Επεισόδια Ρέντη: Ελεύθεροι πάνω από 80 προσαχθέντες

Κοινοποίηση:
renti

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στο μηρό έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, ο ασθενής είναι σε καταστολή και διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο για απαραίτητη επέμβαση.

Για την υπόθεση υπήρξε παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο. Με επιστολή προς την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά ζητείται να γίνει απαιτούμενη ενέργεια, προς διακρίβωση αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, όπως εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες κ.λ.π., καθώς και στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει από χθες σε περισσότερες από 400 προσαγωγές. Εξ΄αυτών έχει αφήσει προς το παρόν ελεύθερους 100 μετά τη διαδικασία λήψης αποτυπωμάτων, DNA και διασταύρωσης στοιχείων.

Η αστυνομία αναζητά ανάμεσα στους 300 αυτόν που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού, ενώ εκτιμούν ότι το εν λόγω πρόσωπο βρίσκεται μεταξύ αυτών. «Yπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ανάμεσα στους προσαγόμενους βρίσκονται οι δράστες της επίθεσης» αναφέρει η ΕΛΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: