ΕIΔΑ ΤΗΝ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ, ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑΒΑΛΝΙ: ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΩ ΜΥΣΤΙΚΑ – «ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ» ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
_Navalny

Η μητέρα του μάρτυρα αντιφρονούντα Αλεξέι Ναβάλνι, η Λουντμίλα Ναβάλναγια, είπε σήμερα ότι τελικά οι αρχές της έδειξαν την σορό του γιού της στην πόλη Σάλεχαρντ, στον Αρκτικό Κύκλο, αλλά ταυτόχρονα δήλωσε πως την πιέζουν να κάνει “κρυφή κηδεία” στον γιό της.

Μιλώντας στο κανάλι του Ναβάλνι στο YouTube , ο Ναβάλναγια εξήγησε ότι αναγκάστηκε να μιλήσει μέσω βίντεο γιατί «άρχισαν να την απειλούν» για το τί θα πράξει με την κηδεία του γιού της.

Η Ναβάλναγια αναφερόμενη στο τί έμαθε για τα αίτια θανάτου του Αλεξέι, είπε ότι οι ρωσικές αρχές ισχυρίστηκαν ότι γνωρίζουν την αιτία του θανάτου του και ότι έχουν στη διάθεσή τους «όλα τα ιατρικά και νομικά έγγραφα».

Η Λουντμίλα Ναβάλναγια είπε επίσης ότι πήγε στο νεκροτομείο της πόλης χθες Τετάρτη για να δει την σορό του γιού της και να υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου του.

Παράλληλα, ανέφερε ότι οι αρχές την «απείλησαν» να συμφωνήσει σε μια μυστική κηδεία για τον γιο της ή «θα πράξουν κάτι με το πτώμα του γιου μου».

«Κοιτώντας με στα μάτια, λένε ότι αν δεν συμφωνήσω σε μια μυστική κηδεία, θα κάνουν κάτι με το σώμα του γιου μου.
«Ο ανακριτής Βορόπαεφ μου είπε ανοιχτά: «Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου, το πτώμα αποσυντίθεται».

  • «Με εκβιάζουν, θέτοντας μου τους όρους πού, πότε και πώς πρέπει να ταφεί ο Αλεξέι», είπε.Η Ναβάλναγια είπε ότι η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή που ερευνά τον θάνατο του γιου της θέλει να θάψει το γιό της «μυστικά χωρίς δημόσια αντίο».

Η μητέρα του Ναβάλνι επιμένει πως δεν ζητά «ειδικές συνθήκες», αλλά θέλει απλώς να αντιμετωπιστεί ο γιος της «σύμφωνα με το νόμο».

«Απαιτώ να μου επιστραφεί αμέσως η σορός του γιου μου», είπε χαρακτηριστικά.

  • Η ομάδα του Ναβάλνι είπε ότι το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει ότι ο Ρώσος ηγέτης της αντιπολίτευσης πέθανε από φυσικά αίτια.

Ο Αλεξέι Ναβάλνι πέθανε στην ρωσική ποινική αποικία την Παρασκευή σε ηλικία 47 ετών.

Η μητέρα του και ο δικηγόρος του ταξίδεψαν στο Σαλεχάρντ   το Σάββατο, όπου οι σωφρονιστικές αρχές είχαν πει ότι το πτώμα του ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης θα υπόκειτο σε “χημική πραγματογνωμοσύνη” επί 14 μέρες. Όμως, όταν -έφτασαν στο νεκροτομείο, τους είπαν ότι το πτώμα δεν ήταν εκεί,.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Δεν γίνεται οι Αμερικανοί να βάλουν δικό τους πρόεδρο μέσα στη Ρωσία. Ο ναβαλντι ήταν κάτι σαν κομπαρτσοφ που έστειλε τη Ρωσία 200 χρόνια πίσω υπογράφοντας την καταδίκη της χώρας του στους Αμερικανούς. Το αποτελεσμα! τώρα είναι σε πόλεμο για να πάρουν πίσω αυτά που τους ανήκουν. Αυτά συμβαίνουν μόνο στο ελλαδισταν που γλύφουν ότι τους πετάξουν στα μούτρα.

  2. Οι Οβριοι δεν χαρίζονται σε κανέναν.καημενε ναβαλνη δεν ήξερες ότι ελεγχουν το παγκόσμιο σύστημα?δεν ήξερες ότι χωρίς το οκευ από το σύστημα ο Πούτιν και ο κάθε Πούτιν θα ήταν ένα σκουπιδι?

  3. οι καλοι αμερικανοι ειναι αγιοι δεν κανουν τετοια …
    αμα δεν κλήσεις τα στεγανά στο κράτος σου γίνεσαι όπως η Ευρώπη και η Ελλάδασ μπουρδελο και σε κανουν οτι θελουν οποτε θελουν και σε διαλύουν στο τελοσ
    για αυτο ρωσια κινα β κορεα κουβα ειναι αφεντικα του εαυτου τουσ
    οχι θα αφησουν τουσ νεοταξιτεσ να γαμησουν τα παιδια τουσ και να ξεκανουν τισ φυλεσ τουσ

  4. Δολοφονία από τα βρωμοκαραβάνια του καραγκιόζη πούτιν. Κτήνη. Είχε δίκιο ο χίτλερ που ήθελε να σας σβήσει από τον χάρτη, αλλά έπεσε σαν μλκας πάνω στον ρωσικό βαρύ χειμώνα. Κράτος δολοφόνων. Δεν θα περάσει η σταλινοχούντα σας ισλαμόφιλα καριόλια.

  5. με 2% ποσοστα στις εκλογες δεν ηταν καν αντιπολιτευση μας δουλευουν.και χρηματιζοταν απο την ΣΙΑ οπως ο ευαγγελατος

  6. Τι ψάχνετε; ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ , όπως και του Πριγκόζιν. Η γνωστή μέθοδος τους.

  7. Τα παράπονά της στην Αμερική για την οποία δούλευε ο γιος της. Και άμα θέλουμε την πιστεύουμε. Αλλά η γυναίκα του είναι χειρότερη.

  8. Πηρε αυτο που πρεπει καθε σοβαρο εθνικο κρατος εντος της επικρατειας του,ηταν προδοτης,και που τον θαβουν,να λεει και ευχαριστω η μανα του προδοτη,στην Αρχαια Ελλαδα και Βυζαντιο,μαζι με τους προδoτες στον ταφο πηγαιναν και οι δικοι τους..να μην μεινει σπορα δικια τους…

Comments are closed.