Ενώ το κράτος «κοιμάται» όρθιο! 2 πανεπιστημιακοί προσφεύγουν στο ΣτΕ ζητώντας να τεθεί εκτός νόμου το τουρκόφιλο ΚΙΕΦ

Κοινοποίηση:
fe6b401c2f874200c3de08efd5c5938a_XL

Αφού η Δικαιοσύνη και η κυβέρνηση κοιμούνται «του καλού καιρού» μπροστά στον Δούρειο Ίππο της Τουρκίας που λέγεται ΚΙΕΦ (“Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας”), αποφάσισαν να αναλάβουν δράση δύο πατριώτες της ακαδημαϊκής κοινότητας, και συγκεκριμένα δύο πανεπιστημιακοί καθηγητές και παράλληλα δικηγόροι, ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου με την οποία επιτράπηκε στο ΚΙΕΦ να συμμετέχει στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Πρόκειται για τα απολύτως αυτονόητα για την εθνική μας ασφάλεια, για τα οποία το ελληνικό κράτος θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει εδώ και δέκα χρόνια, όταν το τουρκόψυχο ΚΙΕΦ κατέβηκε στις ευρωεκλογές και πήρε 0,75%, για να φτάσει ως σήμερα να είναι πρώτο κόμμα σε Ξάνθη και Ροδόπη.

Η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ γύρισαν τον κόσμο ανάποδα για να ποινικοποιηθεί η εθνικιστική Χρυσή Αυγή και να βρεθεί ο «κρυφός αρχηγός» των Σπαρτιατών, αλλά για τον τουρκικό εθνικισμό που πρεσβεύει το ΚΙΕΦ και τον κρυφό του αρχηγό του κομματιδίου που ουσιαστικά είναι ο Ερντογάν, δεν τρέχει τίποτα.

Τι υποστηρίζουν οι προσφεύγοντες 

Οι δύο πανεπιστημιακοί καθηγητές, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποστηρίζουν ότι το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου δεν έλεγξε ως όφειλε το καταστατικό και την υποκρυπτόμενη δράση του ΚΙΕΦ, το οποίο δρα αντεθνικά και σε βάρος των διεθνών συνθηκών της χώρας με αποτέλεσμα να κάνει δεκτή την αίτηση συμμετοχής του στις ευρωεκλογές.

Συνεπώς, όπως τονίζουν παράνομα και κατά παράβαση των συνταγματικών επιταγών έγινε από τον Άρειο Πάγο δεκτή η συμμετοχή του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές, καθώς αντιστρατεύεται την ελληνική έννομη τάξη και εμφανίζεται ως εκπρόσωπος ανύπαρκτων μειονοτήτων, δήθεν τουρκικής και ψευτομακεδονικής.

Συγκεκριμένα στην αίτηση ακύρωσής τους οι δύο πανεπιστημιακοί καθηγητές επισημαίνουν ότι στους συνταγματικούς κανόνες που θεσπίζουν περιορισμούς ως προς τη δυνατότητα εκλογιμότητας ενός πολιτικού κόμματος, μεταξύ άλλων, είναι να μην διεγείρει το κόμμα το λαϊκό αίσθημα με πράξεις με τι οποίες αντιστρατεύονται τις θεμελιώδεις δημοκρατικές αρχές, να μην υποκινεί και διεγείρει το λαϊκό αίσθημα και μάλιστα με επιθετικές προς τη δημοκρατία θέσεις των ηγετών του κόμματος.

Για να στηρίξουν τους ισχυρισμούς τους, οι δύο πανεπιστημιακοί επικαλούνται «εμπρηστικές» δηλώσεις της πρόεδρου του ΚΙΕΦ και υποψήφιας ευρωβουλευτού, Τσιγδέμ Ασάφογλου. Να θυμίσουμε ενδεικτικά ότι η ανεκδιήγητη Ασάφογλου μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ευχαρίστησε την «τουρκική μειονότητα» της Δυτικής Θράκης, όπως είπε,  και ισχυρίστηκε ότι «ο κάθε μειονοτικός που πήγε στην κάλπη και ψήφισε το ΚΙΕΦ είπε: ”Είμαι Τούρκος”».

Είναι εξωφρενικό να έχουμε στη χώρα τόση προπαγάνδα με την καραμέλα της δήθεν «ακροδεξιάς» για να συκοφαντούνται τα κόμματα που υπηρετούν τις αξίες που ξεπούλησε η ΝΔ, τη στιγμή που το  – όντως ακροδεξιό – κόμμα που έχει φυτέψει η Τουρκία στη Θράκη, συνεχίζει ανενόχλητο την πρακτορική δράση του.

Για να προστατευθεί το Europride στη Θεσσαλονίκη διώχθηκε ποινικά ένας φιλειρηνικός χριστιανός με την ανυπόστατη κατηγορία της… «διέγερσης σε ανυπακοή», την ώρα που η πρόεδρος ενός τουρκοκίνητου κόμματος εξεγείρει δημόσια τη μουσουλμανική μειονότητα, λέγοντας ότι απευθύνεται σε «Τούρκους»! Εκείνος που έθιξε το Europride συνελήφθη και φυλακίστηκε για 4 μέρες, ενώ για εκείνους που σαμποτάρουν την ελληνικότητα της Θράκης δεν συγκινείται κανένας λειτουργός της Δικαιοσύνης!

Πηγή: sportime.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μπράβο στους καθηγητές, και μακάρι να καταφέρουν την ακύρωση του ΚΙΕΦ. Ντροπή και αίσχος στη κυβέρνηση, μείζονα και ήσσονα αντιπολίτευση, και ανώτατους δικαστικούς, που ποιούν την νήσσαν!

  2. ΔΕΝ ΚΟΙΜΆΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ .
    .
    ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
    .ΕΒΑΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
    ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΚΑΤΣΙΦΑΣ,
    ΚΑΙ ΔΩ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΛΙΑ.

Leave a Response