Επένδυση στη Βinatex

Κοινοποίηση:
Capture

Αγαπητοί αναγνώστες, Αυτό το άρθρο απευθύνεται σε πιο έμπειρους επενδυτές δυαδικών επιλογών, ωστόσο, οι αρχάριοι θα βρουν επίσης πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Έχουμε αναλύσει τις πιο συνηθισμένες καταστάσεις, τις οποίες ο επενδυτής καλείται να αντιμετωπίσεις, κι αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε ένα σετ χρήσιμων συμβουλών, για το πώς να αποφύγετε τα συχνότερα λάθη.

  1. Επενδύσεις με υψηλά χρονοδιαγράμματα

Επιλογές «τούρμπο», δηλαδή του 1 λεπτού, θα πρέπει να αποφευχθούν, καθώς αυτές θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από ικανούς επαγγελματίες. Ειδικά οι αρχάριοι, ακόμα και οι μέσοι, επενδυτές θα πρέπει να επενδύουν με μεγαλύτερα / υψηλά χρονοδιαγράμματα. Αυτό θα τους δώσει περισσότερο χρόνο να αλλάξουν γνώμη, αν είναι απαραίτητο, ενώ μπορούν παράλληλα να ακούν τις επενδυτικές συμβουλές και τα σήματα πιο προσεκτικά.

  1. Χρησιμοποιήστε καλές τεχνικές μεθόδους ανάλυσης

Αυτό θα σας βοηθήσει να πολλαπλασιάσετε εύκολα την επένδυσή σας και να μην κάνετε τα λάθη του αρχάριου. Το Διαδίκτυο στο σύνολό του και ο ιστότοπος της Binatex ειδικότερα έχουν πολλά υλικά / άρθρα που περιγράφουν διάφορες τεχνικές μεθόδους ανάλυσης.

  1. Δημιουργήστε ένα πορτφόλιο στρατηγικών

Προσαρμογή στην αστάθεια της αγοράς και ανάληψη διαφόρων στρατηγικών εργασίας ανά κατάσταση αγοράς. Συνιστάται έντονα να έχετε περισσότερες από μία στρατηγικές, ώστε σε περίπτωση που κάποια δεν λειτουργεί, μπορείτε πάντα να αλλάξετε τη στρατηγική σας. Εκτός αυτού, μην προσπαθήστε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και μην προσπαθήσετε να μάθετε περισσότερα από όσα πραγματικά μπορείτε, 3-4 στρατηγικές εργασίας θα πρέπει να είναι αρκετές.

  1. Δώστε προσοχή στις τάσεις

Ποτέ μην κάνετε επενδύσεις κόντρα στην αγορά, αν δεν έχετε μια σωστή στρατηγική αντίθετων τάσεων. Για παράδειγμα, όταν αυξάνεται η τάση, η συναλλαγή θα πρέπει να συμπεριληφθεί μόνο προς την κατεύθυνσή της τη στιγμή που η τιμή εξέρχεται από τη διόρθωση, δηλ. προς την κατεύθυνση της κίνησης και σύμφωνα με την τάση.

  1. Ακολουθήστε τους κανόνες διαχείρισης των χρημάτων

Μην είστε πάρα πολύ άπληστοι και μην διακινδυνεύετε περισσότερο από το 5% της κατάθεσής σας σε μία συναλλαγή. Το ποσό της κατάθεσης ποικίλλει ανάλογα με τον άνθρωπο-επενδυτή, αλλά η διαχείριση χρημάτων και κινδύνων είναι η ίδια για όλους. Δεν έχει σημασία αν η κατάθεσή σας είναι 100 ή 1000 δολάρια ΗΠΑ, δεν θα πρέπει να διακινδυνεύσετε περισσότερο από το 5% σε 1 συναλλαγή. Έτσι, αν η κατάθεσή σας είναι 100 τότε θα πρέπει να κάνετε μια διαπραγμάτευση με 5 δολάρια και αν η κατάθεσή σας είναι 1000, τότε μπορείτε να κάνετε συναλλαγές στα 50 δολάρια. Η διαχείριση χρημάτων είναι απαραίτητη αν θέλετε να αποφύγετε γρήγορες απώλειες και θα σας κρατήσει «στο παιχνίδι» ακόμη και μετά από μια σειρά ανεπιτυχών συναλλαγών.

Αυτοί οι κανόνες θα πρέπει να καταγράφονται στο ημερολόγιο του επενδυτή, αν έχετε ένα τέτοιο. Εάν δεν το κάνετε, τότε εδώ είναι μια άλλη συμβουλή – αρχίστε να γράφετε το ημερολόγιο επενδυτή. Οι παραπάνω συστάσεις θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε πιο επιτυχημένες συναλλαγές στη Binatex και να κερδίσετε σε διάφορα τουρνουά συναλλαγών. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για τεχνικές και στρατηγικές πτυχές των επενδύσεων, γι’ αυτό πρέπει πρώτα απ’ όλα να πιστεύετε στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: