Ευλογημένα από το Σύμπαν: «Όλα θα πάνε δεξιά» γι’ αυτά τα 4 ζώδια, από σήμερα Σάββατο 29/06

Κοινοποίηση:
zodiac-pixabay-1

Σήμερα, Σάββατο 29/06, 4 ζώδια, σύμφωνα με τις προβλέψεις της αστρολογίας, θα δουν όλα τα πράγματα στη ζωή τους να «πάνε δεξιά» όπως για παράδειγμα οι ρομαντικές σχέσεις τους.

Κι’ αυτό γιατί αυτή τη μέρα ο πλανήτης της Αφροδίτης συναντά σε ευθεία γραμμή τον πλανήτη Άρη.

Η αστρολογία μας δείχνει ότι αυτή η διέλευση των πλανητών συμβολίζει την ισορροπία στην αγάπη και πόσο εύθραυστη μπορεί να είναι κάποιες φορές. Άλλωστε, έτσι είναι η ζωή. Έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, και οι ερωτικές μας σχέσεις επηρεάζονται περισσότερο από αυτές τις διακυμάνσεις.

Αυτό που μας φέρνει η διέλευση Αφροδίτης-Άρη είναι η γνώση ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα πάντα. Για τέσσερα ζώδια, αυτή είναι ακριβώς η ώθηση που χρειάζονταν για να δείξουν στον εαυτό τους ότι όχι μόνο είναι με το σωστό άτομο, αλλά ότι είναι πιο δυνατοί όταν προσαρμόζονται στα πάνω και τα κάτω. Όλα τα ζευγάρια έχουν τις διαφωνίες τους. Αυτό που θα δούμε να συμβαίνει το Σάββατο είναι η επίλυση μιας διαφωνίας που τελικά θα μοιάζει περισσότερο με ευλογία.

Τα 4 ζώδια που είναι «ευλογημένα» από το Σύμπαν με καλή τύχη αύριο, 29 Ιουνίου 2024

Ταύρος

Καρκίνος

Λέων

Ζυγός

 

Ταύρος

Ταύρε, όταν ο κυρίαρχος πλανήτης σου, η Αφροδίτη, συναντά τον Άρη σε μια θετική όψη, την 29η Ιουνίου, το μόνο που μπορείς να αποκομίσεις από αυτή την ημέρα είναι καλά πράγματα. Και δεν είναι καθόλου κακή συμφωνία για τα ζώδια! Θα την ακολουθήσεις όλη μέρα, νιώθοντας ώριμος και έτοιμος για όλα τα καλά που θα σου έρθουν. Θα νόμιζε κανείς ότι αυτός θα ήταν ένας φυσικός τρόπος σκέψης για όλους, ωστόσο εμείς οι άλλοι διστάζουμε και σταματάμε πολύ συχνά.

Εσύ όμως, φίλε μου Ταύρε, δεν είσαι έτσι! Σκοπεύεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτό το Σάββατο γιατί νιώθεις ότι αξίζεις όλα τα καλά. Ένα από τα χαρακτηριστικά σου είναι ότι δεν διστάζεις όταν πρόκειται να αρπάξεις μια ευκαιρία για διασκέδαση, χαρά, αγάπη ή ενθουσιασμό. Είσαι χαρούμενος που είσαι χαρούμενος, και ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται προφανές, έχεις δουλέψει σκληρά για να γίνεις αρκετά ελεύθερος ώστε να αποδεχτείς κάτι σαν την «τύχη».

Έτσι, όταν βρεθείς στο επίκεντρο καλής τύχης, θα είσαι εκεί με ανοιχτά χέρια και ανοιχτή καρδιά. Έχεις αυτή την θετική όψη Αφροδίτης-Άρη και σου ταιριάζει πολύ. Περίμενε να σε αγαπήσουν και να ξέρεις ότι ό,τι κι αν κάνεις, είναι εντάξει να διασκεδάζεις κάνοντάς το. Το αξίζεις, Ταύρε!

Καρκίνος

Καρκίνε, φαίνεται πως κάποιος πρόκειται να έχει εξαιρετική τύχη το Σάββατο, και αυτός θα είσαι σίγουρα εσύ! Η μέρα θα κυλήσει πολύ καλύτερα από ό,τι φανταζόσουν. Ενώ μπορείς να το στηρίξεις με τη γνώση ότι ‘ήθελες’ αυτή η μέρα να πάει καλά, αυτό που δεν ήξερες ήταν ότι η Αφροδίτη και ο Άρης είναι εδώ για να σε οδηγήσουν κατευθείαν στο καλύτερο κομμάτι της.

Είναι ωραίο να ξέρεις ότι το σύμπαν σε στηρίζει – και στηρίζει τόσο εσένα όσο και τα υπόλοιπα ζώδια, καθώς σίγουρα θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ένα χέρι βοηθείας. Έχεις αφιερώσει τόσο πολύ χρόνο στο να βοηθάς τους άλλους και να κάνεις εξαιρετική δουλειά σε ό,τι κι αν κάνεις, που μερικές φορές ξεχνάς να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Λοιπόν, το Σάββατο σε απαλλάσσει από αυτό το βάρος και σου προσφέρει μια καλή στιγμή, εντελώς δωρεάν.

Αυτή η καλή τύχη φαίνεται να δημιουργεί όλο και περισσότερη καλή τύχη, σαν να έχεις προκαλέσει ένα είδος φαινομένου χιονοστιβάδας. Δεν θα θέλεις να σταματήσεις μόλις διαπιστώσεις ότι αυτό συμβαίνει πραγματικά και ότι δεν πρόκειται να τελειώσει με κάποιο απρόσμενο crash-down. . Πραγματικά τα καταφέρνεις, Καρκίνε, και η τύχη σου πρόκειται να χτυπήσει την πόρτα σου.

Λέων

Όταν η Αφροδίτη και ο Άρης ευθυγραμμιστούν στις 29 Ιουνίου, εσύ, Λέοντα, θα περάσεις μια φανταστική ημέρα – όχι μόνο εσύ, αλλά και τα άλλα 4 ζώδια που αναφέρουμε! Είναι καλό που πέφτει Σάββατο, γιατί θα χρειαστείς όλη τη μέρα για να απολαύσεις όλα όσα σου έρχονται. Δεν λέω ότι η ημέρα θα είναι υπερβολικά γεμάτη, αλλά η τύχη σίγουρα θα είναι! Και η καλή σου τύχη θα είναι αρκετά εμφανής.

Όταν η τύχη σε επισκέπτεται, εσύ πάντα είσαι ευγνώμων, γιατί ξέρεις ότι ο κόσμος προσφέρει ευκαιρίες που έρχονται και φεύγουν. Ενώ έχεις περάσει αρκετές δύσκολες περιόδους στη ζωή σου, είσαι σχεδόν έτοιμος να το ανατρέψεις αυτό, για να μπορέσεις να βιώσεις τις θετικές και αναζωογονητικές στιγμές που νιώθεις ότι έρχονται προς το μέρος σου.

Αυτή η ημέρα σου φέρνει αγάπη σε αφθονία, Λέοντα, και αυτό δεν είναι κάτι που θα αρνηθείς. Εσύ και ο ρομαντικός σου σύντροφος θα μπορέσετε να κάνετε κάτι που δεν έχετε κάνει και οι δύο εδώ και πολύ καιρό, χάρη στη διέλευση Αφροδίτης/Άρη: να περάσετε χρόνο μόνοι σας, να νιώσετε καλά για τη ζωή και να εκτιμήσετε το γεγονός ότι έχετε ο ένας τον άλλον. Αυτό τώρα μοιάζει με μια υπέροχη μέρα, Λέοντα!

Ζυγός

Η καλή τύχη σου χαμογελάει, Ζυγέ, και όπως φαίνεται, είναι εδώ για να μείνει… τουλάχιστον για λίγο, τόσο για σένα όσο και για τα υπόλοιπα 4 ζώδια στη λίστα. Χαίρεσαι να την καλωσορίσεις, και μάλιστα μοιάζει να σε περιμένει ρομαντικός έρωτας το Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024. Αυτό σου ακούγεται πολύ καλό, καθώς είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον/α. Εάν δεν έχετε φτάσει ακόμα στο σημείο να το ονομάσετε «σχέση», τότε περίμενε λίγο, γιατί μπορεί αυτή να είναι η «πρώτη μέρα».

Κατά τη διάρκεια αυτής της συγκεκριμένης διέλευσης Αφροδίτης-Άρη, θα νιώσεις τη δύναμη της αγάπης να κυλάει στις φλέβες σου. Θα σου δώσει αυτοπεποίθηση με τρόπους που δεν πίστευες ότι είχες προηγουμένως. Είσαι εξαιρετικός/η στο να επικοινωνείς τα συναισθήματά σου και μπορεί να διαπιστώσεις ότι αυτό το Σάββατο θα ξεστομίσεις τα πιο ρομαντικά λόγια. Πονηρούλη!

Ο φόβος οπισθοχωρεί στις 29 Ιουνίου, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του. Ο τρόπος που σε επηρεάζει όλο αυτό, Ζυγέ, είναι ότι νιώθεις πως είναι «τώρα ή ποτέ», και αυτό θα ανοίξει τις πόρτες σε μια υπέροχη συζήτηση μεταξύ εσένα και του αγαπημένου σου προσώπου. Αυτό που θα συμβεί στις 29 Ιουνίου δεν θα σταματήσει εκεί. Είναι απλώς η αρχή της καλής σου τύχης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response