Εποχικοί Πυροσβέστες κατά Κικίλια: «Κύριε Υπουργέ ή λέτε συνειδητά ψέματά ή δεν ξέρετε πραγματικά τι σας γίνεται!»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Επίθεση στον Βασίλη Κικίλια εξαπολύουν οι εποχικοί πυροσβέστες, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Υπουργός σχετικά με τη μεγάλη φωτιά στην Αττική.

Σε ανάρτησή τους στα social media αναφέρουν τα εξής:

«Κύριε Υπουργέ ή λέτε συνειδητά ψέματά ή δεν ξέρετε πραγματικά τι σας γίνεται. Ούτε το πως εργάζονται οι Πυροσβέστες.

Οι Πυροσβέστες λοιπόν εργάζονται 24 ώρες το ελάχιστο. Φέτος μάλιστα με το Νέο Δόγμα σας εργάζονται ακόμα και 48 ώρες ( επιφυλακή – πρόσθετο – 24ωρη Υπηρεσία ).

Επίσης ένα όχημα που ξεκινάει από Θεσσαλονίκη για παράδειγμα χρειάζεται γύρω στις 8 ώρες για να φτάσει, 24 ώρες να ενεργήσει και άλλες 8 ώρες να γυρίσει το προσωπικό πίσω. Απλά μαθηματικά είναι Κύριε Υπουργέ.

Όμως ακόμα και έτσι να είναι, ένας Πυροσβέστης που ανέλαβε υπηρεσία στις 07:30 το πρωί δεν χρειάζεται να πιει νερό μέσα στη διάρκεια της ημέρας;»

Δείτε την ανάρτηση:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πολιτικός και αλήθεια δεν πάνε μαζί. Κανένας ψευτης πολιτικός δε θα παραδεχόταν τα αίσχη καθως αυτή είναι η γραμμή του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης που μας κυβερνά. Το μόνο που θα μπορέσω να προτείνω στους πυροσβέστες είναι να καταθέσουν αγωγή ή οποιο άλλο νομικό έγγραφο μπορεί το σωματείο τους (όπως είχαν κάνει για το σιδηρογραμμικο δίκτυο πριν τα Τεμπη), ή ακόμα και απεργία, προκειμένουν ν αντιδράσουν γιατι ΠΡΕΠΕΙ ν αντιδράσουν. Ειναι τρελό να λεει ο “άχρηστος” σε πρόσφατη επίσκεψή του, οτι θα πορευτούμε με αεροπλάνα της παλαιολιθικής επόχης και να τον χαιρετάνε με χαμόγελα κ.α. χωρις ν αντιδράει κανείς από το πυροσβέστικό σώμα !!!! Ειναι τρελό να μην καλεί σε άμεση βοήθεια το τουμπανο Ρωσικό πυροσβεστικό και οι Σερρες να καιγονται σχεδόν 30ημέρες!!! Λογικό βέβαια να ζούμε τρελά πράγματα από τη στιγμή που έχουμε να μας κυβερνά ψυχάκιας και επιπλέον δεν αντιδρά -ουτε καν σχολιαζει σρνητικά- την πόλη του σκοτεινού φωτός που χλευάσε τη θρησκεία μας και τον ΧΡΙΣΤΌ μας….

  2. ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!!!!

  3. Κύριοι Εποχικοί αυτός ο Κτηματομεσίτης με τα 27 σπίτια, δεν ξέρει απλή αριθμητική, θα γνωρίζει μαθηματικά; Είναι προφανές πλέον πως ούτε οι εποχικοί γνωρίζουν τι θα πει εξοπλισμός και πυροσβεστικά οχήματα. Ας ανοίξουν κι αυτοί οι εποχικοί συνδικαλιστές τα στραβά τους, διότι όπως και να το κάνουμε, δουλεύουν μερικές ημέρες τον χρόνο, με εξοπλισμό της πλάκας. Η δε στρατηγική των ανωτέρων και ανωτάτων της Πυροσβεστικής, είναι για κλάματα αλλά αυτό το ζήτημα είναι Μητσοτακικού ευαγγέλιου της αχρηστίας.

  4. Οσονουπο Coronoψεύτη απατεώνα θα βρέξει κάτι φαπες..που θα είναι όλες δικές σου!!! Άντε γκιοζη..

  5. Και ψεύδεται και δεν ξέρει τί του γίνεται, το βύσμα, ο πανύβλακας του κερατά! Γιατί ψαχνόμαστε άδικα;;;

  6. Ουστ! Γελοιε! Που να σου κουλαθει και το αλλο χερι!

Comments are closed.