Εξωφρενικό παρκάρισμα στον Πειραιά: Lamborghini πάνω σε πεζοδρόμιο και οδηγό τυφλών

Κοινοποίηση:
lamborghini

Δείτε την φωτογραφία από την ομάδα «Είμαι Ελληναράς και παρκάρω όπου γουστάρω»

Την οργή των κατοίκων του Πειραιά προκάλεσε με το παρκάρισμά της, μία Lamborghini σήμερα το πρωί.
Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα απίθανα παρκαρίσματα από τους Έλληνες οδηγούς. Σαν και αυτό όμως που έγινε το πρωί της Τρίτης στον Πειραιά, ενδεχομένως να μην υπάρχει άλλο για να συγκριθεί.

Άντε ίσως εκείνο στην Γλυφάδα πριν χρόνια με μια κυρία που είχε αφήσει το αυτοκίνητό της πάνω στις γραμμές του τραμ για να πάει για ψώνια.

Το τελευταίο όμως είναι εξωφρενικό και προκάλεσε την οργή τόσο όσων των είδα, όσο και των χρηστών στα social media, καθώς έχει γίνει η φωτογραφία.

Ο οδηγός λοιπόν μίας κίτρινης Lamborghini θεώρησε πως είναι σωστό να παρκάρει το πανάκριβο αυτοκίνητό του πάνω στο πεζοδρόμιο της Γρηγορίου Λαμπράκη, στην Ευαγγελίστρια, απέναντι από το γηροκομείο.

Μάλιστα, εκεί που το άφησε, όπως μπορείτε να δείτε έκοβε και τον οδηγό των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης, αλλά μάλλον για τον συγκεκριμένο αυτό αποτελεί μια μικρή λεπτομέρεια…

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Κατέβηκε από τη στάνη ο βρωμο-χωρι@της, πήρε “κούρσα” και ούτε που ξέρει τι είναι οι γραμμές στο πεζοδρόμιο. Γυρίστε στα χωριά σας και στις κατσίκες σας, λαμόγι@ !!!!

  2. Ειναι ΜΑΚΑΚΑΣ και μόνο που το αφησε εκεί …. Της γρατζουνιας το κάγκελο θα έγινε …

  3. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΤΣΙΠΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ…. ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΛΕΙΔΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΚΡΟΥΤΖ. ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ.

    1. Πριν λίγους μήνες, ενώ βρίσκομαι με τη μηχανή επί της λεωφόρου Αμαλίας, στο ύψος των στύλων του Ολυμπίου Διός, με κατεύθυνση προς κέντρο, αριστερή λωρίδα, σε αραιή κίνηση, ακούω εκκωφαντικές ξερογκαζιές. Γυρίζω και βλέπω δύο μαύρες lamborghini gallardo να κάνουν σφήνες, κι όπου δεν χωρούσαν, μάρσαραν ασταμάτητα μέχρι να αναγκάσουν τα άλλα αυτοκίνητα να κάνουν στην άκρη. Αφού συνεχίζουν μέχρι και έξω από τη Βουλή και την ίδια στιγμή οι πεζοί που περπατούσαν, να καλύπτουν τα αυτιά τους με τα χέρια τους, εμφανίζονται με ορμή τέσσερις Ζητάδες από πίσω τους και λέω τώρα θα τους γαμήσουν. Συνεχίζουν με κόφτες οι Lamborghini μέχρι το Athénée (πρώην Zonar’s), οι Ζητάδες ακριβώς πίσω τους, μέχρι που τα αυτοκίνητα στρίβουν σε ένα στενό και ανηφορίζουν προς Κολωνάκι εξακολουθώντας να μαρσάρουν. Οι Ζητάδες απλώς συνέχισαν να κατεβαίνουν την Πανεπιστημίου.
      Ποια τροχαία αδερφέ μου;;;

  4. Γήινες και ελεος με τις παροχές στα ΑΜΕΑ σας εύχομαι γρήγορα να γινεται ανάπηροι και τυφλοι

  5. Και τι ζηλεψατε ? Η ο πειραιας εχει χιλιαδες τυφλους ? Αν υπαρξει καποιος θα ειναι τιμη του που θα ακουμπισει ενα τετοιο αυτοκινητο στο διαβα του.Εγω προτιμω να βλεπω ενα τετοιο αυτοκινητο και ας ειναι οπου θελει. Να κανω σκεψη να το αποκτησω καποια στιγμη. Δεν σκεφτομαι κομμουνιστικα συγνωμη.

  6. ΚΛΕΙΔΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ; ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΦΑΝΤΕΣ; ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ;

    1. Ασε ρε που το θες και με πινακιδες τετοιο αμαξι ονειρο. Τι να κρυβει που εδωσε 700.000 ευρω για να το αποκυησει?

Leave a Response