Εστιατόριο θεωρεί ότι βρήκε έναν λιγότερο βάρβαρο τρόπο για να μαγειρεύει τον αστακό. Με μαριχουάνα

Κοινοποίηση:
fantastic and fresh lobster ready to be cooked

Κάποιοι θα έλεγαν ότι αν θέλεις να κάνεις κάτι λιγότερο βάρβαρο στον αστακό είναι να…
σταματήσεις να τον μαγειρεύεις και να σταματήσεις να τον τρως.

 

Ωστόσο ένα εστιατόριο στο Μέιν των ΗΠΑ αποφάσισε να υιοθετήσει μια διαφορετική προσέγγιση ως ένδειξη ευσπλαχνίας απέναντι στον αστακό: Μαστουρώνει το οστρακοειδές με μαριχουάνα πριν το μαγειρέψει ζωντανό.

Όλα αυτά στο πλαίσιο της συζήτησης που έχουν ανοίξει πολλοί ακτιβιστές, που ζητούν να σταματήσουμε να μαγειρεύουμε τα οστρακοειδή ζωντανά γιατί έχει αποδειχτεί ότι αισθάνονται τον πόνο.

«Έτσι και αλλιώς θα το σκοτώσουμε. Προσπαθούμε να το κάνουμε με λιγότερο απάνθρωπο τρόπο» λέει η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, όπως μεταδίδει το Insider.

Η ιδέα είναι ότι όταν ρίχνουν καπνό μαριχουάνας στο νερό του, λειτουργεί ως ηρεμιστικό και αισθάνεται λιγότερο πόνο όταν μαγειρεύεται.

Το εστιατόριο λέει ότι φέτος τελειοποίησε την τεχνική του -ώστε να μην μένουν υπολείμματα μαριχουάνας στο κρέας- και ελπίζει ότι πλέον οι πελάτες δεν θα ζητάνε τον βρασμένο αστακό αλλά τον «μαστουρωμένο και καπνισμένο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: