20/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Ε.Αποστολάκης για το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας του Σ.Κασελάκη: «Θα πρέπει να συμπεριφερθεί ανάλογα»

Κοινοποίηση:
kasselakis-apostolakis-

«Ξεκαθάρισα την ίδια ημέρα πως η θητεία στην Ελλάδα είναι σημαντική»

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Ε.Αποστολάκης σε ερώτηση για το αν θα πάει στρατό ο Σ.Κασσελάκης τους επόμενους έξι μήνες είπε πως «θα πρέπει να συμπεριφερθεί ανάλογα» δηλαδή να κάνει ότι προβλέπεται από τη νομοθεσία.

«Ξεκαθάρισα την ίδια ημέρα για το θέμα της κοινωνικής θητείας που είπε ο κ. Κασσελάκης. Το θέμα της θητείας για την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό. Οι Ένοπλες Δυνάμεις ποντάρουν πάρα πολύ στη θητεία» τόνισε ο ένας εκ των στενών συνεργατών του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Δεκατιανοί».

Σημείωσε πως η προσπάθεια είναι να είναι όσο γίνεται περισσότερο αποδοτική και αποτελεσματική η θητεία στο στρατό.

Στην ερώτηση αν έχει πάει στο στρατό ο κ. Κασσελάκης, ο Ευάγγελος Αποστολάκης είπε πως ήταν στο εξωτερικό, ακολούθησε τη διαδικασία αυτή που του δίνει ο νόμος και τώρα τι θα κάνε από εδώ και μετά είναι μια άλλη υπόθεση.

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι αν παραμείνει ο κ. Κασσελάκης στη χώρα για έξι μήνες εκ των πραγμάτων θα κληθεί να πάει στρατό, ο πρών υπουργός Άμυνας απάντησε: «Δεν το ξέρω. Αν είναι έτσι, θα πρέπει να συμπεριφερθεί κι ανάλογα».

Επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα φραστικά του ολισθήματα, ο κ. Αποστολάκης είπε πως τα ελληνικά του κ. Κασσελάκη είναι τέτοια που ενδεχομένως να μην βρήκε την κατάλληλη λέξη, ότι υπήρχε η στιγμή της έντασης της συνέντευξης. Δεν είναι ένδειξη πόσο ξέρει τα εθνικά θέματα, πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Εννοείται θα συμπεριφερθεί ανάλογα… Κάποιοι θα το βγάλω φωτογραφίες όταν είναι να πάει, κάποιοι θα γλύψω και θα τρέξουν και μέχρι να πάει θα έχει ήδη απολυθεί… Χιλιάδες βήματα βύσματα και κομματόσκυλα αυτό κάνουν… Ένα ακόμη το ίδιο θα κάνει… Κάτι σαν το χιμπατζοκούμπο… Που παρουσιάστηκε Αυλώνα για ένα μισάωρο για τις φωτογραφίες… Και μία ώρα στην ορκωμοσία και μετά δεν τον ξαναείδε κανένας

  2. Η φτερου και ο προδοτης. ου να μου χαθειτε

  3. 1.Ο εισαγγελεας στρατιωτικης δικαιοσυνης τι κανει?Ο , η κ. κασσελα εχει παραβει τον στρατιωτικο κωδικα περι στρατευσεως.Οφειλει ΑΜΕΣΑ να στρατευθει ,ανεξαρτητα ,αν ειναι μονιμος κατοικος εξωτερικου η’ αμερικανος πολιτης,δεδομενου οτι περιφερεται ελευθερα στην Ελλαδα εδω και τουλαχιστον 6 μηνες.Σε αναλογες περιπτωσεις, για Ελληνες πολιτες,που χαρακτηριζονται ανυποτακτοι, η στρατιωτικη δικαιοσυνη τους κυνηγαει και “λερωνεται” το ποινικο τους μητρωο!..Περνανε απο στρατιωτικο δικαστηριο.
    2.Η εφορεια κατοικων εξωτερικου και η ΑΑΔΕ ξερει και κυνηγαει τους ανωνυμους μονιμους κατοικους του εξωτερικου με εξοντωτικα προστιμα,αν υπερβουν τους 6 μηνες παραμονης στην Ελλαδα.
    3.Ο αποστολακης ειναι για τα κλαματα…Σιγονταρει τον κασσελα,πως να αποφυγει την στρατευση.
    4.Γνωριζετε καποιον,που μπορει να καταλαβει δημοσια θεση ,χωρις να εχει εκπληρωσει τις στρατιωτικες και οικονομικες υποχρεωσεις του?
    5.Αυτος μπορει να ειναι επικεφαλης της αξιωματικης αντιπολιτευσεως ,δηλ. 4ος στην πολιτειακη ταξη!..

