Επεισόδιο από 41χρονο σε οίκο ανοχής στον Βόλο – Κατηγορείται για απόπειρα βιασμού εργαζόμενης

Κοινοποίηση:
xeiropedes-sillipsi-1

Για απόπειρα βιασμού και φθορά ξένης περιουσίας κατηγορείται ο 41χρονος που το απόγευμα της Τρίτης προκάλεσε αναστάτωση σε οίκο ανοχής στο κέντρο του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας με καταγωγή από την Αλβανία, αφού εισήλθε στην επιχείρηση επί της οδού Μπόρελ, ζήτησε σεξουαλικές υπηρεσίες υπηρεσίες που η εργαζόμενη αρνήθηκε να προσφέρει ενώ ξεκίνησε να πετάει πράγματα και να προκαλεί φθορές βρίζοντας και εκτοξεύοντας απειλές κατά της εργαζόμενης.

Οι φωνές της γυναίκας προκάλεσαν αναστάτωση στο κέντρο του Βόλου και άνθρωποι της περιοχής κάλεσαν στην Άμεση Δράση με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο και να περνούν χειροπέδες στον 41χρονο.

Σημειώνεται ότι μετά τη σύλληψή του ο κατηγορούμενος ήταν ιδιαίτερα προκλητικός με τους αστυνομικούς ενώ η γυναίκα κλήθηκε για να καταθέσει. Η ίδια φέρεται να ανέφερε ότι ο άντρας αποπειράθηκε να τη βιάσει.

O 41χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χώρα κυριολεκτικό μπουρδέλο. Η Ελλάδα ανήκει στους τηγανοκέφαλους.

  2. Οι μόνες που σέβομαι είναι οι κυρίες που εργάζονται στους οίκους ανοχής.
    Σε αντίθεση με τις Δικαστίνες, και τις Βουλευτίνες οι κυρίες που εργάζονται στους οίκους ανοχής παρέχουν μια υπηρεσία που όλοι ζητάνε και ταυτόχρονα απαξιώνουν.
    Οι δικαστίνες εκτός από πουτάνες είναι και σκατόψυχες.

Comments are closed.