Επιστολή από την Ένωση Εισαγγελέων στον Μ.Χρυσοχοΐδη – Με αφορμή τη διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη

Κοινοποίηση:
toyloupaki-1068x623

 

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος με επιστολή της προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδη μετά και «το περιστατικό επίθεσης από αγνώστους στην οικία της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς» Ελένης Τουλουπάκη ζητά την ασφάλεια όσων συναδέλφων χειρίζονται υποθέσεις, που τους εκθέτουν σε κινδύνους.

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Μετά το περιστατικό επίθεσης από αγνώστους στην οικία της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, τίθεται για πολλοστή φορά το ζήτημα της ασφάλειας όσων συναδέλφων χειρίζονται υποθέσεις, που τους εκθέτουν σε κινδύνους.

Επειδή η ανταπόκριση του Υπουργείου σας στα αιτιολογημένα αιτήματα συναδέλφων για παροχή προστασίας δεν είναι πάντοτε η ενδεδειγμένη, παρακαλούμε να μεριμνήσετε προσωπικά για την έγκαιρη και προσήκουσα ικανοποίησή τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ρε γαϊδούρια της δικαιοσύνης… μπαίνουν στα σπίτια μας, βασανίζουν βιάζουν σκοτώνουν και σε κάνα δυο χρονάκια πάλι κυκλοφορούν ανάμεσα μας χάρη στις ‘ευαισθησίες” σας και στο ανύπαρκτο σωφρονιστικό σας σύστημα.. αντε χαθείτε ξοανα! Και μη φοβάστε.. το σύστημα σας καλύπτει. Αλίμονο σε εμάς τους υπόλοιπους.

  2. ΤΕΛΙΚΑ Κ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ Κ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ Κ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΖΗΤΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΡ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Κ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠ.Δ.Τ.ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΟΥΣ Κ ΦΑΚΕΛΩΝΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΒΡΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ Ο ΚΟΥ-ΛΙΝ-ΜΑΣΟΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕΔΕΣΜΟΥ

Comments are closed.