Εξαγριωμένοι Ιταλοί μπλοκάρουν την Γερμανίδα Φον Ντερ Λάιεν στην Λαμπεντούζα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΛΑΜΠΕΝΤΟΥΖΑ

Εξαγριωμένοι Ιταλοί μπλόκαραν το αυτοκίνητο που μετέφερε την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στη Λαμπεντούζα. Στην Ελλάδα θα είχαν απαγορεύσει τη μετακίνηση σε απόσταση χιλιομέτρων…

Χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο με τον άνθρωπο που έχει μπει μπροστά στο αυτοκίνητό της και φωνάζει με ντουντούκα.

F6O9XFcXkAAF8SZ
Παρά τις μεγαλοστομίες της Γερμανίδας πολιτικού – που κάποιοι υπενθυμίζουν ότι ήταν η πιο αποτυχημένη υπουργός Άμυνας στην ιστορία της Γερμανίας – είναι σαφές ότι οι ντόπιοι καταλαβαίνουν ότι ήλθε μόνον και μόνον για να ρίξει στάχτη στα μάτια τους, αφού το κύριο μέλημά της είναι να εξυπηρετεί τα συμφέροντα που θέλουν τον εποικισμό της Ευρώπης.
Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και από τα 10 μέτρα τα οποία πρότεινε για το δράμα που βιώνουν οι ίδιοι

Φυσικά, δεν περιμένει κανείς ότι το αυτί της Φον Ντερ Λάιεν ίδρωσε, ίσως όμως η Τζόρτζια Μελόνι καταλαβαίνει τις διαθέσεις του ιταλικού λαού.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αντε με τη θειτσα των ναζι! Αρκετα μασαμπουκωσε η δολοπλοκα κι απο μπολια, κι απο μεταναστες και τωρα κανει διατριβη στη δηθεν κλιματικη αλλαγη!
    Δεν εχει μεινει πρασινο για πρασινο, γαμω τις εκπομπες CO2 απο τις πυρκαγιες στην ατμοσφαιρα και πουλανε τις καραμελλες τους μαζι με τη καθε Κουλα και τους υπολοιπους σιωνιστες ηγετισκους!

Comments are closed.