ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Κοινοποίηση:
6336516

Ένα ζευγάρι Αλβανών συνελήφθη τελικά, μετά από τυχαίο έλεγχο από την Ελληνική Αστυνομία στην οδό Σωκράτους στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 16:00 υπήρξε ενημέρωση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Σωκράτους, λόγω ελέγχου σε τυχαίο όχημα. Τελικά, κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί βρήκαν πακέτο με εκρηκτικά υλικά, καθώς και όπλα.

6336533 6336530

Οι δύο συλληφθέντες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για περαιτέρω ανάκριση, ενώ οι Αρχές ερευνούν την προέλευση και τον προορισμό των ευρημάτων.

6336517

Το όπλο που κατείχαν σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν πιστόλι τύπου Τοκάρεφ, ενώ κατά τις ίδιες πηγές το ζευγάρι είχε με leasing στην κατοχή του το πολυτελές όχημα.

Αρχική ενημέρωση:

Συναγερμός σήμανε στις αρχές καθώς εντοπίστηκε ύποπτο δέμα στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή την ώρα είναι η κλειστή η οδός Σωκράτους και εξετάζεται το ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο.

Το ύποπτο δέμα βρέθηκε κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου μέσα σε αυτοκίνητό όπου ήταν ένας άνδρας. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε και ένα όπλο σύμφωνα με πληροφορίες.

Λόγω του συμβάντος έχει αποκλειστεί οδός Σωκράτους και η γύρω περιοχή. Στο σημείο σπεύδουν στελέχη του ΤΕΕΜ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πονηρός ο Αλβανός έβαλε μέσα γυναίκα για να μην τον υποπτευτη η Αστυνομία…. διότι αν ήταν δύο άνδρες μέσα είναι ύποπτοι…. αλλά και η αστυνομία είναι έξυπνη..!!!!

  2. Αλβανοι η γαγγραινα της Ελλαδας αλλα και με τις ευλογιες του Συριζα Πασοκ και ΝΔ που κανουν συνεχως τα στραβα ματια και καλα δε συμβαινει τιποτα

  3. αλβανος νόμιμος δεν υπάρχει .- ο καλύτερος ειναι φοροφυγάς ο χειρότερος δολοφόνος

  4. ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ… ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΗΓΑΝΙΑ ΗΡΘΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Leave a Response