Εξετάσεις για τα πρότυπα γυμνάσια – “Υπήρχαν λάθη στα θέματα” – Τι ακριβώς συμβαίνει εδώ; Μπορούν να μας απαντήσουν από το υπουργείο παιδείας;

Κοινοποίηση:
exetaseis

Μαθητές που θέλουν να φοιτήσουν στα πρότυπα γυμνάσια, έδωσαν το Σάββατο τις απαιτούμενες εξετάσεις. Ωστόσο, όπως μας καταγγέλει γονιός, αρκετά ήταν τα πράγματα που πήγαν… λάθος.

“Το Σάββατο που μας πέρασε, έγιναν εισαγωγικές εξετάσεις για τα πρότυπα γυμνάσια. Οι εξεταζόμενοι εισέρχονται στις 9, κλείνουν οι πόρτες και στην συνέχεια (έπειτα από κλήρωση που γίνεται) λαμβάνουν οι μαθητές τα θέματα στις 10:00. Αυτό γίνεται για το αδιάβλητο των εξετάσεων. Επειδή έδινε και το δικό μου παιδί εξετάσεις βρισκόμουν εκεί (στο Ράλλειο). Αφενός στις 9:30 και αφού είχαν κλείσει οι πόρτες, μπήκε μέσα ένα υποψήφιος και στις 10:15 εμφανίστηκε και δεύτερος.

Τα θέματα τα έλαβαν στις 10:45. Κανονικά τα θέματα τα κοινοποιούν στα φροντιστήρια μία ώρα αργότερα αφού τα λάβουν οι εξεταζόμενοι ώστε να μπορούν να υπάρξουν αντιδράσεις αν υπάρχει λόγος. Όμως εμείς τα λάβαμε το απόγευμα.

Επικοινωνώ με μία ομάδα φιλολόγων στο facebook και διαπιστώσαμε σε 7 θέματα των εξετάσεων ότι υπήρχαν 7 λάθη. Επικοινωνήσαμε με την «Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων Σχολείων» και μας είπαν να στείλουμε e-mail. Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρχει κάποια ανακοίνωση ή αντίδραση”.

Θα δώσει απαντήσεις το υπουργείο Παιδείας ή δεν προλαβαίνουν;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. 🤣🤣 το ελλαδισταν κρατος δεν εχει….αλλά τα προτυπα γυμνασια του ελειπαν….🤣🤣 τελεικα ειστε το υφηλιακο αστειο / grande joke…..πουθενα δεν υπαρχει αρχη, μεση και τελος…..μονίμως αιωρούμενη σαπιλα που χτυπαει ανα πασα στιγμη….

  2. Καλησπέρα θα ήθελα να κανο μια καταγγελία βρήκα σε μια συσκευασία μακαρόνια μη κατσαρίδα αφού τα έβρασα την έχω βγάλει φωτογραφία που είναι πανό στο μακαρόνι

Comments are closed.