Επαθε πλάκα με αυτά που είδε ο Νίκος Μάνεσης – Τι συνέβη;

Κοινοποίηση:
manesis_nikos

Ο Νίκος Μάνεσης… έπαθε πλάκα με αυτά που είδε, βλέποντας πως για ακόμη μια φορά έγινε χαμός στον Alpha. Αναφερόμαστε, φυσικά, στα νούμερα τηλεθέασης. Τι έγινε, λοιπόν;

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει δημιουργήσει τη δική του συνήθεια το Σαββατοκύριακο στο κανάλι, με το κοινό να του δείχνει απλόχερα την εμπιστοσύνη του, αναφορικά με την ενημέρωσή του. Ο τρόπος, με τον οποίο διευθύνει την εκπομπή του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, μοιάζει να επιβραβεύεται και δεν μπορεί να πει κανείς, ότι δεν το αξίζει.

Ο Νίκος Μάνεσης, κάπως έτσι, έχει καθιερωθεί ως ο άνθρωπος, που μοιάζει να κυριαρχεί στην πρωινή ζώνη της τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου, κάτι που επιβεβαιώνουν κάθε εβδομάδα οι μετρήσεις της Nielsen. Και χθες (3/5), άλλωστε, τα νέα ήταν ευχάριστα.

Την Κυριακή (3/5), λοιπόν, ο γνωστός παρουσιαστής σημείωσε 25.6% στα νούμερα τηλεθέασης, αφήνοντας κατά πολύ πίσω του το πρόγραμμα του Star, το οποίο σημείωσε 13.8%. Η αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 βρίσκεται στο 11.7%, με το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Open να ακολουθεί με 10% και την ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ να σημειώνει 8.5%.

Δείτε τα νούμερα:

Πρωινή ζώνη

Open: Έλα Χαμογέλα 10,0
Alpha: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 25,6
ΣΚΑΙ: Ακραία φαινόμενα 8,5
Mega: Νόστιμα και απλά 2,5
ΑΝΤ1: Πρωινοί Τύποι 11,7
Star: Κουταβοφιλαράκια 13,8

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: