Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Κρητικό το μυστήριο!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (15459)

Το αγαπημένο ζευγάρι, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν, ετοιμάζεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο τέλος του Αυγούστου.

Σε λίγες ημέρες, θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους με έναν θρησκευτικό γάμο στα Χανιά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το TLIFE, η δημοσιογράφος και ο μουσικός θα τελέσουν τον γάμο τους στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη. Μετά την τελετή, θα ακολουθήσει ένα πάρτι για συγγενείς, φίλους, πρώην συμμετέχοντες στο Survivor και συνεργάτες σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα, το οποίο είχε φιλοξενήσει και το πάρτι της Κόνις Μεταξά και του Μάριου Καπότση.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κρατά σιγήν ιχθύος για το ευτυχές γεγονός, έχοντας επιλέξει συνειδητά να προστατέψει οτιδήποτε αφορά στην προσωπική της ζωή.

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να αναφερθώ στην καινούργια μου σχέση. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου, για όλες μου τις επιλογές. Αλλά πλέον έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στο Mega.

Το ζευγάρι αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κρήτη, ολοκληρώνοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο του.

 

Ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι μια γνωστή προσωπικότητα στην ελληνική τηλεόραση, κυρίως λόγω της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης “Nomads” του ΑΝΤ1 το 2018, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Είναι 45 ετών και έχει επαγγελματική καριέρα στη μουσική ως ντράμερ του συγκροτήματος BARB WIRE DOLLS, ενώ παράλληλα προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα μουσικής.

Ο πατέρας του είναι Αμερικανός και η μητέρα του προέρχεται από την Καβάλα. Πριν την συμμετοχή του στο ριάλιτι, είχε επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, περιμένοντας να ξαναμπεί στο στούντιο ηχογραφήσεων με το συγκρότημά του. Εκτός από τη μουσική, ο Γρηγόρης έχει μεγάλη αγάπη για το surf, αν και ο αθλητισμός ήταν μέρος της ζωής του εδώ και πολλά χρόνια.

Σε ηλικία των 12 ετών ασχολήθηκε με το άλμα επί κοντό κι έκανε πρωταθλητισμό μέχρι τα 24, έχοντας πολλές πανελλήνιες νίκες στο ενεργητικό του, με μεγαλύτερη διάκριση τη στέψη του ως Βαλκανιονίκης. Στο μεταξύ, τους χειμώνες έκανε σκι και τα καλοκαίρια ό,τι είχε σχέση με τη θάλασσα.

Αργότερα ασχολήθηκε με τη μουσική και έκανε πραγματικότητα το όνειρό του, να μάθει drums. Και τελικά η μουσική ήταν εκείνη που τον κέρδισε. Αργότερα, μετακόμισε μόνιμα στο Los Angeles όπου είναι και η βάση του συγκροτήματός του.

Στην Κρήτη βρέθηκε για χάρη του αγαπημένου του αθλήματος το 2018 και από τότε “κόλλησε” με το μέρος και τους ανθρώπους της.

 

Πηγή: tlife.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δείξε μας ρε τη κωλάρα της Ευρυδίκης, τι μας δείχνεις τον λακαμά;

Comments are closed.