Εξαιρετικά αμφίβολος ο Λόιντ κόντρα στον Ολυμπιακό

Κοινοποίηση:
Λόιντ

Έναν σημαντικό «πονοκέφαλο» έχει να διαχειριστεί ο τεχνικός της Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (30/11, 20:00), για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Κι αυτό γιατί, είναι πιθανό να στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζόρνταν Λόιντ. Ο Αμερικανός γκαρντ εξακολουθεί να  ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τόσο από το ματς με την Μπασκόνια, όσο και από αυτό του πρωταθλήματος απέναντι στη Λε Μαν.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Γαλλίας, η συμμετοχή του Αμερικανού σούπερ σκόρερ κόντρα στους «ερυθρόλευκους» είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα αποφασιστεί λίγο πριν το τζάμπολ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτοί οι Τούρκοι που περνάνε κάθε ημέρα των Έβρο και ζητάνε πολιτικό άσυλο Ελλάδα τη είναι τέλος πάντων κλπ οι νέοι πόντιοι τσιγγανοποντιοι τη θα τους βαπτιστούν για να ξέρουμε 150 με 300 είναι πολλή βάλε και οικογένειες για να ξέρουμε η θα μας που μικραδιατες παιδιά μου Έλληνες χριστιανοί σε 40 χρόνια η παπάδες κρατήστε αριθμό και γενεολογια εμείς θα βγούμε Τούρκοι θα το δεις και ας περνεμε τα 1000 χρόνια σε αυτήν την γη η νέοι εθνικιστές τη θα είναι όλοι αυτή

Comments are closed.