Επιφυλακτικός ο βιομήχανος Κώστας Λούλης για τις καταγγελίες σε βάρος του πατέρα Αντώνιου (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
loulis-anton

Εμμέσως αλλά σαφώς, ο βιομήχανος κ. Κώστας Λούλης που δώρισε ακίνητα ιδιοκτησίας του στον Βόλο, για να στηρίξει την Κιβωτό, εξέφρασε σήμερα τις επιφυλάξεις του ως προς τις καταγγελίες που βαρύνουν την Μη Κυβερνητική Οργάνωση και τον επικεφαλής της. “Σέβομαι το τεκμήριο της αθωότητας” δήλωσε.

Ο βιομήχανος Κώστας Λούλης τον Σεπτέμβριο του 2017 προχώρησε σε μια δεύτερη μεγάλη δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου. Μετά την δωρεά αγροκτήματος στην περιοχή Διμηνίου, προ 5 ετών δώρισε και το δεύτερο ακίνητο ιδιοκτησίας του στον Άνω Βόλο. Τα δυο ακίνητα αποτελούν κοινωνικές εστίες για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς της Κιβωτού είχε ανακοινώσει τότε ο κ. Κώστας Λούλης.

Θα γίνει ανάκληση της δωρεάς; Οχι, εφόσον ο κ. Κώστας Λούλης περιμένει τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.

“Ανήκω στην κατηγορία εκείνων που σέβονται το τεκμήριο της αθωότητας. Δεν βγάζω εγω τις καταδικαστικές αποφάσεις και περιμένουμε μόνο της αποφάσεις της δικαιοσύνης. Εκτίμησα το έργο του πατέρα Αντώνιου, όπως τόσοι άνθρωποι, μέχρι και η Ακαδημία Αθηνών”, είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΟ ΔΩΡΕΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑ ΒΙΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΧΡΥΣΟΥΣ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΜΩΛΑ…..ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΤΑΝ ΜΕΤΑ……………….

  2. μπράβο στα παιδιά που βρίσκουν το θάρρος να καταγγείλουν τους δυνάστες τους τα ράσα δεν κάνουν τον παπα ούτε σου δίνουν το δικαίωμα να βγάζεις τις αρρωστημένες ανωμαλιες σου επάνω σε παιδιά

  3. ΝΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ….”ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΟΣ”…..
    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΡΓΟ Η ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ.
    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΡΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑ.
    ΠΑΤΕΡ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ…..ΕΞΩ.
    ΠΑΤΕΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΙΒΩΤΟΣ…..ΕΞΩ
    ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΥΘΗΡΩΝ….ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ 2020 (ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ)

  4. Όλοι αυτοί οι ολιγαρχες κι οι βιομήχανοι που κάνουν δωρεές τις κάνουν για δύο βασικούς λόγους.
    Ο πρώτος είναι η αυτοπροβολή και ο δεύτερος η απαλλαγή ποσού ίσο με τις δωρεές από την εφορία.
    Τα υπόλοιπα είναι ΓτΠ

    1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

  5. Προς δόξαν της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού καταργούμε το τεκμήριο της αθωότητας και αποφασίζομε και διατάσσομε το κλείσιμο της δομής. Τα παιδιά αυτά ήταν και είναι άτυχα από τη μέρα που γεννήθηκαν και η φίλτατη εκκλησία μας δια των επισκόπων της πρωτοστατούντος του Αρχιεπισκόπου, τα ρίχνει στον καιάδα άλλων ιδρυμάτων σαν υπεράριθμα. Τα λεφτά είναι πολλά για να μη τα μοιράζεται ο παπάς με τους άλλους.
    Γιαυτό υπάρχουν οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι που δικάζουν ,καταδικάζουν και αποφασίζουν την εκτέλεση της ποινής πριν από τα δικαστήρια και πριν ακουστή η φωνή του κατηγορουμένου.
    Αυτή η δημοκρατία μας ταιριάζει αυτή έχουμε και δεν μας φταίει ούτε η κούλα ούτε ο αλέκσης.

Comments are closed.