Εφιαλτική πρόβλεψη από τον Κ.Λεφάκη: Το 2024 θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα

Κοινοποίηση:
lefakisss123

Σε εφιαλτικές εκτιμήσεις, όχι για τα ζώδια, που είναι και η ειδικότητά του, αλλά για τον κορωνοϊό, προχώρησε ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, ενόψει του 2022.

Ο Κ.Λεφάκης αναφέρθηκε στην πανδημία και τόνισε ότι έχουμε ακόμα δύο χρόνια μπροστά μας, μιας και η επιστροφή στην κανονικότητα θα γίνει το 2024!

«Είναι μεταβατικό το 2022, δεν είναι εύκολη χρονιά. Είναι η αρχή της λύσης προβλημάτων, την οποία θα την εισπράξουμε ένα χρόνο αργότερα το 2023 και οι πρώτοι μήνες θα είναι πολύ σκληροί, το πρώτο τρίμηνο», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, προσέθεσε χαρακτηριστκά: «Επιτρέψτε μου να μπω στα χωράφια της ιατρικής επιστήμης και της επικαιρότητας της εποχής και να πω ότι η επικινδυνότητα και η αύξηση των κρουσμάτων θα συνεχιστεί, με κορύφωση τον Φεβρουάριο και υποχώρηση τον Απρίλιο».

Ο γνωστός αστρολόγος, πάντως, έδωσε και μία ευχάριστη «είδηση», αφού είπε πως το 2022 «είναι η τρίτη και τελευταία χρονιά που η πανδημία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο».

Και όπως τόνισε, «ο κορωνοϊός είναι ζωντανός οργανισμός, που δεν έχει σκοπό να σκοτώσει τον ξενιστή, αλλά μέχρι να βρεθεί η ισορροπία και να γίνει μια απλή γρίπη, θα χρειαστούμε χρόνο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Είπε αύξηση της γρίπης το χειμώνα και μείωση από το καλοκαίρι…να και κάτι που δεν δεν γινόταν τοοοσα χρόνια

  2. Για να δουμε λοιπον πως ξεκιναει η ιστοριουλα στη χριστιανικη θρησκεια ….Μηπως με τρεις τσαρλατανους σαν τον κυριο αυτον???Που ειδαν λεει σημαδι στον ουρανο και καταλαβαν αμεσως οτι κατι σπουδαιο ειχε γινει ….Ο χριστιανισμος ειναι η θρησκεια που με το καλημερα σας ξεκιναει με αστρολογικο- αστρονομικο( την εποχη εκεινη ηταν το ιδιο) φαινομενο…και ειναι αστρολογικο το φαινομενο γιατι του εδωσαν σημασια οτι κατι σπουδαιο ειχε γινει και το ακολουθησαν …Μονο που οι χριστιανοι 2022 χρονια μετα και ακομα γραμμη δεν εχουν παρει ……Τι ακριβως νομιζατε τοσα χρονια οτι ηταν οι τρεις μαγοι ???Εγω μαζι σας ειμαι τσαρλατανοι οι αστρολογοι …αρα τσαρλατανοι και οι μαγοι της γραφης οποτε κανενα αστρο στον ουρανο δεν εμφανιστηκε …γιατι κανενα αστρο συμφωνα και με τα δικας πιστευω …δεν μπορει να μας δειξει αν γεννηθηκε καποιος μεσιας …Δεν γινεται αυτο ετσι δεν ειναι????Αρα μηπως μιλαμε και για τσαρλατανικη ψευτικη θρησκεια ???

  3. Βλακείες! Μην πιστεύετε όλους τους τσαρλατάνους,δεν πέφτουν ποτέ μέσα γιατί πολύ απλά δεν γίνεται να προβλέψεις το μέλλον με βάση τις κινήσεις κάποιων πλανητών σε σχέση με το υπόβαθρο των αστεριών. Θυμάμαι τον συγκεκριμένο που έχει πει και άλλα πράγματα που δεν έχουν βγει όπως ένταση και πόλεμος με την γειτονική χώρα-τρομοκράτη…

  4. Τίποτα δεν έχει βγει από αυτά που λέει αυτός ο αεριτζής,όσοι τον πιστεύουν,να πάνε να το κοιτάξουν

  5. Παπαριές. Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες μελλοντολόγοι για ποιο λόγο κάνουν αυτή τη “δουλειά”; Για να βγάλουν χρήματα. Εφόσον λοιπόν θέλουν χρήματα, θα έβρισκαν κάθε βδομάδα τα νούμερα του τζόκερ και δε θα χρειάζονταν να κάνουν τίποτα άλλο. Εάν ήμουν πρωθυπουργός όλους αυτούς τους απατεώνες θα τους έστελνα να σπάνε πέτρες και δε θα το είχαν προβλέψει αυτό και καθόλου.

  6. Κύριε Λεφάκη μπορείτε να μου δώσετε τα νούμερα του Τζόκερ?

  7. Αστρολόγοι, μάντεις, έχουν κατάρα Θεού!

  8. ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 2025 ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΕΝΩ ΘΑΧΟΥΝ ΜΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΠΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑΝΕ ΠΑΛΥ ΧΟΝΤΡΟΚΟΝΝΟΜΑ…………..

  9. ασε μας κοπελα μου που ολα γινονται επειδη υπαρχει ψευτοοανδημια το πατημα ειναι αυτο . για αλλα….. που αν περασουν οσοι ζουν θα ειναι ζωντανοι νεκροι σκλαβοι θα ειναι το τελος . Αν περασει που δειχνει οτι πετναει γιατι τα γιδια μας πετνουν στο λαιμο τους

Comments are closed.