ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ – ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ! Η ΑΘΗΝΑ ΥΠΟ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΛΜΠΑΝΙΑ – ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ

Κοινοποίηση:
rama-kleisto-xr

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Γαλάτσι στο περιθώριο της σημερινής ομιλίας του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Οπαδοί του Σαλί Μπερίσα οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κλειστό του Γαλατσίου ήρθαν αντιμέτωποι με υποστηρικτές του Έντι Ράμα.

Σύμφωνα με το MEGA στο σημείο βρέθηκε και η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα προκειμένου να εκφράσει τη δική της διαμαρτυρία.

Αυτήν την ώρα ξεκίνησε η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού στο κατάμεστο από κόσμο στάδιο.

Ασφυκτικά γεμάτο το κλειστό του Γαλατσίου για την ομιλία Έντι Ράμα| newsbomb.gr

Ο Έντι Ράμα, του οποίου η επίσκεψη προκάλεσε πληθώρα συζητήσεων και ποικίλες αντιδράσεις, βρίσκεται στην Αθήνα από το πρωί και τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν πως έχουν διατεθεί αστυνομικοί από τα επίσημα, ενώ άνδρες της τροχαίας ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος έχει ελέγξει τον χώρο πριν την έναρξη της συγκέντρωσης ενώ μέχρι την ολοκλήρωσή της θα βρίσκονται στο χώρο άνδρες της ασφάλειας αλλά και ένστολοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη φιέστα του Έντι Ράμα θα τραγουδήσουν η Era Rusi και ο τράπερ Noizy.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

71 Σχόλια

  1. Εχθές έκοψα με ψαλίδι σε κομμάτια, την κάρτα μέλους της Νέας Δημοκρατίας. Δεν ανέχομαι να με προκαλεί μέσα στην χώρα μου, ο έμπορος κοκαΐνης, ο Αλβανός κατααπλιάς Έντι Ράμα. Στις εννέα Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πάρει τα παπάρια μου και αυτός και η Πολωνοεβραία.

  2. Έλεος… Τι κατάντια είναι αυτή??? Μπάτε σκύλοι αλέστε γίναμε….

  3. Ρε πατε καλα? να πω οτι γινοταν αυτο πριν 20 χρονια να το καταλαβω, καθε μερα οπου και να πατε παντου ειναι οι αλβανοι,δηλαδη τι ακριβως σας πειραξε,η μηπως δεν ξερετε το ποσοι πολλοι ειναι στην ελλαδα?? οι σημαιες?ναι και οταν ηταν ο κουλης πριν κανα μηνα στον καναδα ειχαν γεμισει λεωφορους με ελληνικες σημαιες οι ελληνες εκει, σιγα τα λαχανα, εδω ο μισος στρατος της ελλαδαρας απο αλβανους δευτερης και τριτης γενις πλεον αποτελειται που δεν ξερουν καν αλβανικα!

  4. Σας γλεντει καλα ο Ραμαρος με τον Κουλη,φιλακια

  5. Η Φουρέιρα που είναι να τραγουδήσει για την χώρα της;;;;;

  6. Σου αρεσε Μιζοκουλη ανθελληνα που μας ειπε τη Μπουμπουλινα αλβανιδα?
    Τουρκαλβανε πιθηκε.

  7. Σήκω Γέρο και σφάζε. Ξεκινά από τους
    νεο(ανθ)ελληνες και μη σταματάς μέχρι να μη μείνει σπερμα.

    1. Ποιον γερο λες? τον κολοκτρωνη που ηταν ψυχαδελφος με τον μουσουλμανο αλβανο αλη φαρμακη απο τον λαλα της πελοπονησου? Που ειχαν συννενοηθει για ελληνοαλβανικο κρατος?? Μαθετε την ιστορια του τοπου σας ρε ντουγανια πρωτα που δεν ξερετε που παν τα τεσσερα και μετα να εχετε αποψη!

  8. Ακούστε οι αλβανοί φώναζαν για την μεγάλη αλβανία και υβριστικά συνθήματα κατά των ελλήνων

      1. Σοβαρα; Ψεύτικο είναι το κεφάλι σου ζητωκραύγαζαν απέξω πριν μπουνε με υβριστικά συνθήματα για το μεγάλη αλβανια το φώναζαν από την αρχή μέχρι το τελος βρίζανε εξαγριωμένοι τους ελληνες και την ελλάδα
        Για να δούμε ο Κύριος Μητσοτάκης τι θέση θα πάρει από αυτό το δυσάρεστο γεγονός.

        1. Ψευδείς ο λόγος σού.
          Ήμουν εκεί, και δεν έχω κανένα προβλήμα να μην το πω.
          Είμαι και Έλληνας και Αλβανός
          Λες χαζομάρες

          1. Ήσουν εκεί, και ταυτόχρονα έγραφες σχόλια στο μακελειό!!! Πως πιάστηκες έτσι;;;;
            Αχαχαχαχαχαχα Εισαι πτυχιούχος σε πονηριά και ψέμα.

          2. Όχι αγαπητέ ” εφιάλτη”.
            Δεν έχω ανάγκη να πω ψέματα.
            Εύχομαι να ζεις για πάντα και να θυμάσαι τα ψέματα σού.

  9. Βλέπουμε ότι το ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ δεν ήταν καθόλου τυχαίο και ατυχές.

  10. Παιδια το προβλημα τι κανουν οι Αλβανοι, αλλα τι κανουμε εμεις. Αυτοι καλα κανουν και ειναι συσπειρωμενοι. Εμας ομως προσπαθουν μας χωρισουν σε γαυρους, βαζελους, χανουμια, κομμουνια, νικες, κασιδιαραιους, κουληδες, ζαιους, και χανεται το νοημα, δηλαδη η ενοτητα γυρω απο τον Ελληνισμο . Τα ιδια το 1824 που τρωγωμασταν μεταξυ μας στο Μορια, τα ιδια και τωρα 200 χρονια μετα.

  11. ΝΑΠΑΛΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. Καπως ετσι θα δειτε τι σας περιμενει οταν ξεσηκωθουν ολοι οι απλητοι εναντιον των Ελληνων. Εννοω των παλιοτερων κατοικων του οικοπεδου Ελλαδισταν.Προσθεστε και 1 εκατομμυριο ακομα Ισλαμοσκατα που δεν εχουν καμια αξια για τη ζωη και το εργο θα γινει πιο εφιαλτης.

  13. Μαλακες Έλληνες εργοδότες μην ξεχάσετε να τους δώσετε δουλειες

    1. εννοείται ότι θα τους δώσουν δουλειές αφού είναι οι φθηνότεροι απ όλους και δεν χρειάζεται να τους βάζουν και φουλ ένσημα…

      1. Α ρε προβατα νεοελληνες,ακομα στο 1993 εχετε μεινει, οι αλβανοι πλεον ζητανε τα πιο πολλα και με φουλ ενσημα, καθως αυτοι μεινανε να δουλευον σε τουτη την χωρα,μια οικοδομη αναγειρεται στην περιοχη μου μετα απο 15 χρονια και δουλευουν αλβανοι μαστορες 55+ ετων καθως δεν υπαρχουν πια οικοδομοι μαστορες,σοβατζηδες,καλουπατζηδες κλπ νεοτεροι ποσο μαλλον ελληνες,δεν ξερετε τι σας γινεται βρε χαιβανια!

    1. Αυτό έπρεπε να γίνει στις προηγούμενες αλλά και στις πρόσφατες εκλογές! Και να φυγει τώρα στα παλιά του τα παπούτσια γιατί είναι αργά πια με τόσα που έκανε στη χώρα μας! Κάποια στιγμή θα φύγει και αυτός και θα ξεχαστεί όπως ο ΓΑΠ και ο Playstation Βούδας της Ραφήνας και το Αλ6! Θα ζούνε ανάμεσα μας εκείνοι με τα εκατομμύρια να τρώνε τα τρισέγγονα τους και εμείς θα βασανιζομαστε στη ίδια την χώρα μας!

      1. Ολόσωστος φίλε και χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχουν ελάχιστοι που σκέφτονται ορθολογικά. Η ζημιά έχει γίνει πλέον, χώρα έχει τελειώσει οριστικά.

      2. Έτσι όπως λες είναι φίλε. Δυστυχώς ΟΛΑ από γενιά σε γενιά ξεχνούνται και όλα κομπλέ. Εμείς για να βγάζουμε ένα χιλιάρικο θα πρέπει να δολεύουμε 18 ώρες την μέρα σε 3 δουλειές.

