Εξαγοράστηκε η ”τιμή” στον Μητσοτάκη;;;

Κοινοποίηση:
bourlas-koulis-atlCouncil

Ψευτιές, παραπληροφόρηση… ΔΕΝ θα έχει ”συνάντηση με την Ομογένεια” ο πρωθυπουργός στην Νέα Υόρκη. Απλά, όπως συνηθίζει, θα μιλήσει σε γεύμα νεολεφτάδων (24 Σεπ. ’24), που πληρώνουν ”εισιτήριο” 250 δολ. στον ”λομπίστα” Μανάτο. Και το γεύμα αυτό, οι διεφθαρμένοι ”Μαξίμου”, το βαφτίζουν ψευδέστατα, ”συνάντηση με την Ομογένεια” !!!……….

Ο ‘Αλμπερτ Μπουρλάς, όλα δείχνουν, ότι εξαγόρασε την… ”τιμή” στον Κυρ. Μητσοτάκη από το Atlantic Council.

To Think Tank, εξαιτίας του δωρητή Μπουρλά, δηλ. χρήμα της Pfizer, συμπεριέλαβε τον πρωθυπουργό Ελλάδας ως έναν από τους 4 τιμώμενους (τελετή Νέα Υόρκη, 23 Σεπ. ’24), σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του ”Κ”.

Ο πρωθυπουργός του διεφθαρμένου ”καθεστώτος Μητσοτάκη”, φυσικά, τιμάται γιά τις μίζες του, τις αρπαχτές, τα δώρα (”μαύρα”) από επιχειρηματίες που ευνοεί, την τεράστια διαφθορά, τα Τέμπη, το παραδικαστικό, τις παρακολουθήσεις, τον έλεγχο- εξευτελισμό ”δικαιοσύνης”, την ακρίβεια, την φτωχοποίηη του λαού, τα χάλια και… χαλιά κλπ.

Μητσοτάκης και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ”λέγεται” ότι ήταν αποδέκτες γερής μίζας από Pfizer / Μπουρλά, γιά τις τεράστιες ποσότητες εμβόλιων, γιά κορωναιό. Ο Μητσοτάκης ήταν ο ”ελληνικός σύνδεσμος” μεταξύ Μπουρλά και φον ντερ Λάιεν γιά την αγορά των εμβολίων.

Οι σχέσεις Μητσοτάκη και Μπουρλά είναι εντωπωσιακά στενές, συμφέροντος.

Φυσικά, ούτε στην διεφθαρμένη ευρ.’Ενωση, ούτε στο σάπιο κράτος Ελλάδας υπάρχει καθαρή, αδέσμευτη δικαιοσύνη γιά να ασχοληθεί με τις μεγάλες μίζες, εμβόλιων.

Το Think Tank έλαβε αρκετά εξευτελιστικά γι’ αυτό, επικριτικά emails γιά την απόφασή του να τιμήσει έναν διεφθαρμένο, μιζολήπτη, πολιτικό, δηλ. τον πρωθυπουργό Ελλάδας, γόνο της οικογένειας διαχρονικών μιζοληπτών, αρπακτικών.

Η είδηση…
Ο πρωθυπουργός του σάπιου κράτους με την διεφθαρμένη κυβέρνηση, θα είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα που θα τιμηθούν εφέτος με το βραβείο ”Global Citizen”, το οποίο απονέμει το β’ κατηγορίας φιλοπολεμικό αμερικανικό think tank, Atlantic Council. O Κ. Μητσοτάκης θα απευθύνει σύντομη ομιλία παραλαμβάνοντας το βραβείο.

Λεπτομέρεια: Το βραβείο θα απονείμει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά.

Μαζί του θα βραβευθούν, η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι, ο πρόεδρος της Γκάνα Νάκα Ακούφο-Άντο και η πρωτοπόρος στον τομέα της ψυχαγωγίας από τη Νότια Κορέα Μίκι Λι.

Σύμφωνα με το Atlantic Council, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βραβευθεί ως αναγνώριση για «την αξιοσημείωτη σταδιοδρομία του τόσο στη δημόσια διοίκηση όσο και στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και για τις ηγετικές του ικανότητες στη διακυβέρνηση της χώρας αλλά και στις διατλαντικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες υποθέσεις… Αναδεικνύοντας τόσο αξιόλογα άτομα – δύο άνδρες και δύο γυναίκες από τρεις ηπείρους – ελπίζουμε να εμπνεύσουμε άλλους να μιμηθούν τη συμβολή τους σε έναν καλύτερο κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Atlantic Council, Φρέντερικ Κέμπε.

Πηγή: kalami.us

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. μιλαει το πιονι πλεον ξεδιαντροπα για παγκοσμια διακυβερνηση
    λες και τον ψηφισαμε γι αυτο.
    λες και η ρωσια ,η κινα,η ινδια θα ακολουθησουν.
    πιονι της νεας ταξης πραγματων.
    ρε τον κουλη….δεν παει καλα …σιγουρα…
    πρεπει να τον αναλαβουν ψυχιατροι….

Leave a Response