Γ#φτοι επιτέθηκαν σε ομάδα της ΟΠΚΕ στη Πάτρα

Κοινοποίηση:

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Παραλία Πατρών και συγκεκριμένα στην περιοχή Εύα.

 Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φώς της δημοσιότητας σε τοπικά μέσα, υπήρξε συμπλοκή Ρομά με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Όπως σημειώνεται οι Ρομά, αντέδρασαν ενώ κλιμάκιο της ΟΠΚΕ διενεργούσε ελέγχους στην περιοχή, με αποτέλεσμα να σημειωθεί το επεισόδιο και η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ποιοι θα ενσωματωθουν Κε Χρυσοχοιδη;;;; Χρονια τωρα τα ιδια και τα ιδια!! Αυτοι οι ανθρωποι δεν θελουν να ενσωματωθουν , θελουν να ζουν μεσα στην παρανομια!!! Αντε απο κει περα λυστε τα χερια των αστυνομικων να τραβουν τα οπλα τους οταν κινδυνευουν!! Φτανει πια το χαιδεμα , γι’ αυτο εχουν αποθρασυνθει και δεν φοβουνται τιποτα!! Το κακο με τους γυφτους εχει παραγινει!!

  2. Καλά έκαναν οι βρομά. Γύφτοι και χωροφύλακες τα ίδια είναι. Οι πρώτοι παράσιτα, οι δεύτεροι μπράβοι του συσ;τήμσεττος νδ-μπασόκ.

  3. Είναι τόσο χαζοί οι γυφτοι που ξεκινούν επεισόδια που γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν νικητές και πως θα οδηγήσουν σε μαζικές τους συλλήψεις και ακόμα μεγαλύτερες έρευνες! Έτσι εκεί που θα έπιαναν για ναρκωτικά και για όπλα ένα-δύο γύφτους, τώρα θα πιάσουν καμιά 100αριά…

  4. Εδώ έκαψαν τον Πλατανιά ψήνοντας μπριτζόλες, αλλά έγινε γαργάρα…..
    Ας όψονται οι μεγαλοξενοδόχοι που αντί να δώσουν καλούς μισθούς για Έλληνες υπαλλήλους, προτιμούν βρωμά.
    Έξω από την Κύπρο μας Τούρκοι κι Εγγλέζοι.
    Για την Ελλάδα, είναι μία χαώδης λίστα για την οποία επιφυλάττομαι.

  5. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΦΟΡΑ…ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΘΡΥΝΙΣΟΥΜΑΙ ΘΥΜΑ ΕΝΣΤΟΛΟ…..

    1. “ΘΡΥΝΙΣΟΥΜΑΙ”
      ‘Ημαρτον. Τα μάτια μου. Γράφε ρε τραμπάχο πρώτα στο Word για να σε διορθώνει αυτόματα, τι χρωστάμε να κλονίζεται το νευρικό μας σύστημα;

Leave a Response