  4. Το θέμα είναι πολύ πολύ απλο.Μασονία και πάσης Ελλάδος άμα λάχει να ουμε

  5. Ο βαρκάρης ο σαλοπέτας χαμογελάει και μου θυμίζει τον Ζανίνο στο κοντό του.

  6. Σε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, ο Κασελάκης που θέλει κατάργηση της στρατιωτικής θητείας, τι θα κάνει άραγε; θα βάλει μπροστά στους Μογγόλους τα ξυρισμένα στήθη του, η θα βάλει τον σύντροφο του τον Tyler να τους τζάσει για να φύγουν;

  7. Α ρε Αποστολάκη κατάντια !!! Και αν ρωτήσει ο Ερντογάν όπως ρώτησε και τον Μάσκ ρε Κασελακη που είναι η γυναίκα σου τι θα πεις ότι έβγαλε το σκυλάκι βόλτα !!! Δε μας σώζει τίποτα !!! Τελειώνουμε σαν Ελλάδα !!! Σε λίγο μπορεί να μας αλλάξουν και όνομα !!!

  8. Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ειτε να υπηρετησει 12 μηνες ειτε να υπηρετησει 1 μηνα και να πληρωσει τους υπολοιπους 11 μηνες,εφ’οσον ειναι ανω των 35 ετων, ως μονιμος κατοικος του εξωτερικου, ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ-υποβολη αναγκαιων δικαιολογητικων στην στρατολογια.Αν περασουν 6 μηνες συνεχους διαμονης στην Ελλαδα,ΧΑΝΕΙ την ιδιοτητα του μονιμου κατοικου εξωτερικου ,οποτε στρατευεται ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ και φορολογειται στην Ελλαδα το παγκοσμιο εισοδημα του.Η στρατολογια τι κανει?Κοιμαται ,κατοπιν ανωθεν εντολων.
    Ειναι επιεικως ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ,ενας επαγγελματιας στρατιωτικος τυπου αποστολακη(ακαπνος) να τον δικαιολογει.( Προφανως εχει ΑΓΝΟΙΑΝ των περι στρατευσεως ισχυοντων).Μαλλον απο “καραβανας” ξεκινησε .Ετσι εκανε και ο π.αρχηγος του κασσελα tsiprofski (ως επαγγελματιας καταληψιας ψευδο-μαρξιστης).Υπηρετησε επι πασοκ στα ΣΥΝΟΡΑ Παπαγου και Μεσογειων,προσφεροντας καφεδες.
    ΣΥΝΕΠΩΣ ο κασσελας ΔΕΝ μπορει να καταλαβει δημοσια θεση και δη “βολευτη”!..Τα ιδια επαθε και ο γνωστος “ευρωβολευτης” του karatzafueher.Παραιτηθηκε και πηγε φανταρος.
    ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ο κ.ΧΙΟΣ να αναδειξει( ψαξει) το θεμα.Σας τηλεφωνησα πριν 3 ημερες.

  9. Εσύ ρε καραβανά πούλησες… την Μακεδονία και μιλάς για έναν μλκα που δεν έκανε θητεία; Άντε γ/σου ρε κουμμούνι.

    1. Σιγά μην είναι κουμουνιστής ρε φίλε. Οι κατηγορίες σήμερα είναι μόνο δύο, γνήσιοι απλοί άνθρωποι Έλληνες που θέλουν να ζήσουν όπως πρέπει με την οικογένειά τους και την δουλειά τους απ’τη μια και περίεργοι,με ιδιαιτερότητες,με κουσούρια, με παρανομίες και εύκολο πλουτισμό απ’την άλλη. Ήθος, τιμιότητα, εργατικότητα, σεβασμός, φιλότιμο, μπέσα και απέναντι ανηθικότητα, ψέματα, κοροϊδία, κλεψιά, ανωμαλία, εκμετάλλευση και όλα τα κακά των απάνθρωπων.

  10. Άσε ρε Αποστολατση, πουλάνε σερβιετες στο ΚΨΜ. ΞΕΦΤΊΛΑ! ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΕ!!

