Aναγνώστης: “Επαναπατρισμός των οπλιτών της ΕΛΔΥΚ”

Κοινοποίηση:
stratiotis-rodos

16/04/2020 έστειλαν στη Θήβα και τους υπόλοιπους οπλίτες από την ΕΛΔΥΚ.

Δείτε αναλυτικά τι έφτασε πριν από λίγο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

“Συνολικά στο ίδιο κτίριο που απεικονίζεται στα προηγούμενα βίντεο βρίσκονται 140 οπλίτες μέσα σε αυτές τις άθλιες συνθήκες.
Το κτίριο αυτό το είχαν χρησιμοποιήσει πριν μερικούς μήνες ως κέντρο φιλοξενίας σε ΡΟΜΑ όπου μέσα βρήκαν οι οπλίτες διασκορπισμένες σε κρεβάτια και στο πάτωμα ναρκωτικές ουσίες.
Ούτε οι ΡΟΜΑ δεν άντεξαν αυτές τις συνθήκες.
Τους έδωσαν εντολή να καθαρίσουν όλους τους ουλαμούς για να μην αντιδράσουν οι υπόλοιποι οπλίτες της ΕΛΔΥΚ που πήγαν σήμερα.

Τους έδωσαν σήμερα εντολή στην πρωινή αναφορά να καθαρίσουν οι ΊΔΙΟΙ το κτίριο και περίμεναν να αγοράσουν τα καθαριστικά γιατί δεν είχαν.
Ο διοικητής είπε στους γονείς των οπλιτών ότι έχει απολυμανθεί το κτίριο,αλλά όταν του ζητήθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα είπε ότι δεν μπορεί να τα στείλει με mail στους γονείς.
Το μπαλάκι το έριξε στην ηγεσία του ΓΕΣ.

Στις συνομιλίες που είχε με γονείς των οπλιτών ήρθε αρκετές φορές σε αντιφάσεις όσον αφορά το θέμα της καραντίνας στην οποία έπρεπε να είναι όλοι οι οπλίτες.
Επιπλέον αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι βάζει υπηρεσίες στους οπλίτες της ΕΛΔΥΚ, ενώ ήδη από σήμερα το πρωί βρίσκονται όλοι σε υπηρεσίες εν μέσω καραντίνας.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: