Ευθεία αμφισβήτηση Ραγκούση: Ο Κασσελάκης αν πάει σε εκλογές δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους

Κοινοποίηση:
9a988622-ragkoysis

Βασική ευθύνη έχει ο Στέφανος Κασσελάκης για το αποτέλεσμα στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Γιάννης Ραγκούσης σε μια ακόμη ευθεία αμφισβήτηση των πρακτικών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Εαν ο κ. Κασσελάκης είχε γνωστοποιήσει πριν από την εκλογή του είτε τα πραγματικά του πολιτικά πιστεύω, πχ τι συμμαχία είναι το ΝΑΤΟ, τι καλή που είναι η Πλεύση Ελευθερίας και μπορούμε να συνεργαστούμε είτε είχε δείξει και την πολιτική του αντίληψη για το πολιτεύεσθαι δεν θα είχε εκλεγεί”, είπε ο κ. Ραγκούσης στον ΑΝΤ1.

Τόνισε επίσης ότι αν δεν κατεβάσει την ανάρτηση ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Είπε ακόμη πως όσοι ψήφισαν τον κ. Κασσελάκη δεν ήξεραν τις θέσεις του και τόνισε με νόημα ότι: “Αυτή τη στιγμή δεν θα πάρει ούτε τους μισούς ψήφους αν πάει σε εκλογές πάλι”

“Απολύτως λανθασμένες οι επιλογές της ηγεσίας. Με τις πράξεις του πήγε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 14% αντί για το 20% . Δεν μπορεί να νομίζει πως θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα υπαλλήλων και δουλικών”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Μαντζουράνης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός»
Ο Γιάννης Μαντζουράνης από την πλευρά του μιλώντας στο «Mega» ήταν καυστικός για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός», διεμήνυσε.

Τζάκρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ανέκαθεν φράξιες
Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας στον ΣΚΑΙ αναφερόμενη στο περιβόητο κείμενο είπε ότι «σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι πραξικόπημα, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέκαθεν είχε μειοψηφίες και φράξιες»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εδώ ο Ραγκούσης λέει ότι “όσοι ψήφισαν τον κ. Κασσελάκη δεν ήξεραν τις θέσεις του” τότε γιατί τον ψηφίσατε; Γιατί ήταν γκέι; Ψηφίζεις κάποιον που δεν ξέρεις τι πιστεύει; Θυμίζει τον άλλον που ψήφισε τα μνημόνια και δεν τα είχε διαβάσει.

Leave a Response