Ευαγγελάτε κόψε τα σάπια! Μέχρι και η Κοραή το είπε…. Φανταστείτε τι γίνεται! Θα πέσει πολύ κλάμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΝΙΚΟΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Αν διασφαλισθεί το ζήτημα της νοθείας ο Κασσιδιάρης θα πάρει πάνω από 8 /100. Θα πρέπει ο ίδιος να δισφαλίσει να μην γίνει νοθεία εις βάρος του. Θα πρέπει σε όλα τα εκλογικά κέντρα να έχει αντιπροσώπους. Και να κρατηθεί αρχείο καταμετρήσεων. Όλες οι νοθείες θα γίνουν μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Είναι κρίμα να χάσει ποσοστά από νοθεία ο Κασσιδιάρης. Το λέω αυτό γιατί θα έχουμε μεγάλες εκπλήξεις. Κανείς δεν το περιμένει. Και το 8/100 που είπα λίγο είναι. ΠΡΟΣΕΞΤΕ εκεί στο κομμα των ΕΛΛΗΝΩΝ την…………ΝΟΘΕΙΑ. Σας ετοιμάζουν μεγάλο χουνέρι. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ………..

  2. Μεγάλος γυμνοσαλιαγκας,κι αυτος και η γυναικα του……

  3. Οι Δημοσκοπήσεις ετοιμάζονται στά γραφεια τών Κομμάτων. Στό παρελθόν έτυχε να βρεθώ στά γραφεία τής ΕΡΕ στήν Ρηγίλλης σέ προεκλογική περίοδο όπου συζητούσαν γιά τό θέμα .

  4. o κοσμος εχει σιχαθει την ΝΔ………
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ……
    Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ Εθνικο κομμα

  5. Αυτή η κάρια πόσα μπότοξ έχει κάνει και δεν μπορεί να μιλήσει;

  6. Είναι σίγουρο ότι οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε στα κανάλια δεν λένε την αλήθεια και απ’ ότι φαίνεται το ξέρουν και οι ίδιοι οι δημοσιογραφεί που τις παρουσιάζουν. Για να λέει η Κοραή την παίρνει ο Καισδιάρης κάτι βλέπουν στις κρυφές δημοσκοπήσεις που δεν θέλουν να το πουν γι’ αυτό την μάζεψε ο εισαγγελάτος

  7. ΗΛΙΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ… ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

  8. Το βράδυ των εκλογών θα παραμιλάνε οι πληρωμένοι παπαγάλοι.

  9. τους εχουν φυγει τα ουρα ………………………………………..μεγαλη τσαπου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.