Εύβοια: Αλβανός έβγαλε μαχαίρι σε σούπερ μάρκετ στο Αλιβέρι

Κοινοποίηση:
astynomiaperipoliko-600x405-600x405-1

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στην Εύβοια, καθώς ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής μετά από καυγά εντός σούπερ μάρκετ στο Αλιβέρι με άλλον άντρα έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να τον απειλεί το απόγευμα της Τρίτης (27/12).

Σύμφωνα με το evima.gr, άμεσα σήμανε συναγερμός στην διοίκηση του σουπερμάρκετ όπου και κάλεσε την αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και έβαλε χειροπέδες στον άνδρα απειλούσε με το μαχαίρι.

Ο άντρας αλβανικής καταγωγής πέρασε τη νύχτα του στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Χαλκίδας.

Την ίδια ώρα η τοπική κοινωνία κάνει λόγο για πρωτοφανές περιστατικό λέγοντας χαρακτηριστικά «γίναμε Σικάγο στο Αλιβέρι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αλβανός σκότωσε, Αλβανός βίασε, Αλβανός έκλεψε, Αλβανός πιάστηκε να ξεριζώνη σπάνια βότανα, Αλβανός πιάστηκε με ναρκωτικά, Αλβανός πιάστηκε για παράνομη οπλοκατοχή, Αλβανός πιάστηκε για πορνία και σωματεμπορία, Αλβανός πιάστηκε για φοροδιαφυγή, Αλβανός τράκαρε και εγκατέληψε μοτοσυκλετιστή, Αλβανός οδηγούσε πιωμένος, Αλβανακια χειροδίκησαν ελληνόπουλα,
    Αλβανός κακοποίησε ελληνίδα. Είπαμε οι περήφανη πολιτικοί μας θα έπρεπε το λιγότερο να ντρέπονται για αυτή την κατάντια αίσχος.

    1. Ακριβώς έτσι … και επειδή είναι “ταλαίπωροι οικονομικοί μετανάστες” αφήνονται ελεύθεροι για να συνεχίσουν το “έργο” τους …

  2. μισής σφαλιάρας υπόθεση. Να τους φοβάστε όταν είναι πολλοί μαζί. Μόνοι τους, είναι κλασομπανιέρες. Κάποτε στα αστυνομικά τμήματα, πέφτανε και τίποτα “ψιλές” και ισιώνανε οι αλλοδαποί κουραδόμαγκες. Τώρα οι χωροφύλακες έχουν γίνει κολλεγιόπαιδα και δεν τους υπολογίζει κανείς, χώρια που ο εισαγγελέας (με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή) θα τον αφήσει ελεύθερο, με την υποχρέωση να εμφανίζεται δυο φορές το μήνα στο οικείο Α.Τ. και με απαγόρευση (!!!) εξόδου από τη χώρα.

  3. ” Φιλεσπλαχνοι” της Μπανανιας στειλτε τον αμεσως πεσκεσι στον Ραμα να τον ταιζει!!!!!

Comments are closed.