Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» – «Υπάρχει τεράστια βρώμα στην εξουσία και το χρήμα»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή
Η Κούρκουλου δημοσιεύει μια φωτογραφία του κατάξανθου γιου της στην παραλία: “Φοβάμαι πώς θα βγει το δικό μας παιδί που μεγαλώνει με τόσα προνόμια”.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση δημοσίευσε μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram, με αφορμή το περιστατικό στο αεροδρόμιο με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Γράφει η Κούρκουλου – Λάτση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον γιο της στην παραλία:

903db9abba40445fbdf286b251f1a39f

“Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”
Εκτός από την αηδία που μου προκαλεί η συγκεκριμένη φράση, αντικατοπτρίζει την βαθιά προβληματική νοοτροπία που κυριαρχεί όπου υπάρχει “δύναμη”, είτε αυτή είναι οικονομική, είτε πολιτική, είτε θεσμική.
Όμως εάν ένας απλός άνθρωπος έχει ευθύνη στο πώς συμπεριφέρεται, ή στο πώς μεγαλώνει τα παιδιά του, τότε εμείς που έχουμε επιρροή και δύναμη, έχουμε πενταπλάσια ευθύνη.
Την ευθύνη να μεγαλώσουμε παιδιά που σέβονται τον διπλανό τους και χρησιμοποιούν την δύναμή τους για καλό.
Παιδιά που κατανοούν ότι είναι όλοι ίσοι – από τον σερβιτόρο που τους εξυπηρετεί σε κάποιο μαγαζί, μέχρι τον επιχειρηματία ή τον πολιτικό με τον οποίο μπορεί να κάνουν μια συνάντηση.
Παιδιά που συμπεριφέρονται το ίδιο σε όλους – ίσως και λίγο ομορφότερα σε εκείνους που δουλεύουν για έναν βασικό μισθό.
Καμιά φορά φοβάμαι πώς θα βγει το δικό μας παιδί που μεγαλώνει με τόσα προνόμια, αλλά μετά σκέφτομαι τους γονείς μου και καθησυχάζομαι γιατί γνωρίζω ότι δεν είχα καμία ελπίδα να μην βγω καλό παιδί. Το ίδιο ελπίζω να ισχύσει και για τον Νίκο.
Υπάρχει τεράστια βρώμα στο χρήμα και την εξουσία, όμως δεν είναι το χρήμα, ούτε η εξουσία που την δημιουργεί.
Τα δύο αυτά “εργαλεία” δίνουν απλά μεγαλύτερη ελευθερία στον καθένα να κάνει ότι γουστάρει – το τι γουστάρει να κάνει είναι ανεξάρτητο. Ο κομπλεξισμός, η αγένεια και η ανασφάλεια είναι πηγαία και υπάρχει σε όλες τις τάξεις.
Υπάρχουν βέβαια και καλοί άνθρωποι με χρήματα και εξουσία – καταπληκτικοί άνθρωποι, όμως είναι λίγοι και σπάνια ακούμε για το έργο τους γιατί πολύ δεν το κάνουν για να ακουστούν.
Αισθάνομαι πολύ τυχερή που προέρχομαι από τέτοιους ανθρώπους. Όσο για τους υπόλοιπους; Η αλήθεια πάντα βγαίνει προς τα έξω. Κοντός ψαλμός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ Η ΚΟΠΕΛΑ…. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΝΟΡΜΕΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ….

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ….

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΥΛΑΚΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΙΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΝΑ ΛΕΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;; ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;;; ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΛΑΡΙΝΟ…

  2. Παρ οτι ειναι φραγκατη και επωνυμη καπου μιλαει σωστα και τα εννοει αυτα που λεει! Βεβαια της χαλαει το image η οικογενεια της με τις μπιζνες της σε βαρος του φορολογουμενου κοσμακη!

  3. Παίδες εγώ νομίζω ότι η κοπέλα δεν είναι δήθεν. Ο,τι λέει φαίνεται να το πιστεύει. Τώρα από οικογένεια μεριά, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους της οικογενείας τι παίζει-προφανώς και στηρίζουν Κούλα. Πάντως η κοπέλα σωστά μιλάει κάθε φορά.

  4. Για πες μας και τη γνωμη σου για Ουκρανια και Ισραηλ Εριεττα.. Με τους Δυτικους και Εβραιους πολεμοκαπηλους δεν εισαι; Στο covid με τα lockdown που κατεστρεψαν την οικονομια δεν ησουν; Υποκριτρια του κερατα πληρωνουμε ολοι τις μ@λακιες σας

  5. ΡΕ ΧΟΛΑΡΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ Η ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΟΜΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ?

  6. Ξέρω εσύ ποια είσαι. Μια σαχλή, που βρήκε χρήματα από τον μπαμπά. Καθόλου κακό δεν είναι. Τουναντίον. Μην μας ζαλίζεις όμως τα μπαλάκια. Get a life.

    1. Ποιό μπαμπά ρε βλάκα;;; Ουστ απο δώ καθέ φορά γράφεις την παπάτζα στου τρολ της πλάκας!!!!

Leave a Response