Επεισοδιακή σύλληψη Ουκρανού στην Κόρινθο – Επιτέθηκε στους αστυνομικούς που κατέληξαν στο νοσοκομείο

Κοινοποίηση:
astynomia_vrady

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο αστυνομικοί, όταν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής (14/7) ζήτησαν από έναν 32χρονο Ουκρανό που κινούνταν πεζός να σταματήσει για να του γίνει έλεγχος στην περιοχή της Κορίνθου.

Ωστόσο ο άνδρας όχι απλώς αντιστάθηκε αλλά χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι και στο σώμα τον έναν αστυνομικό ενώ παράλληλα προσπάθησε να του αφαιρέσει το υπηρεσιακό του όπλο τραβώντας το από τη θήκη χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Στη συνέχεια επιτέθηκε και χτύπησε με γροθιά στη μύτη τον δεύτερο αστυφύλακα του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου, προκαλώντας του κάταγμα στη μύτη.

Προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, επιτέθηκε και στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Όταν έπειτα από αρκετά λεπτά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες ο Ουκρανός με μια αστραπιαία κίνηση, κλώτσησε το αριστερό πίσω παράθυρο του περιπολικού, με αποτέλεσμα να το κάνει θρύψαλα.

Οι αστυνομικοί μετέβηκαν στο Γ.Ν. Κορίνθου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. στειλτε τον στον ζελενσκι.αφου ειναι τοσο μαγκα,,,
    δρομο! γεμησαμε δαβαντζιδεσ.

  2. Χάχα χάχα..
    .
    Βρείτε κάνα γέροντα να του κόψετε κλήση 300€ ευρώ για μάσκα.
    Η πιτσιρίκια με παπί για κλήση.
    Μέχρι εκεί.
    ΖΗΤΩ ΤΑ… ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ .
    .
    ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ.
    .
    ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ

  3. Βλέπεις οι παραβατικοί θέλουν 5-6 στρουμφάκια για να τους κάνουν καλά και άμα τα καταφέρουν. Μάθανε τα στρουμφ επί εποχής κορονοχούντας που κυνηγούσαν τους νομοταγείς Έλληνες πολίτες για μάσκες και αδειόχαρτα να το παίζουν καουμπόηδες, αλλά με τους πραγματικούς ποινικούς φαίνεται πόσο λουλούδες είναι. Γενικό το κακό φυσικά εφόσον είδαμε και τους λούστρους που υποτίθεται φυλάνε τον Τραμπ, πόσο λίγοι είναι. Φανταστείτε τι θα γίνει με τα στρουμφάκια στην Ελλάδα όταν όπως έχει πει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, επαναστατήσει το ρέμπελο (λάθρο-ορκ)……. Ποιος θα προφυλάξει τους Έλληνες; Προχθές μπήκε ο άλλος στο αστυνομικό τμήμα και τους έκανε μάγκες με ψεύτικο εκρηκτικό μηχανισμό. Πόσα στρουμφ χρειάστηκαν για να απελευθερώσουν τα αλλά στρουμφάκια μέσα από το στρουμφοχωριό τους; Κατάντια των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. Ευχαριστώ εάν το δημοσιεύσετε. Εάν όχι, θα καταλάβω.

Comments are closed.