 1,5εκ. πάκια κούρνιαζες στα αβγά σου γιατί σου διέκοψε την δίκη και έπρεπε να του το ξεπληρώσεις!!
        Αυτές τις πλάτες στον καταληψία είδε ο Ελληνικός λαός και σε πέταξε έξω από την Βουλή 😉
        2) Ποιός σου είπε οτι οι Έλληνες θέλουμε να φύγουμε από την Ευρώπη και το ευρώ?
        Επειδή ταυτίζεστε εσείς οικονομικά με τους κομμουνιστές, τον Δραχμαζάνη και την τρελοΖωή, βάζοντας απλά το πρόθεμα “εθνο” για να ξεχωρίζετε δήθεν από τους αριστερούς και να μας το παίζετε (ακρο)Δεξιοί, νομίζετε πως οι Έλληνες θέλουμε να καταντήσουμε Βόρεια Κορέα που την έχετε και πρότυπο?
        Μια εντελώς απομονωμένη χώρα, μακρυά από την Δύση, χωρίς τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ως συμμάχους, με ένα άχρηστο και υποτιμημένο εθνικό νόμισμα σαν αυτό της Κούβας, με όλες τις αλυσίδες σουπερμάρκετ κρατικές και με μισό εκατομμύριο μόνιμους αγρότες που θα ανήκουν/πληρώνονται στο Δημόσιο και θα εξάγουν λάχανα και πορτοκάλια στους Ρώσους και τους Ιρανούς! (τάδε έφη ο αρχηγός σας προεκλογικά),
        νομίζετε οτι μια τέτοια μικρή κι εντελώς ανίσχυρη χώρα χωρίς συμμάχους που δεν παράγει ούτε οδοντογλυφίδες, θα αντέξει σε πόλεμο με τον τούρκο, τον αλβανό και τον σκοπιανό?
        Βρε κουνήστε το κεφάλι σας μπας και ξυπνήσουν τα 2 εγκεφαλικά κύτταρα που σας απέμειναν εκεί στην ΧΑ και πάντε αύριο πρωί-πρωί στην εκκλησία να κάνετε τον σταυρό σας και να ανάψετε μια λαμπάδα στην Παναγιά που ακόμη (Δόξα σοι ο Θεός) ανήκομεν στην Δύση, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, το ευρώ κλπ!!!
        Τους είδαμε τους υπερπατριώτες στην Βουλή: ΛΑΟΣ, ΧΑ, σΑΝΕΛ, Λεβέντη, όλοι για την Αριστερά δούλεψαν, τώρα βάλατε και τον κυρ.αλοιφή Φελόπουλο να γελάσουμε, μετά θα πάτε στον Φαήλο, τον Φραγκούλη, το Ε.ΛΑ.ΜΝΙ(στον τόπο σου) του Λαγού, μετά θα φτιάξει άλλο κόμμα ο Κλανιδιάρης,,, έχει φρέσκο σανό να τρώτε για πολλά χρόνια ακόμη, αλλάζετε τα “εθνικιστικά” κόμματα πιο συχνά κι από τα πουκάμισα σας…

        1. Με το ευρω και την ευρωπη δεν θα μεινει τιποτα στην Ελλαδα ορθιο μεγαλε…Που ζεις?? Δεν τα βλεπεις??
          Κατρχην στο Δημοψηφισμα οι Ελληνες εδωσαν ξεκαθαρη απαντηση,ασχετα αν δεν την υλοποιησαν τα
          απλυτα του Συριζα…Δηλαδη τι θελεις να μας πεις?? Οτι οι Ελληνες αγαπανε το ευρω και την Ευρωπη??
          Σε λιγα χρονια θα εισαι σαν την μυγα μες στο γαλα απ τα λαθροορκ
          Να δεχτω οπως λες οτι επι Σαμαρα ειχαμε λιγοτερους..Τωρα γιατι δεν κλεινουν τα συνορα?
          Γιατι τους δινουν λεφτα? Γιατι δεν τους στελνουν πισω??
          Μαθε οτι η χωρα παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και συ νομιζεις οτι ζεις στη δικια σου χωρα..
          Το ευρω θα πεσει τωρα που εφυγε η Αγγλια και μαζεψε μπολικο αλατι εκει στη Μανη γιατι θα το χρειαστεις

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ ΟΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

  7. Θα έρθει η μέρα που θα λέτε Χρυσή Αυγή σώσε μας και τι μαλάκες ήμασταν που δεν σε ψηφίζαμε αλλά ελπίζω να έχετε μαλάκες την τύχη που σας αξίζει. Καμία σωτηρία για τους ηλίθιους.

  8. Γανω το σπιτι σας ισλαμολαγνοι κυβερνητες προδοτες..μ

  9. ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΜΑΡΝΗΣ ΔΕΞΙΆ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΆΣΕΙ ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΑ ΑΝΆΠΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΉΣΕΙ ΤΟ ΙΣΛΆΜ… ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΒΛΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΥΛΟ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕ

  10. Να μας ζήσεις Ηλία Μεγάλε Πατριώτη δεν χορταίνουμε να σε ακούμε!
    Στο twitter φρόντισαν οι να σβυστεί το video,δεν πήραν είδηση φαίνεται, ότι το ανέβασε και ο Μέγας Στέφανος και έτσι το είδαν ή ίσως το δουν περισσότεροι πατριώτες.
    Πιστεύω ότι είναι επιθυμία όλων μας να παραμερίσετε τυχόν παρεξηγήσεις και να σας απολαύσουμε σε κοινή εκπομπή,σας θερμοπαρακαλούμε γι αυτό κάντετό μας δώρο τις Αγιες αυτές Μέρες!!
    Νάσθε καλά Καλές Γιορτές !

  11. Σωστός. Τέλειος. Και μόνο που τον βλέπω αναστατώνομαι……………

    1. ΚΡΙΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΒΙΒΙΑΝΑ ΚΑΜΠΑΝΙΛΕ

  12. Τους πρωτους που θα σφαξουν οι ΦιλοΤουρκοι θα ειναι οι ψευτοεριστεροπροδευτικοι . ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ.

  13. Βάστα γερά Ηλία γιατί είναι πολλοί οι ΟΧΤΡΟΙ! Μπράβο και στο “Μακελειό” που βγάζει έστω τον αγώνα σου μέσα σε τόσο εχθρικό περιβάλλον …προς τα έξω!

  14. Του έριξαν πάλι την σελίδα στο you tube του Κασιδιάρη σας πονάει ο Λιάκος κομουνιστοαδερφες….

  15. Πες τα Λιακο Αλλα οταν παιρνεις το λογο φευγουν τα πουληταρια μη τυχον και τα θιξεις!!

  16. μπραβο για την επιμονη του. εγω στη θεση του θα ειχα ριξει 10 φασκελα στους ψηφοφορους που δεν τον στειλαν εστω στο β γυρο και θα κοιτουσα την παρτη μου

  17. Οσο για τον Λιακο γιατι ρε καλα παιδια των Αθηνων δεν τον ψηφισατε για Δημαρχο και βγαλατε εναν ανθρωπο του συστηματος ας μου απαντησει καποιος?

  18. Ευγε μεγαλε στεφανε ετσι ειναι οι δημοσιογραφει τα εβαλες με ενα ολοκληρο συστημα τι να πω σε διαβαζω καθε μερα και τους συνεργατες σου αξιος με πολλα κιλα @@@@@ κανεις αλλος δεν τολμαει μπραβο σου λεβεντη μου ολοι τους και μονος σου.ενας 60χρονος απο Λαρισα.

  19. Παλίκαρος, Ελληναράς, καθαρός πατριωτικός λόγος,
    κανείς δεν μπορεί να σταθεί απέναντι του!

  20. Ποια εμφανιση σοκ και τριχες ρε σεις;
    Ειδα ολο το βιντεο,μια χαρα τα ειπε ο Κασιδιαρης,που εχει αδικο δηλαδη;
    Ολα οσα ειπε ειναι σωστα και τα τεκμηριωσε και με στοιχεια,που εχει αδικο σε κατι απ’οσα ειπε;
    Απλα τον εχουνε στη μαυρη λιστα,γιατι δεν θελουν να ακουγονται αληθειες,τους χαλαει τη σουπα βλεπεις.
    Μακαρι να ειχε βγει δημαρχος στην Αθηνα,δε θα ειχαμε τιποτε απ’αυτα τα αισχη.

  21. ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ! ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ! ΑΝΤΕ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ….”ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ! ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ !

  22. Ο γιός τής Ντόρας είναι ένας μεγάλος Κρετίνος.Φαίνεται από τή μούρη του
    Γιάννης Λάκων

  23. Ο κλαρινογαμπρός της μπακογιάνναινας-μητσοτάκαινας-κουβέλαινας μόλις δει τον Ηλία κλάνει μέντες και παίρνει τις λουλούδες τις αριστεράς και πάνε να γλεντήσουν με λαθρομελαχρινά αγόρια

  24. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΛΛΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΄΄ΕΥΓΕΝΗ΄΄ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…

Comments are closed.