Ε ΟΧΙ! Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό Πέτρο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
gaitanos_

Έλεος!

Ο τραγουδιστής που έχει ταυτιστεί με το Πάσχα, ο Πέτρος Γαϊτάνος, πρωταγωνιστεί σε spot του JUMBO!

O ερμηνευτής που εδώ και δεκαετίες έχει ταυτίσει απόλυτα την φωνή του με τους θρησκευτικούς ύμνους του Πάσχα, δέχτηκε να κάνει αυτό το… διαφημιστικό!

Δεν υπάρχουν λόγια…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ρε παιδιά, έλεος με αυτόν τον σαχλό τύπο πιά! Όση σχέση έχω εγώ με τη διαστημική, άλλο τόσο έχει αυτός με τη βυζαντινή μουσική! Επειδή ασχολούμαι με τη βυζαντινή μουσική (ψάλσιμο), θα πω μόνο τούτο: ο τύπος – πέρα από θηλυπρεπής (και αυτό μου το είπανε άνθρωποι που τον γνώρισαν από κοντά), ΔΕΝ ξέρει από βυζαντινή μουσική! Υπήρξαν – και υπάρχουν – μεγάλοι ιεροψάλτες, που άφησαν εποχή στα αναλόγια, όχι μόνο με τη φωνή τους, αλλά και με τη σοβαρότητα και το ήθος τους! Κάποιοι μάλιστα έγραψαν και μουσικά βιβλία και δημιούργησαν χορωδίες! Και ήταν και οικογενειάρχες! Ο κόσμος απλά δεν τους ξέρει, γιατί αυτό το άθλιο μέσο, η τηλεόραση δεν τους προβάλλει! Και εγώ, μέσω της ψαλμωδίας τους έμαθα! Ψάξτε στο google για τον Χρύσανθο Θεοδοσόπουλο, τον Στανίτσα, τον Πρίγγο, τον Ταλιαδώρο, τον Καραμάνη, τον Παϊκόπουλο, τον Περιστέρη, τον Αστέρη, τον Καραμάνη και τόσους άλλους…!!!

  2. ρε παιδιά ας δούμε το θετικό, ότι προτείνει ως λαμπάδα ένα απλό λευκό κερί κι όχι λαμπάδες με παιχνίδια και καραγκιοζιλίκια

  3. Οσα χρηματα κι αν βγαλεις οσο ψηλα κι αν φτασεις αν σου λειπει η στοιχειωδης αξιοπρεπεια που σε κανει Ανθρωπο εισαι για τα μπαζα

  4. Πάντα ο Γαϊτάνος ήταν του χρήματος. Αναζητήστε πόσα ζητούσε για να τραγουδήσει σε εκδηλώσεις.
    Και τα εβραιώ είναι πολλά Άρη…..

  5. Τον καραγκιοζη τον ειχα και για σοβαρο…τον εβαλε ο εβραιος του Ντζαμπο να ξεφτυλισει τα θεια το ορθοδοξο Πασχα των ελληνων εχουν ενα ιδιεταιρο μισος με την ορθοδοξια……………………………ποσα σου δωσε ρε ξεφτυλα ο εβραιος?????

Comments are closed.