Εύβοια: Ραγίζουν καρδιές για τους δύο νεκρούς από το τροχαίο – «Ο Γιαννάκης και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων»

Κοινοποίηση:
σδω

Ένα σοκαριστικό τροχαίο εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στην Εύβοια με έναν 20χρονο και μια συνομήλικη κοπέλα από την Ερέτρια να χάνουν τη ζωή τους.

Το ΙΧ όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο θύματα συγκρούστηκε με φορτηγό στη Λάμψακο Χαλκίδας, με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος. Δύο ακόμη άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Ο Α.Ο. Απόλλων Ερέτριας, στον οποίο είχε ενταχθεί ο 20χρονος στις 26 Ιουλίου, είχε εκφράσει την ευχή για μια καλή σεζόν για το νεαρό αθλητή, περιγράφοντάς τον ως ένα εξαιρετικό παιδί και αθλητή. Ωστόσο χθες αναγκάστηκε να κάνει μια ανάρτηση η οποία ράγισε καρδιές. «Δυστυχώς το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε δεν ήταν ψέμα δύο ακόμη άγγελοι έφυγαν σήμερα από κοντά μας. Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων. Είμαστε συντεντριμένοι πραγματικά, δεν μπορεί ο νους μας να το πιστέψει. Λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του (Ανδρέα Κικίδη). Η οικογένεια του Απόλλωνα Ερέτριας νιώθει βαθιά θλίψη και πενθεί μαζί με την υπόλοιπη πόλη», έγραψαν από την ομάδα του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το μυαλο του Ελληνα ειναι γεματο σκατα μονο μαγκια και κλανα, οτι θες πες τους απο την μια μπαινει και απο την αλλη βγαινει, καλα να ειναι μονοι τους δεν υπαρχει προβλημα προβλημα ειναι ο απεναντη που ερχεται με την ιοκογενεια του και εσυ τον θεριζεις, οσο για τροχαια? κατσε καλα σχιζουν ουτε ταχογραφο δεν ξερουν να διαβαζουν τουβλα απελεκιτα καλα να ειναι το μεσο στα τσακιδια ολοι σας.

  2. Άμα τρέχεις πολύ τι περιμένεις, να ζήσεις μετά;

  3. Προσπέραση πάνω σε σε στροφή με πολύ μεγάλη ταχύτητα κακές καιρικές συνθήκες και λογικά λάστιχα 5ετίας. 50/50 κατάσταση.

  4. Να αναπαυτούν οι ψυχούλες τους. Άσχετο με το τι έγινε, αυτό το αυτοκίνητο ήταν και είναι σκοτώστρα. Αυτοκίνητο πούπουλο με μηδέν ασφάλεια και ανύπαρκτα φρένα. Honda Civic 1992 3door, μάλλον το VTi με καταστροφικό crash test στα 90s. Σκεφτείτε με σημερινά δεδομένα. Τα παίρνουν κυρίως νέα παιδιά για τα γκάζια δυστυχώς, αντί να κοιτάξουν να πάρουν ένα ασφαλές αυτοκίνητο.

    1. Δεν μου λες κάτι ρε ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ επειδή το παίζεις και σχετικός. Τα αυτοκίνητα αυτά γύρω στα €1,500-€2,000 τα βρίσκει κανείς σήμερα. Με αυτά τα λεφτά που έχουν οι πιτσιρικάδες μπορούν να πάρουν ένα ασφαλές σύγχρονο αυτοκίνητο;
      Τελικά εκτός από ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΝΔΟΥΛΗΣ είσαι και ΛΟΥΓΚΡΑ;

      1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 5-6 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΤΕ???

Comments are closed.