      3. Εσύ αριστερό σκουπίδι θα πρέπει να πληρώνεις για να βρεις δουλειά, με αυτό το μυαλό που έχεις ποιος θα σε πάρει, ούτε για να πλένεις πιάτα δεν κάνεις λόγω αναπηρίας στο κεφάλι…

  14. Οι μισοι Ελληνες σφαξιμο θελουν ειδικα το 41% κολογενιτσαροι μπασταρδα τουρκοσπορα που το πεζεται και Ελληνες ρεεε ουυυυσστ

  15. Οι Αλβανοί έχουν τα πρωτεία στην εγκληματικότητα τις περισσότερες ανθρωποκτονίες, βιασμούς και ληστείες. Σύμφωνα με έρευνα οι Αλβανοί συνιστούν το 50% των αλλοδαπών κρατουμένων.Σε ποσοστό 70% ανέρχονται οι καταδικασμένοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών (κυρίως βαποράκια που δεν διαμένουν μόνιμα στη χώρα μας αλλά συλλαμβάνονται όταν αποπειρώνται να διακινήσουν ναρκωτικά). Ως χώρα τώρα στην Αλβανία η βλακεία και η ηλιθιότητα πρέπει να θεωρούνται προτερήματα.

    1. File dikio exeis alla kapioi Tous dosane douleia, spiti tous anoixan ta po***tous anexthkan, kunigontas ton ellhna, pairnontas tou oti Autos dikaioutan Kai dinontas tou autounou diplom, autoi theloun Ena Gero gam***. Kiopos panta einai oi aristeroi anthellines… epi to pleiston…

  16. Ο μόνος λαός που ντρέπεται για την καταγωγή του,αλλά δηλώνουν περήφανοι κατά τα άλλα, όπως Φουρέιρα και ΣΙΑ που δηλώνουν Ισπανοί, Ιταλοί, Μεξικάνοι κ.ο.κ. . Χώρια που τσατίζονται αν ένας τους ρωτήσει το απλό “Αλβανός/ίδα είσαι;” Τώρα μετά την Ελλάδα εδώ και λίγα χρόνια έπιασαν την Ελβετία και μπαστακώνονται εκεί (Ελβενια όπως λένε μερικοί ειρωνικά). Το χειρότερο βέβαια με αυτούς είναι η αχαριστία τους που κατηγορούν την χώρα μας και τους Έλληνες για το παραμικρό,ενώ εδώ έγιναν άνθρωποι,βρήκαν δουλειές, έχτισαν ή αγόρασαν σπίτια, σπούδασαν παιδιά, ενώ οι πιο πολλοί που ήρθαν αρχές 90 οι πιο μεγάλης ηλικίας έβγαλαν και συντάξεις

  17. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΟΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΠΛΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

  18. ….Η 5Η ΦΑΛΑΓΓΑ….ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΜ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟ???….ΤΟΥΣ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΤΕΦΑΛ???….ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΦΛΑΚΗΔΕΣ ΜΟΥΣΛΙΜΣ???…ΤΑ ΠΑΚΙΑ???….ΤΑ ΑΦΓΑΝΙΑ….ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ??….ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΚΙ ΑΣΤΕΡΑΤΟΣ???….

  19. Μ αυτους που ψηφιζετε εχουμε καταντησει μειονοτητα στην ιδια μας τη χωρα…..

  20. Ποινικά μητρώα αν ελέγξεις έχεις να γεμίσεις μια φυλακή από εκεί μέσα

  21. Το τσιρκο “ραμα”…. χτες ηταν η eurovision εχουμε και συνεχεια;;;;.
    Σημερα εχουμε και συνεντευξη του μητσοτακη στην milliet του demiroren που πηρε το cnn turk και την hurriet
    με δανειο απο την τραπεζα με μηδεν εγγυησης και τωρα δεν πληρωνει της δοσεις και δεν τον πειραζουνε γιατι ειναι κολλητος του ερντογαν.

  22. Μεγάλη φιέστα.
    Και να πούμε και του στραβου το δίκαιο τελευταία στιγμή (εγώ Σάββατο απόγευμα το έμαθα) κατέληξαν στο τελικό χώρο.
    Πολλά θα λένε για το πόσο κόσμο είχε μαζευτεί τελικά.
    Εγώ δεν θέλω να πω το πόσοι είμαστε εκεί.
    Έχω να πω πώς είμαι 40 ετών, και ήμουν ηλικιακά μεγάλος γενικά στην εκδήλωση.
    Αν δείτε βίντεο, παρατηρήστε τής ηλικίες όχι το ποσό κόσμο.
    Φυσικά με σεβασμό προς την Ελλάδα.
    Εκτός από Αλβανοί είμαστε και Έλληνες πολίτες
    Και καταλήγω στο ότι αν είχε δωθεί το ΟΑΚΑ και είχε έρθει και η Ντούα Λιπα, φίλε η Φουρέιρα όντως θα ζητούσε άσυλο σε βραζιλιάνικη πρεσβεία, από την ντροπή τής.
    Τέλος πάντων.
    Μεγάλη φιέστα, αν και οργανωμένη στο πόδι

      1. Ξύδι τοπ
        Να παίρνεις.
        Πού είναι και ελληνικό
        Θα σού κάνει καλό σίγουρα.
        Και βάλε καμία ηλεκτρική σκούπα κάτω από το καναπέ στο σπίτι σού, πού και πού να καθαρίζεις το λαγούμι σού

    1. AN ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΜΠΙ-ΑΝΟΣ Η΄ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΑΛΜΠΙ-ΚΥΠΑΤΖΟΣ……… χοαχοΑΟΧΑΟΧΑΟΧοαχοΑΧΟΑχο
      ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ Η ΦΟΥΡΕΙΡΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΞΙΚΑΝΑ- ΦΟΥΡΕΙΡΑ…….

    2. Πια φιέστα ρε παλιομαλακα….Μέσα σου ξέρεις ότι εισαι ένας Αλβανός τηγανοκεφαλος..Αυτό θα σε πονάει μια ζωή…. ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ παλιό κουράδα που έχεις υφακι…

  23. Ραμα και Μπε(γ)λερης μαλλον πηγαινανε πακετο και δεν τα βρηκανε στη μοιρασια γι αυτο κι ο Εντι τον “τιμωρησε” ενω η σιωνιστρια Κουλαρα τον “ανταμειψε” με ευρωβολευτιλικι! Τωρα πλεον το παιγνιδι παιζεται κατ ευθειαν μεταξυ της “αγιας οικογενειας” και του εσκομπαρ των Βαλκανιων!

    1. Κάπως έτσι.
      Και ο προηγούμενος ο Γιώργος Γκόρος (πραγματικός Β.Π ), είχε λερωθεί μέχρι το στήθος, και ο Ράμα όσα λεφτά και να έριξε στην επανεκλογή τού, ήταν εντελώς χαμένο χαρτί.
      Λεφτά πάντως έχουν ΌΛΟΙ τούς. Και σοβαρά λεφτά όχι ψυχούλα.

  24. Κατι μου λεει, οτι ανοιξε για τα καλα, ο ασκος του Αιολου! Ηδη τα προπαγανδιστικα δημοσιευματα του προσφατου παρελθοντος, εκαναν λογο για “Αλβανικη Μειονοτητα” εντος της Ελλαδος! Μαλιστα εχει ηδη τεθει το θεμα και εχει εκφραστει η επιθυμια, της δημιουργιας κομματος!
    Τακτικες “Made in Moggolia”!

    1. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑ ΙΑΡΓΑ….. Κ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ-ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Κ ΔΙΑΟΜΡΦΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΣΤΙΓΜΗ ΒΕΒΑΙΑ….

    2. ο ασκος του Διαολου ανοιξε…και δν θα κλεισει μεχρι να…φτασει το αιμα στα χαλιναρια των αλογων…οταν θα κανει παρελαση στο κοκκινο χαλι(αιμα εχθρων) ο Κυριος Ιησους Χριστος σε 13 χρονια απο τωρα,πρωτα ο Θεος!

  25. τωρα ειναι αργα. ΣΤΥΓΝΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ Κ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ……
    ΔΚ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ…. ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ.
    ΟΛΙΚΗ ΛΟΒΟΤΟΜΗ…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΩ.

  26. Το Μπελερι είμαι.Τι ντόρο κάνει τη μαγκαζι???

  27. Ούτε στον ύπνο του δεν μαζεύει ο Μητσοτάκης τόσους Έλληνες σε ομιλία σε ομογενείς μας στο εξωτερικο….αλλά και ούτε στην Ελλάδα πλέον….
    Γι αυτό ποντάρει σε ψήφους Αλβανών, Πακιστανών, σομαλων και ανωμαλων…..

