Ευρωεκλογές 2024: Σημεία των καιρών; Τρίτος στα exit poll στην Κύπρο ο Youtuber Φειδίας Παναγιώτου

Κοινοποίηση:
feidias

Σκληρό ντέρμπι για δύο δείχνουν τα πρώτα exit polls στην Κύπρο ανάμεσα στο κυβερνόν κόμμα του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗ.ΣΥ.) του Νίκου Χριστοδουλίδη και του αριστερού ΑΚΕΛ, τα οποία λαμβάνουν 23-27% και 22-26%, αντίστοιχα.

Μεγάλη έκπληξη είναι ο 24χρονος YouΤuber Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος αν και μεμονωμένος ανεξάρτητος υποψήφιος, αφήνει πίσω παραδοσιακά πολιτικά κόμματα, συγκεντρώνοντας ποσοστό από 13 ως 17%.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Επισης στα θετικ η Κυπρος εβαλε για πρωτη φορα το εθνικο πατριωτικο κομμα ΕΛΑΜ ευρωβουλευτη και επισης πεταξαν εξω τον τουρκο της αριστερας.Οποτε τα πραγματα δεν πηγαν καθολου ασχημα στη Κυπρο

  2. ΜΠΡΑΒΟ στους αδερφούς μας Κύπριους που ψήφισαν και έστειλαν στην Ευρωβουλή τον Φειδία!!!! Τους είδαμε και τους επαγγελματίες πολιτικούς….

  3. Eιπε ο ανθρωπος που εβγαλε πρωτο Αυτια και θα στειλει και την τσιμπουκλου Μελετη

    1. Σωστός ο Κώστας. Αυτό θέλει μελέτη,φενετε θα φέρουν νέα ήθη στο ευρωκοινοβούλιο. ( Ο νοων νοείται)Ελπίζω τα Πατριωτικά κόμματα του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να τους δυαλυσουν

  4. Το νησί δεν έχει γεμίσει με αποχρώσεις μαύρου ούτε καφέ ούτε ουρανίου τόξου όπως την Ελλάδα. .Το δεύτερο θετικό είναι και η εκλογή βουλευτή του ΕΛΑΜ.ΦΕΝΕΤΕ ΣΑΣ Πονάει η αλλαγή. Κομματοσκυλλα.

  5. Ξυπνησαμε δεν είπα ξύπνησα. Τόσα χρόνια περιμέναμε από τους πολιτικούς να μας σώσουν μας έσωσαν? Να σου θυμίσω τι λέγανε για τα Ίμια .πες ότι την πήρε ο αέρας την σημαία?Αν είναι δυνατόν.Να σου θυμίσω τα μνημόνια?Τα εγκλήματα με την φονικές πυρκαγιές ? Τα Τέμπη??Το ξεπούλημα της Μακεδονίας??αυτά πολιτικοί σας τα έφεραν όχι youtuber.και εσείς εκεί σταθεροί να δίνετε 41 τακατο και να καταλαβαίνετε ότι βούλιαξε η Ελλαδα.

  6. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΣΠΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ…ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΔΙΑ

  7. Εμείς στην Κύπρο ξυπνησαμε,εκεί στην Ελλάδα αν κατάλαβα από το ακαταλαβιστικο σχόλιο ασχολείστε ακόμα με την ΝΔ και τα ποδήλατα.

    1. Τι ξύπνησες ρε θα σε σώσει ο Youtuber δηλαδή μας λες; 😂 Άσε ρε τσακάλι τις μαλακίες. Πολιτικοί = με προδότες πάρτε το xαμπάρι.

  8. ΧΕΡΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΦΙΔΙΑ
    ΟΧΙ ΦΙΔΙΑ ΟΧΙ ΦΙΔΙΑ

Comments are closed.