Επίθεση Ρέμου στις Αρχές: Λέτε ψέματα, παραβιάζετε τον Νόμο, δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος

Κοινοποίηση:
arthrou-remos

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος σε συνέχεια της υπόθεσης που αφορά στη δέσμευση της περιουσίας του για φοροδιαφυγή 1,5 εκατ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σημειώνοντας πως «δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος».

Συγκεκριμένα όπως ο ίδιος επισημαίνει, «έδωσα άμεσα εντολή στους πληρεξούσιους Δικηγόρους μου να καταθέσουν αίτηση, ώστε να κληθώ -τάχιστα- να δώσω εξηγήσεις, να πληροφορηθώ γιατί κατηγορούμαι και να αντικρούσω τις αποδιδόμενες κατηγορίες».
Όπως ο ίδιος λέει, «κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου». Καταλήγει δε λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος» και πως «θα ανταποκριθώ στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία και προσμένω την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δηλώνει αθώος ο Ρέμος που το μαύρο χρήμα πάει σύννεφο, δεν υπάρχει γαμος επωνύμου που να μην τραγουδάει και όλο το καλοκαίρι στην Μύκονο σε πάρτι από Άραβες. εκατομμυριουχους. Αρκετά πια φτάνει γιατί ότι δεν πληρώνει ο Ρέμος το κράτος θα τα πάρει από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.

  2. Είναι ο τρόπος που συμφώνησε με τον μπάσταρδο να πάρει ο δεύτερος τη μίζα του που έκανε τα στραβά μάτια στις ατασθαλίες του πρώτου. Θα τα βρουν κάτω από το τραπέζι με τη μεσολάβηση του περουκάκια, θα πάρει τα φραγκάκια του ο ένας και ο άλλος θα απαλλαχθεί από τις κατηγορίες. Τόσα χρόνια έκανε ο Πιτσιλής τα στραβά μάτια για να πάρει ο μπάσταρδος.

Leave a Response