Εξαφανίστηκαν για πάντα τα κορίτσια! Παρουσιάστριες που «χάσαμε» από την τηλεόραση..! (EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
tv

Μπορεί τα πρόσωπα στην τηλεόραση να ανανεώνονται, αλλά ποτέ δεν ξεχνιούνται. Κάποιες παρουσιάστριες άφησαν την τηλεόραση για να ασχοληθούν με άλλα πράγματα, κάποιες για να αφοσιωθούν στην οικογένειά τους, άλλες εξαφανίστηκαν εντελώς! Πάμε να θυμηθούμε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, πώς ήταν, πώς είναι σήμερα και τι κάνουν.

1- Βάσια Λόη: Παρουσιάστρια επί σειρά ετών της lifestyle εκπομπής “Tv Weekend” στο Alter, η Λόη ήταν το ισοδύναμο της Φαίης Σκορδά την εποχή της δόξας του καναλιού. Ωστόσο, μετά τον γάμο της με τον εφοπλιστή Νίκο Μαδιά, το 2010, αποσύρθηκε από την τηλεόραση και αφιερώθηκε στο μεγάλωμα των δυο γιών της, χωρίς να επιστρέψει ξανά στα τηλεοπτικά «πράγματα». Πλέον, κάνε επιλεκτικά κάποιες δημόσιες εμφανίσεις.

b1

b2

b3

2- Ντέσσυ Κουβελογιάννη:  Ξεκίνησε την καριέρα της μπροστά από τις κάμερες το 2004 στο Alter, με το «Top Secret». Πήρε μεταγραφή στον Ant1 το 2006, αλλά επέστρεψε ξανά στο Alter για να παρουσιάσει  το «Gossip News». Ωστόσο, μετά τη γέννηση και του δεύτερου παιδιού της (έχει μια κόρη, την Ανδριάνα – Μικαέλα και ένα γιο, τον Γιάννο, από τον γάμο της με τον Μπάμπη Κασταντώνη), έμεινε για ένα διάστημα μακριά από τη τηλεόραση για να αφοσιωθεί στα παιδιά της. Επανήλθε τηλεοπτικά το 2013 στο κανάλι Extra και μέχρι και πέρυσι παρουσιάζε εκπομπή στο κανάλι ΑΡΤ.

n1

n2

3- Πόπη Χατζηδημητρίου: Αν και υπήρξε είτε ως παρουσιάστρια ή συμπαρουσιάστρια σε διάφορες εκπομπές (κυρίως του Ant1), o κόσμος τη θυμάται ως παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» (1994-1995). Ήταν εκείνη που διαδέχτηκε τη Ρούλα Κορομηλά και από την οποία πήρε σκυτάλη η Ελένη Μενεγάκη. Απέχει από την τηλεόραση 16 χρόνια, ενώ για πολλά χρόνια έκανε εκπομπή στο ραδιόφωνο του Galaxy.

p1

p2

4- Μπήλιω Τσουκαλά:

m1

m2

5- Σία Λιαροπούλου:  «Μια Νέα Αρχή» (Star, 1997), «Τα Μυστικά της Αγάπης» (Star, 1998), «Το Ζευγάρι της Χρονιάς» (Alter, 2002), είναι τα τρία reality μετά οποία η δημοσιογράφος έγραψε τη δική της ιστορία στην τηλεόραση, ιδίως σ’ αυτό το κομμάτι της που αποκαλούμε trash. To 2006 έκανε μια τελευταία τηλεοπτική προσπάθεια στο Star και από τότε …αγνοείται η τύχη της.

sia sia2

Αυτές όμως δεν είναι οι μοναδικές «απουσίες: Τα δελτία ειδήσεων του Ant1 ανέδειξαν σπουδαίες δημοσιογράφους, που όμως, η καθεμία για διαφορετικό λόγο, ακολούθησαν άλλο δρόμο ή απλά πέρασαν σε άλλα κομμάτια της δημοσιογραφίας, πίσω από τις κάμερες ή στο ραδιόφωνο. Σοφία Τσιλιγιάννη, Τζέλα Παυλάκου, Μάρω Λεονάρδου, Γιώτα Μιχαλοπούλου, Σαββούλα Λιάτσου, απέχουν από τη τηλεόραση παρά τη δυναμική τους παρουσία στον χώρο.

e1

Χαρακτηριστικό, επίσης, πρόσωπο του Ant1, η δημοσιογράφος Μάγδα Παπαγιάννη που για πολλά χρόνια ήταν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

e2

e3

e4

e5

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη το 2015. Μετά την τηλεόραση, άνοιξε μαγαζί, παντρεύτηκε, έγινε μητέρα, χώρισε και γύρισε επαγγελματικά στο ραδιόφωνο.
l1

 

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου το 2013

τσι

Η Μαρία Σταματέρη το 2007 που παρουσίαζε το Gala.

μαλε

H Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου στο «3 2 1» Ant1 το 1993…
…και στην πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή «Εδώ». Σήμερα ασχολείται με τα visual effects, ενώ εδώ και 20 + χρόνια είναι σε σχέση με τον Μιχάλη Ρακιντζή.

ρακ

Φωτογραφίες: NDP

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ε για να τον βρήκε πάει να πει οτι το άξιζε, το παιδί αυτο ειναι εφοπλιστής ,αλλά είναι λιτός και απλός άνθρωπος σαν όλους, ποια η διαφορά? σε αυτό που ισχυρίζεσαι? σεβόμενο το σχόλιό σου αλλά ας αφήσουμε την ζήλια πιο εκεί, και θα είμαστε καλύτεροι

  2. εκπληκτικός άνθρωπος, Bασια Λοη, πολύ σοβαρή με καθαρό και επιβλητικό χαρακτήρα, καλοσυνάτη, μπράβο στην οικογένειά της και στον σύζυγό της

    1. Χαχαχα πλακα εχεις….τι ηθος… εψαχνε τον εφοπλιστη…

Comments are closed.