ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο 31ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ – ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Κοινοποίηση:
μακελειο

Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα το βράδυ της Πέμπτης (07/12), στη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη.

Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας και σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν παραμένει σε καταστολή και διασωληνωμένος.

Οπως αναφέρεται: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΛΟΙΜΟΝΟ …..ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΓΙΑΤΡΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΕΛΕΙΟΣΑΜΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΜΜΙΑ

    1. Χρειάζεσαι επειγόντως γιατρό και μάλιστα ειδικότητος ψυχιάτρου.

      1. @Καμένος εγκέφαλος
        ρε ρουφιάνε, πάρε τη δόση σου, και άσε τον άνθρωποι που και πολύ καλά!!!!!! στα λέει

  2. Να γίνει καλά ο άνθρωπος αλλά επί covid μας κυνηγούσαν κ γελαγαν ενώ αυτό ελεύθεροι έκαναν βόλτες.στον φούρνο δεν μπορούσες να πας.ο Θεός να τον βοηθήσει κ να γίνει καλά.

  3. ακομα να ψοφησει το γουρουνακι?κοιτα παχυδερμα πουναι και αντεχουν!ενας μπατσος λιγοτερος,καμια τραγωδια,μακαρι νακολουθησουν το παραδειγμα του και τα λοιπα χοιρινα της τουρκονδουλικης κυβερνησης!

  4. ΨΟΦΑ ΜΠΑΤΣΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΠΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΥΧΤΑΣ ΣΕ ΛΙΜΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ

    1. Και όμως ρε μπαγλαμά οι μπάτσοι έχουν προστασία ΑΝΩΘΕΝ…

      1. ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΤΡΟΠΙΕΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ?

  5. Ναι, τον είδαμε τον κόσμο … έδωσε 41% στους κύριους υπαίτιους του μπάχαλου που επικρατεί στην χώρα … Και υπάρχουν και κάτι τσουτσέκια, σαν και του λόγου σου, που τους φταίνε οι αστυνομικοί, οι οποίοι ούτε αποφασίζουν και διατάσσουν ούτε νομοθετούν εις βάρος των πολιτών … Αλλά, πού μυαλό και πού αρχίδι@ στους ανόητους και ανεγκέφαλους, να κατευθύνουν την οργή τους στα πολιτικάντικα κατακάθια που ευθύνονται για την πείνα, την δυστυχία, την καταστροφή του κόσμου … Το αρρωστημένο κόλλημά τους με την Αστυνομία, τους κάνει να εθελοτυφλούν στον εντολέα και να βιαιοπραγούν στον εντολοδόχο … Περαστικά σου, χάπατο …

  6. Αυτό θα αντιμετωπίσει η αστυνομία και ακόμα χειρότερα όταν βγει ο κόσμος στους δρόμους.Η εντύπωση που έχουν ότι είναι ανίκητοι είναι απόλυτα λανθασμένη διότι καμία στολή και κανένα κράνος δεν θα τους σώσει από την οργή του λαού.Οταν προστατεύεις τους 300 προδότες αυτά θα είναι τα αποτελέσματα.Αν παρατουσε το κράνος και έλεγε ρε ο κόσμος πεινάει υποφέρει κτλ θα ήταν μια χαρά τώρα διότι δεν θα βρισκόταν σε κανένα αγώνα.

    1. Ναι, τον είδαμε τον κόσμο … έδωσε 41% στους κύριους υπαίτιους του μπάχαλου που επικρατεί στην χώρα … Και υπάρχουν και κάτι τσουτσέκια, σαν και του λόγου σου, που τους φταίνε οι αστυνομικοί, οι οποίοι ούτε αποφασίζουν και διατάσσουν ούτε νομοθετούν εις βάρος των πολιτών … Αλλά, πού μυαλό και πού αρχίδι@ στους ανόητους και ανεγκέφαλους, να κατευθύνουν την οργή τους στα πολιτικάντικα κατακάθια που ευθύνονται για την πείνα, την δυστυχία, την καταστροφή του κόσμου … Το αρρωστημένο κόλλημά τους με την Αστυνομία, τους κάνει να εθελοτυφλούν στον εντολέα και να βιαιοπραγούν στον εντολοδόχο … Περαστικά σου, χάπατο …

      1. Έσκασε βλήμα νοθεία made in usa ήταν…Τι 41% και γελοιότητες μας λες.

Comments are closed.