Επεισόδια και μολότοφ στη Νίκαια – Έντεκα προσαγωγές

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

 Επεισόδια μικρής έντασης σημειώθηκαν στη Νίκαια το βράδυ της Δευτέρας αφού ολοκληρώθηκε η μεγάλη πορεία προς τιμήν του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν πραγματοποιηθεί 11 προσαγωγές, εκ των οποίων η μία έγινε σύλληψη. Στο σημείο έγινε ρίψη μολότοφ ενώ κάηκαν κάδοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. επετειος νεκρου ενω ειναι ακομα εν ζωη…μονο οι ναζιστεροι!ειναι τα λεγομενα προβοκατσια…φτιαχνουν ψευτονεκρους για να μπορουν να δικαιολογουν τις επιθεσεις τους…οπως και οι ναζι,με αφορμη τα προβοκατσια απτα αδερφια τους εαμ-ελας εβρισκαν προφαση να εκτελουν αντρες ελληνες πατριωτες!φυσικα ο 1ος ψευτονεκρος ηταν ο αλιεξης γρηγοροπουλος και βρηκαν αφορμη οι αντιφακλανες,κεερφαδερφες και ρουβιτσες να δημιουργηθουν…ωστε να επιτεθουν στην χρυση αυγη το 2013 που ανεβαινε απτο 2008 ολα ταχουν προβλεψει..εκτος απτον Θεο!

  2. Φτανει πια με τον Φυσσα , ψαχνουν ευκαιρια για επεισοδια τα απλυτα κοπροσκυλα. Γιατι π.χ. δεν γινονται πορειες και για τον καθηγητη Τεμπονερα ρε παλιοτομαρα;;;; Ποιος ηταν ο Φυσσας τελος παντων;;; Ενας ραπερ της πλακας.

  3. Την επέτειο της σφαγής αθώων στον Μελιγαλά, κανείς από τους λεγόμενους ψευτοδημοκράτες ετίμησε…

  4. Αμάν με τον ήρωα το Φύσσα. Ένας προβοκάτορας κκες που το έπαιζε και πατριώτης βρέθηκε εκεί για να κάνει τη βρωμοδουλεια. Σιγά από τέτοια η ΝΔ και οι άνθρωποι της για να μην φύγουν απ’τό μαντρί οι πραγματικοί δεξιοί πατριώτες είναι μανούλες. Άντε πια αντίληψη μηδέν δεν έχουν ορισμένοι. Επέτειος λέει για τον Φύσσα. Να χουνε να λένε οι απλυτοι. Επέτειο για την άνοδο του Γιώργη στην εξουσία και την επταετή ευημερία της πατρίδας δεν υπάρχει γιατί ήταν λέει φασίστας, χουντικός, κακός άνθρωπος, αλλά λαμόγια και ανθελληνες στους δρόμους που έφτιαξε κυκλοφορείτε ακόμα. Δρόμοι που ούτε πέφτουν, ούτε ανοίγουν στη μέση.

Comments are closed.