Ευρωπαϊκό φεστιβάλ ομοφυλόφιλων στη Θεσσαλονίκη και πορεία το Σάββατο 29 Ιουνίου

Κοινοποίηση:
europride5

Στο θέατρο των Εποχών

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Παρασκευής η έναρξη της εκδήλωσης ομοφυλόφιλών στο θέατρο των Εποχών, στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, της Θεσσαλονίκης.

To θέατρο των Εποχών πραγματοποιήθηκε σειρά από σκηνικά δρώμενα τα οποία συνοδεύτηκαν από μουσική, και χορό με την παρουσιάστρια, Raw Bee Candles, να «κλέβει» την παράσταση, για λόγους που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Χορευτικά καθώς και τραγούδια, περιελάμβανε το πρόγραμμα της τελετής στη Θεσσαλονίκη.

Το θέαμα που παρουσιάστηκε, άνοιξε την αυλαία των εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν μέσα στην εβδομάδα και οι οποίες θα αγγίξουν την κορυφή με την πορεία της παρέλασης των ομοφυλόφιλων που θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου, 29 Ιουνίου, από το πάρκο της ΧΑΝΘ και θα κινηθεί κατά μήκος της οδού Τσιμισκή κι έπειτα μέσω της οδού Βενιζέλου θα κατευθυνθεί στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, καταλήγοντας στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Να σημειωθεί ότι έντονη είναι η παρουσία της Αστυνομίας

Η αντιδήμαρχος Νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης Κούλα Γιαννακίδου, σύμφωνα με το voria.gr, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες στην διοργάνωση λέγοντας πως είναι τιμή για τη Θεσσαλονίκη που φιλοξενεί το ευρωπαϊκό φεστιβάλ ομοφυλοφίλων που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ελλάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response