Επτά παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και ένας στη ΜΕΘ: Οργή σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο

Κοινοποίηση:
ορ

Στον δρόμο βρίσκονται οι κάτοικοι του Ριζομύλου και του Στεφανοβικείου για να προμηθευτούν μπουκάλια με νερό που διανέμει ο Δήμος για κατανάλωση

Οργή και ανησυχία επικρατεί στα χωριά με τους κατοίκους του Δήμου Ρήγα Φεραίου που καταγγέλλουν πως επί μια εβδομάδα και ενώ τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας πολλαπλασιάζονταν, από τις βρύσες έτρεχε μολυσμένο νερό και καμία ενημέρωση δεν υπήρχε από την δημοτική αρχή.

Στις πλατείες των δύο χωριών σχηματίζονται ουρές από δημότες οι οποίοι σπεύδουν να προμηθευτούν εμφιαλωμένα νερά, τα οποία όμως δεν επαρκούν.

Τα κρούσματα είναι περισσότερα από 100 εκτιμούν οι γιατροί καθώς δεκάδες άνθρωποι αντιμετώπισαν τα προβλήματα υγείας που εκδήλωσαν με επίσκεψη και συμβουλές από ιδιώτες γιατρούς και όχι σε δημόσιες δομές. Σήμερα στο Νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύονται στην παιδιατρική 7 παιδιά, δύο άτομα στην παθολογική και ένας άντρας στη ΜΕΘ.

Τα δύο χωριά βρίσκονται σε επιδημιολογική επιτήρηση και δύο κλιμάκια του ΕΟΔΥ είναι στην περιοχή για την λήψη μέτρων εξυγίανσης του δικτύου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εσεις εκει στην Θεσσαλια, δωσατε 50+% στον Κουλη….
    Εκει για να μαθετε οτι με την ψηφο σας εσεις οι ΙΔΙΟΙ σκοτωνετε τα παιδια σας!
    να δω ποσα χρονια ακομα χρειαζεστε για να καταλαβετε το εγκλημα που κανετε απο το 1974 και μετα?

  2. τα παράπονα τους στον δήμαρχο που δεν καταβρέχει και το όνομα αυτού Μπεος τον έβγαλαν με τα μπούνια και αν τόλμαγες να πεις τίποτα κακό για την δημαραρα έτρωγες και ξύλο τώρα ρουφάτε δυο αυγά μελάτα τα καλύτερα έρχονται και δεν σας Λυπάμαι καθόλου θα σας βρουν μεγάλα κακά με αυτόν που βγάλετε θα το δείτε.

Comments are closed.