Επικίνδυνες καταστάσεις στο Αιγαίο: Σοβαρό επεισόδιο με Tούρκο ψαρά – Απείλησε την ελληνική ακτοφυλακή ανοιχτά της Ίμβρου

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ένα νέο έντονο επεισόδιο μεταξύ ελληνικής ακτοφυλακής και Τούρκου ψαρά έλαβε χώρα στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στα ανοιχτά της Ίμβρου.

Το βίντεο από τη φραστική αντιπαράθεση ανέβασε στο YouTube ο ίδιος ο ψαράς, ισχυριζόμενος, σύμφωνα με τον Alpha ότι συνέβη σε διεθνή ύδατα και το σκάφος του Λιμενικού παρενόχλησε το αλιευτικό.

Οι άνδρες της ελληνικής ακτοφυλακής προειδοποιούν τον Τούρκο ψαρά ότι βρίσκεται σε ελληνικά χωρικά ύδατα, με εκείνος να φωνάζει σε ένα… κρεσέντο ότι είναι διεθνή ύδατα και να τους αποκαλεί προδότες.

«Ποιος είσαι εσύ! Έλα, αν σου βαστάει. Καλέσαμε το λιμενικό και σε λίγο θα έρθουν και θα το βάλετε στα πόδια. Είστε προδότες. Έλα να επέμβεις. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Δεν φοβάμαι κανέναν, αυτά είναι διεθνή ύδατα. Μη μου λες τίποτα» ακούγεται να λέει ο Τούρκος ψαράς.

 

 

Στις προειδοποιήσεις της ελληνικής ακτοφυλακής ο τούρκος ψαράς απαντά: «Ποιος είσαι εσύ! Έλα, αν σου βαστάει. Καλέσαμε το λιμενικό και σε λίγο θα έρθουν και θα το βάλετε στα πόδια. Είστε προδότες. Έλα να επέμβεις. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Δεν φοβάμαι κανέναν, αυτά είναι διεθνή ύδατα. Μη μου λες τίποτα» και τότε ο Έλληνας λιμενικός απείλησε ότι «θα βουλιάξω τη βάρκα σου».
Ο Τούρκος ψαράς απάντησε ότι «Τέτοιοι είστε» και λίγο μετά -αφού η λογομαχία συνεχίστηκε- το ελληνικό σκάφος έφυγε από την περιοχή.

Σε δηλώσεις του αργότερα ο Τούρκος ψαράς δήλωσε ότι τα καταγράφει για να δουν όλοι τί συμβαίνει στο Αιγαίο: «Αυτοί οι τύποι το κάνουν συνέχεια. Υπάρχει όριο 6 μιλίων. Αυτό το κάνουν συνέχεια. Δεν κάναμε ποτέ βήμα πίσω. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Αν ξεφύγουμε, η πρόκληση θα είναι δική τους. Μιλάνε έτσι και μετά το βουλώνουν. Ακόμη κι αν δεν ψαρεύουμε, εμείς είμαστε πάντα εδώ. Αυτό θα το ακούσουν όλοι. Εδώ δεν είναι δική τους θάλασσα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αν διάβασα λοιπόν καλά το άρθρο ο λιμενικός έβαλε την ουρά στα σκέλια του και έφυγε.
    ΤΟ ΟΤΙ Ο ΤΟΎΡΚΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΧΩΡΙΚΆ ΎΔΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΈΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΗΝΕΡΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΪ́ΑΣ” ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΥΕΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΙ ΠΑΙΔΊ”.
    Αν βέβαια ήταν Έλληνας ψαράς τότε αλίμονο του κακομοίρη του ψαρά τα πρόστιμα την αγενέστατη συμπεριφορά ίσως και την και τη βία που θα έπαιρνε από τον ίδιο λιμενικό θα ήτανε άλλο πράγμα.
    Τώρα με τον Τούρκο λιμενικός τα βρήκε σκούρα …Γιατί λέει “να κάτσω να κάνω φασαρία να γίνει κανένα επεισόδιο και να χάσω την αργομισθία μου? Κατσε να φύγω και ας ψαρεύει ο Τούρκος στα ελληνικά χωρικά ύδατα”
    Καλά του έκανε λοιπόν ο Τούρκος και τον έκανε ρόμπα στο ίντερνετ.

  2. “θά βουλιάξω τή βάρκα σου”απείλησε ό παλληκαράς ό Ελληνας λιμενικός καί έγινε Λούης.Ού νά χαθείτε κιοτήδες τού κερατά.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.