Ευτυχώς τους έχουμε και γελάμε: Ο Σπίρτζης θέλει τον Τσίπρα για ηγέτη στο νέο σχήμα

Κοινοποίηση:
spirtzis-tsipras

Δεν είναι μονάχα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος αμφισβητείται και δέχεται πυρά. Μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, σε πίεση βρίσκεται και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με την «Απογευματινή».

Ο Χρήστος Σπίρτζης «έδειξε» τον τέως Πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ως το πρόσωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί στην ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και υπεραμύνθηκε της θέσης του για ενιαίο προοδευτικό χώρο, τονίζοντας πως τα εκλογικά αποτελέσματα δείχνουν ότι κανένα κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ) από μόνο του δεν μπορεί να επανέλθει σε «τροχιά» διακυβέρνησης.

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να είναι ο ηγέτης της Κεντροαριστεράς και έχει ρόλο να παίξει», ανέφερε ο πρώην Υπουργός Μεταφορών, μιλώντας στο Talk Radio 98.9.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ο τσιπρας καταρχην δεν ειναι πολιτικος.. ειναι ενας αλητης ενα σκουλικι που προώθησαν για να ξεπουλήσουν τον ελληνικο λαο για να βγαλουν απο πανω τους τη ρετσινια. ο τσιπρας αν βγει καποιο κομμα πατριωτικο πρεπει να τον βαλει στο εκτελεστικό αποσμασμα.. σκότωμα η στα μπουντρούμια ισοβια. εγω πολυ ευχαριστος αν μου ζητηθει θα τον καρφωνα με μια σφαιρα στο κεφαλι.. ειναι ενας αλητης τιποτενιος

  2. Ο Σπιρτζης δέν είναι υπολογος γιά τό έγκλημα τών Τεμπών μαζί μέ τόν άλλο άχρηστο Καραμανλή ;

  3. Μονο και μονο που ο τσιπρας εξαπατησε ενα ολοκληρο λαο και εκανε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ ειναι για φτυσιμο.Δε προκειται να δη ασπρη μερα απο δω και περα.το ινστιτουτο τον μαρανε…. ρε ουστ.Πουλησε μακεδονια και αν ηταν ακομα θα μας πουλαγε και στους τουρκους

    1. “”…. και αν ηταν ακομα θα μας πουλαγε και στους τουρκους “””. Αυτη την δουλεια την ξεκίνησε ο πάππους του τωρινου και το τωρινο βλ@μενο εχει αποτελειώσει το deal……δεν ειναι ολες οι δουλειές για εναν…. η οικογενεια α.ε. ειναι στα τουρκο-ελληνικα και γενικως στον διαμελισμό του πτώματος ελλαδισταν….

  4. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΡΙΖΟΓΙΔΑ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥ ΛΑΤΡΗ ΤΩΝ ΠΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΛΙΔΑΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ 3%.

  5. Δεν είναι καθόλου αστείο.Ο μοναδικός άξιος και έντιμος στην αριστερά.Δυο μαλακίες έκανε με το νοίκιασμα της βίλας στο Σούνιο και την κρουαζιέρα με το κότερο και το κάνανε σημαία,που είναι παρονυχιδα μπροστά στις ασυδοσιες των Κουληδων.

    1. Στο γιατρό γρήγορα εσύ βλαξ.Τι μόνο δύο μαλακίες έκανε ρε τούβλο.Ρε καρναβάλι έδωσε στεγνά την Μακεδονία έκαψε τους πάντες στο Μάτι ένα ολόκληρο δημοψήφισμα ενός λαού το έκανε από μόνος του ΝΑΙ ενώ ήταν ΟΧΙ.Τι μεγαλύτερη απάτη από αυτό ρε γελοίε.Την 3η ηλικία την έσπασε στο ξύλο με τα ΜΑΤ την άνοιξε τα κεφάλια οι συντάξεις πήγαιναν περίπατο.Και παρίστανε ότι ήταν σε ενοίκιο γκαρσονιέρας και διέθετε βίλα δίπλα στην Θάλασσα.Και οι 300 το ίδιο κλέφτες είναι αν δεν το πάρει αυτό ο Έλληνας xαμπάρι δεν γίνεται τίποτα.

Leave a Response