ΖΩΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ! Με μαγιό στρινγκ η Μενεγάκη στα Άχλα [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
720_737326_fdd52e6a7e-811a8b97cff45e14

Δεν σταματά να γεμίζει το προσωπικό της προφίλ στο instagram στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Αυτήν τη φορά η Ελένη Μενεγάκη αναπολεί την καλύτερη στιγμή του καλοκαιριού της από τα Άχλα της Άνδρου ενώ ποζάρει στη σχετική φωτό με ροζ μπικίνι που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της και κυρίως τα προσόντα της…

737326_2ddd757185-910f4427227582fa

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ενώ εσύ ως ntina σκοτωθηκες στη δουλειά και όλη μέρα είσαι εδώ και σχολιάζεις..ρε ουστ

  2. Αυτό το βλήμα και το άλλο βλήμα η Τατιάνα ανεβάζουν κάθε μέρα φωτογραφίες τους για να ασχολούνται όλοι μαζί τους και να ικανοποιούν τα ναρκισσιστικά τους ψυχιατρικά κόμπλεξ και εσείς τις βοηθάτε σε αυτό; Πάψτε να ασχολείστε μαζί τους και θα δείτε πως την άλλη μέρα θα πεθάνουν από κατάθλιψη να ξεβρομίσει ο τόπος από τις βασίλισσες της παρακμής. Κοιτάξτε τη δουλειά και τη ζωή σας, δεκάρα τσακιστή δεν δίνουν αυτές για τη δική σας ζωή. Είναι και τσιγκούνες μέχρι το κόκκαλο, και ας κολυμπάνε στα εκατομμύρια. Ούτε δεκάρα δε θα έδιναν για εσάς μαλάκες μου.

  3. Ο οιοσδηποτε επιδεικνυεται δημοσιως,να ειναι ετοιμος και για την οποια κριτικη.
    Ειδαλλως,να μην ποσταρει φωτο με μαγιο,ημιγυμνα ή ο,τι άλλο.
    Δυστυχως,αυτο το απολυτο τιποτα,καποια άλλα τιποτα την εκαναν διασημη,πλουσια και οτιδηποτε άλλο πηγαζει απ`αυτα.

  4. Τόσα χρόνια οι χαζοί που την κοιτάζαμε την κάναμε πλούσια αλλά όσο και να δείχνει καλά μέσα της τρώγεται που δεν παίζει στο γυαλί γι’αυτό αυτοπροβαλεται,στα σίριαλ μίντια είναι δυστυχής,ακόμα και που γερνάει δεν . μπορεί να το δεχτεί σαν την Βουγιουκλάκη!!!!

  5. Κουράστηκε τόσα χρόνια έσκαβε και είπε να ξεκουραστεί και να απολαύσει τον πλούτο που έχτισε, καλά κάνει. Φυσικά θα είναι σε καλή κατάσταση μια γυναίκα που δεν πήγε ποτέ της στο εργοστάσιο και σε άλλες δουλειές που διαρκούνε σχεδόν όλη μέρα στην ορθοστασία και σου προκαλούνε πόνους σε όλα σου τα κόκκαλα. Αν δεν είχε τα λεφτά που έχει σίγουρα θα ήταν διαφορετική και η εμφάνιση της. Ινστιτούτα, μπότοξ, μικροεπεμβάσεις, προσωπικό γυμναστή, διατροφή, τα πιο ακριβά καλλυντικά και το πιό σημαντικό χλιδάτη ξεκούραση χωρίς άγχος για την επιβίωση. Το άγχος σε σκοτεινιάζει και σε αγριεύει.

    1. πόσο δίκιο έχεις ….. αλίμονο στους κοινούς θνητούς

  6. Για τα χρόνια της είναι καταπληκτική. Όλα τ΄άλλα είναι κακές glosses.

  7. Η γεροντομούνα έβγαλε έξω τις πατσιές με κυταρίτιδα και το πέζει τζόβενο μαζί με τον θηλυπρεπή τηςτην αγορίνα της.

    1. Μάλλον εσύ θα είσαι νεότατος, κούκλος , με θεϊκο σώμα και ανδροπρεπής

Comments are closed.