Επέτειος Χιροσίμα! Το απίστευτο που είπε ο Ιάπωνας πρωθυπουργός για την Ρωσία

Κοινοποίηση:
MAK

Απίστευτο και όμως αληθινό…

Η Ιαπωνία έψεξε την Ρωσία, ενώ μιλούσε για τους βομβαρδισμούς στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι!

“Πριν από εβδομήντα εννέα χρόνια, σήμερα, μια ατομική βόμβα στέρησε την ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους. Έκανε την πόλη στάχτη και στέρησε ανελέητα από τους ανθρώπους τα όνειρά τους και το λαμπρό μέλλον τους. Ακόμη και εκείνοι που γλίτωσαν το θάνατο υπέφεραν δυσκολίες», είπε ο Fumio Kishida σε ομιλία του στην Τελετή Μνήμης της Ειρήνης στη Χιροσίμα.

Ο Κισίντα είπε επίσης ότι η Ρωσία αποτελεί «πυρηνική απειλή» στον σημερινό κόσμο και προέτρεψε την διεθνή κοινότητα για πυρηνικό αφοπλισμό.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Σε τελετή για την αμερικανική βόμβα ο Ιάπωνας πρωθυπουργός να κατηγορεί την Ρωσία!

Σημειώνεται πως στις 6 Αυγούστου 1945, η πυρηνική βόμβα ουρανίου «Λιτλ Μπόι» ρίχτηκε από τους Αμερικανούς στην Χιροσίμα σκοτώνοντας δεκάδες χιλιάδες Ιάπωνες!

Η πραγματική αιτία των λόγων του Ιάπωνα πρωθυπουργού: Πυρηνική προσέγγιση με ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία έχουν εντείνει τη ναυτική δραστηριότητα κοντά στα ρωσικά σύνορα, αποτελώντας απειλή για την εθνική ασφάλεια της χώρας, είχε δηλώσει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Αντρέι Ρουντένκο.

Σε συνέντευξή του στο TASS, ο Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τόκιο έχει ξεκινήσει μια πορεία «επιταχυνόμενης εκ νέου στρατιωτικοποίησης».

Η Ιαπωνία έχει επεκτείνει την κοινή ναυτική της δραστηριότητα με τις ΗΠΑ σε κοντινή απόσταση από τα σύνορα της Ρωσίας στην Άπω Ανατολή, σημείωσε ο Ρουντένκο.

Επεσήμανε την προσπάθεια της Ουάσιγκτον και του Τόκιο να εμπλέξουν χώρες από περιοχές εκτός της Ασίας-Ειρηνικού σε αυτή τη δραστηριότητα, ιδίως τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ.

Την ίδια στιγμή διόλου τυχαία δεν είναι η προ ημερών επίσκεψη του επικεφαλής του αμερικανικού Πενταγώνουν, Austin Lloyd, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα πυρηνικά όπλα:

«Επαναλαμβάνω τη δέσμευση των ΗΠΑ να υπερασπιστούν την Ιαπωνία με το πλήρες εύρος της δυνατότητάς τους. Και αυτό περιλαμβάνει και τις πυρηνικές μας ικανότητες».

Μόσχα και Πεκίνο βλέπουν το Τόκιο να παίζει για ακόμα μία φορά τον ρόλο του «Δούρειου ίππου» των ΗΠΑ στην περιοχή τους!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι Ιάπωνες μαζί με τους Αμερικανούς συντηρούν το Εβραϊκό ψέμα της ατομικής βόμβας.
    Στην πραγματικότητα οι Ιάπωνες παραδόθηκαν επειδή οι Ρώσοι ήταν έτοιμοι να εισβάλλουν στην Ιαπωνία. Δεν παραδόθηκαν όταν έπεσε η πρώτη βόμβα, αλλά παραδόθηκαν στο ενδιάμεσο πριν πέσει η δεύτερη, όταν έμαθαν για τη Ρωσική εισβολή

  2. Τιμαει ….τη μνημη των προγονων του! Πιο μαλακας δοσιλογος πεθαινεις!

Comments are closed.