Ευρωεκλογές 2024: Τα ευτράπελα της κάλπης που …ξεχώρισαν – Η νύφη, το ασανσέρ και άλλα χαριτωμένα

Κοινοποίηση:
nyfi

Οι παραλίες αναδείχθηκαν οι μεγάλες νικήτριες των χθεσινών ευρωεκλογών στην Ελλάδα, με τους ψηφοφόρους να επιλέγουν θάλασσα αντί κάλπης!

Υπήρξαν ωστόσό και κάποια περιστατικά που έδωσαν μια ξεχωριστή «πινελιά» στην ψηφοφορία, άλλοτε για γέλια, κι άλλοτε για κλάμματα.

Η κάλπη είχε τα πάντα…από νύφη μέχρι…ασανσέρ!

Η Κατερίνα έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής στο εκλογικό τμήμα με το …νυφικό! Η φωτογραφία της πάνω από την κάλπη θα κοσμεί πλέον το γαμήλιο άλμπουμ.

Το ασανσέρ σταμάτησε … Τέσσερις ψηφοφόροι χρειάστηκε να περάσουν αρκετή ώρα κλεισμένοι στον ανελκυστήρα του σχολείου όπου επρόκειτο να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους, όταν λόγω βλάβης. Η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν απαραίτητη και σίγουρα θα θυμούνται αρκετό καιρό την περιπέτειά τους.

Ξεχωριστή νότα και από τον …ποδηλάτη! Έκλεψε τα βλέμματα όταν εμφανίστηκε με το ποδήλατο, λίγο πριν πάει για προπόνηση! Δεν έλειψαν όμως και οι ξεχωριστές προσωπικότητες που κέρδισαν τις εντυπώσεις, όπως ο κ.Βασίλης, ο 99χρονος γλυκύτατος παππούς από τις Σέρρες, που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα με την ευχή να το επαναλάβει και στις επόμενες εκλογές!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: