Εποχικοί πυροσβέστες κατά Κικίλια: «Που είναι οι εξοπλισμοί, που διαφήμιζε από τον Φεβρουάριο;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΕΠΟΧΙΚΟΙ

Το «νέο δόγμα» του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας καυτηριάζουν με ανάρτησή τους στην επίσημη σελίδα τους οι Εποχικοί Πυροσβέστες.

Μεγάλο είναι το μέτωπο στο χωρίο Κίτσι, όπου οι κάτοικοι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους, όπως αποτυπώνει και το βίντεο που κοινοποίησαν. «Που είναι άραγε οι εξοπλισμοί του Προγράμματος «ΑΙΓΙΣ» που διαφήμιζε ο Υπουργός από τον Φεβρουάριο;» αναρωτιούνται άνθρωποι με εμπειρία χρόνων στην πυρόσβεση.
Οι εποχικοί εξαπολύουν δριμύ κατηγορώ στον Β. Κικίλια γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κάποιους πολίτες που προς τιμήν τους έχουν πάρει τις μάνικες και σβήνουν την πυρκαγιά. Αυτούς τους πολίτες χωρίς κανένα μέτρο ατομικής προστασίας, με σορτσάκια και χωρίς μπλούζες αύριο ο Υπουργός κύριος Κικίλιας θα τους βαφτίσει εθελοντές και θα τους ευχαριστεί! Για να μην σας κοροϊδεύουν αυτή η εικόνα είναι όλη η αλήθεια για το νέο δόγμα που διαφημίζουν όπου σταθούν»

Την ίδια στιγμή τα 3.620 κενά στο Πυροσβεστικό Σώμα παραμένουν. Καμία απολύτως πρόληψη δεν υπήρξε από την πλευρά της Πολιτείας, ενώ στο κενό έπεσα οι ανεφάρμοστες οδηγίες για την πυροπροστασία που εξέδωσε ο Θ. Σκυλακάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Γιατρός μπασκετμπολίστας κολ@μπαρας και βλάκας…. Τι δουλειά έχει σε τέτοιο υπουργείο;

  2. αφου σας το ειπαν με το θεμα των καναντερ….δεν συμφερει να μπουμε στα εξοδα για τρεις μηνες φωτιας το χρονο…γιατι το κουραζετε????

  3. o κικιλιας ειναι καλος στο μπασκετ. δεν κανει για υποργος πολ.προστασιας
    ο σπυραδωνης ειναι καλος βιβλιοπωλης. δεν κανει για υπουργος υγειας.
    ο κουλης ειναι καλος ως κωμικος. δεν κανει για πρωθυπουργος.

  4. Αφου ακομη δεν εχετε καταλαβει οτι ζειτε σε ενα ανυπαρκτο κρατος και το υποστηριζετε με τις επιλογες σας……..δεν υπαρχει ουτε ελπιδα πλεον…….. εφυγε και παει για βρουβες και αυτη… Αλλά χερι με χερι με τους τουρκους για κοινους υποψηφιους στον οασε….μπραβο ελλαδισταν με τα ωραια σου….σας εχουν παραδώσει στους τουρκους κ εσεις ασχολειστε με τον λυτρα….. ετσιιι ετσιιι….ο τουρκοποιημενος ελληναρας το θελει το κουτσομπολιο του…… ετσι για να ξεσκαει….απο την καθημερηνοτητα…..

  5. Θα παει η τσουγκρανα συννεφο και το κουβαδακι στο καπακι! Ειμαστε πιο “ετοιμοι” αλλα οχι ετοιμοι που λεει και η κουλαρα! Υπουργε των ανεμογεννητριων ακους η εχεις ξεφυγει τελειως? !

    1. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ οι ευθύνες των ψηφοφορων. το 60% πηγε παραλια και το 28% του 40% που ψηφισε, ψηφισε τον αχρηστο τον πασοκτση τον κουλη.

  6. Περιμένουμε εδω και χρόνια για μια θέση στην πυροσβεστική σε σημειο που δεν θα μπορουμε να μπουμε λογο ηλικιας!!!Υπαρχουν 5ατης και εποχιακοι που ακομα δεν εχουν μονιμοποιηθουν αλλα ζητατε εθελοντες για να βγαζουν το φιδι απο την τρυπα για να καλυπτουν την δικας ανυπαρξια!!!Ουτε Εξοπλισμοι ουτε προσωπικο ουτε τιπτ!Ο απλος λαος οι εθελοντες οι 5ετης οι πυροσβεστες με το φιλοτιμο τους σβηνουν τις φωτιες οσες μπορουν δηλαδη!Ντροπη και μονο!Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια!

Leave a Response