Ευχές, όλο νόημα, από τη Ρωσία στην Ελλάδα για… «Καλά Χριστούγεννα»!

Κοινοποίηση:
Fkz71tAWYAAvDVS

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κηρύξει μονομερώς τον πόλεμο στην Ρωσία, η Μόσχα εύχεται στην ομόδοξη Ελλάδα «Καλά Χριστούγεννα» διαμέσου της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Μάλιστα η ρωσική πρεσβεία ανάρτησε μία κάρτα θρησκευτικού περιεχομένου η οποία απεικονίζει να γιορτάζονται τα Χριστούγεννα από τους Ορθόδοξους Ρώσους για να τονίσει στους Έλληνες τον άρρηκτο δεσμό που ενώνει τις δύο χώρες.

Η κάρτα είχε το νόημά της και απευθύνονταν στον ελληνικό λαό υπενθυμίζοντάς του ότι Ρώσοι και Έλληνες είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και έχουν πολύ περισσότερα κοινά από ότι θα μπορούσε να έχει η Ελλάδα με την Δύση.

Υπενθυμίζει στους Έλληνες ότι δεν τους ταυτίζει με τις επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αναρωτιόμαστε ποια θα είναι η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚςΣ ΚΡΑΙΠΑΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΞΑΝΑ ΟΜΟΔΟΞΟΙ

  2. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα στο ομόδοξο πατριαρχείο Μόσχας, στον ομόδοξο Ρωσικό λαό.
    Καλή δύναμη στον αγώνα σας κατά των ναζί των ουνιτών και των σατανικών δυνάμεων της παγκοσμιοποίησεις.

  3. ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΕΣ ΤΟΥΣ-ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ-ΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ-ΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

  4. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ???ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΧΙ,ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ,ΟΤΑΝ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΡΙΝΑ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΦΑΝΕΡΑ Η ΚΡΥΦΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΡΩΣΙΑ!!!

  5. Και φυσικα οι Ελληνες δεν εχουν σχεση με τις επιλογες της πουλημενης κυβερνησης.Καλα Χριστουγεννα στα αδελφια μας στη Ρωσια και γρηγορη νικη των Ορθοδοξων αδελφων μας εναντιον του αξονα του κακου δηλαδη των αγγλοσαξονων

Comments are closed.