Επιστρέφουν 13 λ@θρομετανάστες στην Τουρκία

Κοινοποίηση:
lesvos-metanastes-2-630x383

Συνολικά 13 άτομα, 12 άνδρες και μια γυναίκα έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσουν σήμερα από το λιμάνι της Μυτιλήνης για το λιμάνι του Δικελί σε εφαρμογή της κοινής δήλωσης Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας.

Ας σημειωθεί ότι από την 1η Ιανουαρίου, σε εφαρμογή της κοινής αυτής δήλωσης, έχουν επιστραφεί στην Τουρκία 126 άνθρωποι των οποίων απορρίφθηκαν σε δεύτερο βαθμό είτε αποσύρθηκαν τα αιτήματα ασύλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κανενας απο τους λαθροεισβολεις δεν δικαιουται ασυλο!!!!!!! Ειναι ολοι παρανομοι!!!!!!! Η πατεντα αυτη το να μπουκαρω με το ετσι θελω, σε μια ξενη χωρα και να ζηταω ασυλο, ειναι ενα καταπτυστο μεσο για να γεμισει ολη η Ευρωπη με ισλαμιστες!!!!!!!!!! Ασυλο ζηταει καποιος, οταν στην πατριδα του διωκεται για πολιτικους λογους!!!!!!!!! Ποιος τους διωκει ολους αυτους τους κατσαπλιαδες για πολιτικους λογους;;;;;;;; Για να μην τρελαθουμε δηλαδη!!!!!!! Ειναι μια υπουλη παγιδα η πατεντα αυτη με το ασυλο για καθε καρυδιας καρυδι, που γουσταρει ντολτσε βιτα στην Εωρωπη!!!!!!!!

    1. Έτσι Είναι Φίλε, Ακριβώς Όπως το Λες,

      Για Ποιο Άσυλο και Μαλακίες Γίνεται Λόγος. Αυτό ηταν επί της Ουσίας το Σχέδιο, η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Και Λέω ήταν, Διότι η Ευρώπη Έχει ΚΛΕΙΣΕΙ τα Σύνορα στην ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ από το 2015.

      Στην Ελλάδα Βέβαια με το ΣΥΡΙΖΑ το 2015 Υπήρχαν ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ και Εισέβαλαν 1.500.000 Λαθρο-Μετανάστες, με την Παραπληροφόρηση και την Προπαγάνδα ότι Όλοι Αυτοί Θέλουν να Μεταφερθούν στη Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη και Τελικά Παρέμειναν στην Ελλάδα. Αλλά ΠΩΣ να Έφευγαν για την Ευρώπη, Αφού Υπήρχαν ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ για Όλους Αυτούς.

      Και Αφου ο ΣΥΡΙΖΑ Κατάλαβε ότι Όλοι Αυτοί ΔΕΝ Μπορούν να Φύγουν για την Ευρώπη, αντί να Προχωρήσει σε ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ και Επαναπροωθήσεις προς την Τουρκία, τους Κράτησε στην Ελλάδα και Ταυτόχρονα Συνέχιζε να Δέχεται Όσους Έρχονταν από την Τουρκία, Βάζοντας σε Εφαρμογή το Πραγματικό Σχέδιό του που είναι η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

      ΔΕΝ Βλέπεις Πόσο Γελοίοι Γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ που Συνεχίζουν να Κάνουν Λόγο για Πρόσφυγες, Κατατρεγμένους και Απελπισμένους Ανθρώπους; Και με Όλο Αυτό που Συμβαίνει Τώρα στον Έβρο, από τα Ρεπορτάζ τα Οποία Παρακολουθούμε, ΔΕΝ Υπάρχουν Σύριοι Ανάμεσα σε Αυτούς που Θέλουν να Εισβάλλουν στην Ευρώπη, παρά Βλέπουμε ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΑΦΓΑΝΟΥΣ και ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ, που Σαφέστατα και ΔΕΝ Είναι Πρόσφυγες Αφού ΔΕΝ Προέρχονται από Χώρες σε Εμπόλεμη Κατάσταση.

      Άγγελος από Μιλάνο

  2. Πιστευεται εσεις οτι θα τους δεχτουν? Τοτε εχουμε μαυρα μεσανυχτα αν νομιζουμε κατι τετοιο.

Comments are closed.