  11. γιατι ρε καλα ειναι.
    βαρκαδεσ, σκι, κατασκηνωση σε βουνο-θαλασσα,
    κεραστικεσ απο καλαματα,αγρινιο,κρητη.

  12. Ο Αποστολάκης έγινε μαριονέτα του ομοφιλοφιλου Κασσελακη…
    Ντροπή για έναν πρώην αρχηγό στρατού…
    Τέτοια ξεφτίλα δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ελληνική ιστορία…

  13. Κυρ Αποστολακη μην ψηνεις τη ψαροκασσελα να κανει τη…..Καλλιοπη!
    Τουλαχιστον ειναι μπολιασμενη? Στρατευμα ειναι δαυτο! Προτεινω να κανεις τα κουμαντα σου να βγει…. Ι6! Ετσι ουτε γατα ουτε ζημια με την…απαλλαγη !

  14. Πούστρα και καραπροδότης…κολλητάρια …

  15. Στρατό και κάθε μερα υπηρεσία στο “πλοίο της αγάπης” κοινως σκουπιδιάρα για να βάλει μυαλό…

  16. Ο Αποστολάκης έγινε τό σκυλάκι της,,, αδελφής ψυχής πού θέλει να διεκδικήσει την πρωτιά των φασιστών,, είναι γελοίοι η προδότες της Μακεδονίας, ουουουουστ κοπριτες

  17. Ο Αποστολάκγς έκανε θητεία; Ή πήγε μονιμάς μόνο; Οι μπάτσοι κάνουν θητεία; Η άμισθη θητεία πρέπει να καταργηθεί για τους πολίτες. Άλλωστε οι στρατιώτες δεν έχουν ρόλο στον στρατό, χρόνο χάνουν και ούτε εκπαιδεύονται σε κάτι. Υπάρχουν μόνιμοι χιλιάδες και πληρώνονται για αυτό που -δεν- κάνουν. Εξαιρώ πιλότους, που κάνουν αυτό για το οποίο πληρώνονται, βρίσκονται δηλαδή στη θέση τους, στο αεροπλάνο και εκτελούν τις διαταγές που λαμβάνουν.

    1. τι λες ρε φιλε?? αν εκανε θητεια ο Αποστολακης?? θα μας τρελανεις?

      1. Κανένας μονιμάς δεν πήγε φαντάρος. Η καραβανοσχολή δεν είναι θητεία, είναι σχολή για να γίνεις καραβανας και μάλιστα όσοι είναι στη σχολή αυτή πληρώνονται, οι στρατιώτες δεν πληρώνονται. Επίσης ούτε οι μπασκίνες πηγαίνουν φαντάροι. Σπάω… αβγά… ε… για θέματα ταμπού; Ξυδάκι…

    2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ. ΟΛΟΙ ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΔΕΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

    3. Οχι δεν έκανε.Εγινε ναύαρχος από σεμινάρια στο ιντερνετ.Ρε τι διαβάζουμε.

    4. Ρε μεγάλε μεθυσμένος είσαι;Μονιμάς πως γίνεσαι με μέσο;Δεν πάει σε σχολή αξιωματικών;Ναυαρχος πως έγινε;Δεν υπηρέτησε;Αντε αλλαξε κανένα στρινγκ γιατί σε στενεύει και λες αρλούμπες.

      1. Αγάπη μου γλυκιά, θητεία έκανε; Δεν μίλησα εγώ για την καραβανοσχολή. Όσο για τον ναύαρχο που ρωτάς, με μέσο γίνεσαι, δεν το ήξερες; Οποιος υπηρετεί, ΔΕΝ πληρώνεται. Άλλο η δουλειά (ας την πούμε έτσι) και άλλο η θητεία. Χουντάκι, πάρε πούλο και εσύ ο ζαίος ο αποστολάκης ο αγράμματος που ξεπούλησε την Μακεδονία.

        1. Συριζοπουστα τα αγάπη μου με τον γκομενο σου τον Πακιστανο.Ειμαι και χουντακι και με τον Αποστολάκη που έδωσε τη Μακεδονια;Τρικυμία στο άδειο σου κεφάλι.Εσύ έκανες θητεία λούγκρα;

      2. ΣΚΥΨΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΟΥΛΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ.

  18. ολες οι που…….ς την κοπανανε και μετα ερχονται εδω για να το παιξουν σωτηρες αντε ρε να παιξεις με την μπαρμπι μιασμα

Comments are closed.