Επεισόδιο λιμενικού με διακινητές ανοιχτά της Χίου – Έπεσαν πυροβολισμοί

Κοινοποίηση:
limeniko

Επεισόδιο με πυροβολισμούς από παράνομους αλλοδαπούς σημειώθηκε ανοιχτά της Χίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σκάφος, στο οποίο επέβαιναν 15 άτομα – παράνομοι αλλοδαποί μαζί με τον διακινητή – επιχείρησαν να πλησιάσουν το νησί για να αποβιβαστούν. Στο σημείο κατέφτασε σκάφος του λιμενικού.

Από το ταχύπλοο των παράνομων αλλοδαπων έπεσαν πυροβολισμοί προς το σκάφος του λιμενικού. Οι λιμενικοί ανταπέδωσαν πυροβολώντας τον αέρα με αποτέλεσμα το σκάφος με τους παράνομους αλλοδαπούς να επιστρέψει προς τα τούρκικα θαλάσσια ύδατα.

Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει ακόμη από το Λιμενικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. δηλ οι ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ πλέον εισβολείς και εποικιστές έριξαν εναντίον τους για να τους χτυπήσουν και τα δικά μας τα μοσχάρια έριχναν στον αέρα αντί να κάνουν τους εγκληματίες εισβολείς σουρωτήρι, μπράβοοοο όχι μπράβοοοοο, αυτά βλέπουν οι απέναντι και δεν σας έχουν ούτε για φτύσιμο
    έπρεπε να ρίχνουν στο ψαχνό τα βόδια τα δικά μας αλλά τι να περιμένει κανείς από βίσματα

  2. Οι διακινητες πυροβολουσαν κι’ αυτοι στον αερα;;;;; Δεν νομιζω!! Τι ειναι ρε αθλιοι αυτη η καταντια;;;; Δεχεται το σκαφος του Λιμενικου πυρα απο λεχριτες τουρκους δουλεμπορους και αντι να τους…αλλαξει τα φωτα , πυροβολουν στον αερα!! Αισχος !! Γι’ αυτο δεν φοβουνται τιποτα και κουβαλουν το ενα…φορτιο πισω απο το αλλο!! Αν πηγαιναν να αποβιβασθουν σε παραλια του Ισραηλ , οι στρατιωτες του θα πυροβολουσαν στον αερα μουροχαβλοι;;;;;; Ε, μουροχαβλοι;;;;; Αλλαξτε τροπαριο γιατι θα μας πνιξουν οι ισλαμιστες…..επενδυτες!!!!

Leave a Response