Επεισόδιο με έναν τραυματία μεταξύ λιμενικών και διακινητών ανοιχτά της Σύμης

Κοινοποίηση:
ektakti eidisi

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε ανοιχτά της Σύμης και συγκεκριμένα κοντά στην περιοχή Μαραθούντα όταν γνωστό κύκλωμα Τούρκων διακινητών επιχείρησε να αποβιβάσει στις ακτές της Σύμης παράνομους μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ροδιακής”, το σκάφος των διακινητών επιχείρησε να διεμβολίσει σκάφος του Λιμενικού Σώματος, πέφτοντας πάνω σε αυτό και προξενώντας ζημιές. Τραυματίστηκε ο ένας εκ των διακινητών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εσυ αυτό λες εδώ πριν ένα μήνα τούρκος διακινητής έβγαλε οπλο και πυροβόλησε εναντίον τους και του σκάφους του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ και αντί να τον κάνουν κόσκινο τους ξέφυγε και η πλάκα είναι ότι το βίντεο το τράβαγαν οι τούρκοι διακινητές ποιο ξεφτίλα από αυτό δεν εχω δει

  2. Το βιολί βιολάκι τους οι Λιμενικοί. Αν είχαν εντολές “shoot to kill” και το έκαναν πράξη σε 2-3 βάρκες με παράνομους ξένους, θα βλέπατε πόσο εύκολα θα τελείωνε η Ελλάδα με τους διακινητές. Δυστυχώς η Ελλάδα κανακεύει όλους τους παράνομους ξένους, διότι συνεχίζει και πληρώνει το κράτος ο Έλληνας φορολογούμενος. Τους ονομάζουν “παράτυπους¨ αντί για παράνομους. Η βλακεία των Ελλήνων δεν έχει όρια. Κάθε ημέρα μαθαίνουμε κάτι καινούργιο και φρικάρουμε με την ασυδωσία των κυβερνόντων και των άλλων κομμάτων, αλλά και την αδιαφορία των Ελλήνων.

Comments are closed.