Επιτέλους οι Γάλλοι ανακάλυψαν το πνεύμα του Ολυμπισμού – Αποθέωσαν την Ελλάδα και την Ολυμπιακή Ιδέα!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Σπονδή στην Ελλάδα από τους Γάλλους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων. Σε μια μοναδική χορογραφία ο «εξερευνητής» ταξιδιώτης στο χρόνο προσγειώθηκε στο γήπεδο, διέσχισε όλες τις ηπείρους για να ανακαλύψει στην Ελλάδα το φως των Ολυμπιακών Αγώνων.

Έκπληκτοι οι θεατές τον είδαν να… ανακαλύπτει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, να παίρνει την ελληνική σημαία και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος!

Την ίδια στιγμή 110 ιπτάμενοι» καλλιτέχνες εξερευνούσαν μέσα στο σκότος το… φως των Αγώνων. Ανακάλυψαν τη Νίκη της Σαμοθράκης, ενώ ακούστηκε και ο Ύμνος στον Απόλλωνα, τον θεό των φωτός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο εθνικός ύμνος δεν είχε σχέση με τους Ολυμπιακούς και η ελληνική σημαία και όμως το εκαναν. Σαν να ήταν κομμάτι των αγώνων στην Ελλάδα του σήμερα

  2. Μου άρεσε πολύ λίγο από την τελετή λήξης, εκεί που ακούστηκε ο Charles Aznavour, και το κομμάτι για την Ελλάδα. Όμως αυτός από το διάστημα δεν έπρεπε να είναι ντυμένος στα χρυσά αλλά περισσότερα σαν το ανθρωπάκι από το φίλμ “Close Encounters of the Third Kind.” Και τέλος μου άρεσε το τραγούδι “I Did It My Way” που είχε συνθέσει ο Claude François αλλά οι ανόητοι της ΕΡΤ δεν το γνώριζαν και δεν το ανάφεραν φυσικά.

  3. Δεν θα τους έσωζε τίποτα άλλο……η μόνη σίγουρη ανεπαναληπτη επιτυχία, επιστροφή στην παλιά Αθάνατη Ελλάδα.

  4. Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά , μας ξεφτίλισαν μέχρι και οι καμπαρετζούδες τησ Γαλλίσς!

Comments are closed.