Επτά οι υποψήφιοι Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ – Σε φιάσκο εξελίσσεται η διαδικασία

Κοινοποίηση:
pasok

Επτά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσαν μέχρι στιγμής ότι θα διεκδικήσουν την ηγεσία του στις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου.

Ο αριθμός και το πολιτικό βεληνεκές των συγκεκριμένων προσώπων γελοιοποιούν την διαδικασία και καθιστούν βέβαιη την παραμονή του κόμματος στην ηθική απαξίωση και την πολιτική ανυποληψία.

Συνιστά κοινή παραδοχή ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν πρόκειται να λησμονήσουν πως η γιγάντωση της διαφθοράς στον δημόσιο βίο της χώρας, η μεγαλύτερη και ταχύτερη αναδιανομή πλούτου εις βάρος των κοινωνικά ασθενέστερων μέσω της ληστείας του Χρηματιστηρίου και οι μείζονες εθνικές υποχωρήσεις φέρουν την σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ και τις υπογραφές των δύο πρώην Πρωθυπουργών και Προέδρων του, του κατάπτυστου Κώστα Σημίτη και του ολετήρα Γιώργου Παπανδρέου.
Αν διαθέτουν ίχνος φιλότιμου και αξιοπιστίας οι υποψήφιοι Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, ας προβούν σε μια υποτυπώδη έστω αυτοκριτική για τα πεπραγμένα του κόμματός τους, εγκαταλείποντας τον μικρομεγαλισμό που τους διακατέχει.
Ας δημοσιοποιήσουν τα πλάνα τους σχετικά με την διαχείριση του δυσθεώρητου χρέους του που υπερβαίνει τα 405 εκ. ευρώ και αυξάνεται διαρκώς.

Δεν θα κάνουν το παραμικρό και η αποτυχία τους είναι προδιαγεγραμμένη, διότι οι λαμογίστικες πρακτικές και οι εθνικές προδοσίες ούτε παραγράφονται, ούτε διαγράφονται από τη μνήμη του λαού μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αν δεν αποσυρθεί σήμερα κιόλας ο Δούκας από υποψήφιος, παίζει να είναι ο μεγαλύτερος βλάκας της μεταπολίτευσης.

Leave a Response