  28. κούλι, να βαζεις στο ευρωψηφοδελτιο τον μπελερη και να καλεις την ράμα να μιλησει στην Αθήνα για “δημοκρατία” που έχει φυλακισει τον μπελερη κι εσυ τον εχεις βαλει στο ευρωφψοφολόγιο σου, Ε, ΑΥΤΟ, παλικαριόλη αμόρφοτε κοπρίτη, συνιστά, ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ!!
    1400

  29. Pou einai oi sixamenoi aristeroi na diamarthirithoun. Autou tou eidous h fasistikh sugkentroseis me shmaies eprepe na apagorevetai,,, ntropi sth astunomia Gia tipota de kanei!

  30. Πέραν της αηδίας που προκαλεί αυτό το φαινόμενο, πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι αλβανοι έχουν μεγαλύτερα κακαλα από τους ελληνάρες. Τόσα χρόνια μας λιώνουν οι πολιτικοί αλήτες και ουδείς από τους περισσότερους έχει βγει στο δρόμο να διαμαρτυρηθεί. Ειδικά μόλις πάρει κανένα κουπόνι για σούπερ μάρκετ, φιφες κάνει στην κουλα. Καθίσατε να φάτε τα €μβολια όταν φωνάζαμε να μην τα κάνετε και τώρα θα σας φάνε τα λεφτά οι δικηγόροι μιας και με το ακαταδίωκτο των γιατρών και τη συναίνεση που υπογράψατε έχετε πλήρη την ευθύνη. Ένα θα πω και ας το παρεξηγήσετε μικροί ανεγκέφαλοι ραγιάδες. Μακάρι να μοιάζαμε έστω λίγο στους Εβραίους και στους Αλβανούς όσο αφορά την αγάπη προς την πατρίδα. Αλλά εμείς εδώ ξέρουμε καλύτερα. Όσο ο λαθρο μας βολεύει επειδή δουλεύει πιο φτηνά ή του νοικιάζουμε τα αχουρια μας, όλα καλά. Μετά μόλις σφίξουν οι οπές, διαμαρτυρόμαστε που έχουμε γίνει το τσιμπούκι της γης.

    1. “””…. διαμαρτυρόμαστε που έχουμε γίνει το τσιμπούκι της γης.”””👍👍👍😄😄

    1. ΠΛΗΘΩΡΑ ΚΟΛΠΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΑΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ

  31. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!!!5.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

  32. Δεν ειναι ξενοι, Ελληνες ειναι οι αλβανοι κατα τον μεγαλο πολιτικο Βελοπουλο. Καποια επιστολη του Χριστου ηταν νομιζω στα αλβανικα,να τη βρει να την πουλησει,θαχει κονομα καλη

  33. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΜΥΡΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ….ΑΡΑΓΕ ΑΜΑ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΣΤΗΝ ΒΌΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ;;;; ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΕ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

    1. Έχουν γίνει χιλιάδες τέτοιες μαζώξεις στην Νότιο Αλβανία.
      Υπάρχει και προτομή τού Καραμανλή, τοποθετημένη από τόν Ράμα και την Μπακογιάννη.

      1. Εμείς mr Albi, έχουμε ηθικό έρεισμα στην Νότιο Αλβανία (Shqiperia). Έχει υπάρχει ιστορικό δεδομένο με διεθνείς συμφωνίες πού δέν εφαρμόστηκαν ποτέ! Βόρειος Ήπειρος.
        Εσείς, τί δικαιώματα έχετε στην Ελλάδα?

        1. Δικαίωμα εδάφους.
          Είμαστε ίσοι συμπολίτες.
          Χωνέψε το.
          Δεν είμαι πια το μικρό αλβανακι πού ενώ ήταν Α Γυμνασίου όι μπάτσοι τών έπαιρναν κάθε τρείς καί λίγο(επειδή μπορούσαν)στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, και ενώ είχε άδεια διαμονής τέκνου αλλοδαπού.
          Έτσι και ενώ σε 15-20 λεπτά ερχόταν το σήμα ότι ήμασταν καθαροί, 3-4 ώρες στα κρατητήρια ήταν στάνταρ.
          Ας το κάνουν τώρα αν έχουν άντερα.

  34. Τι ψηφίσατε ρε τσάμηδες του 41 τακατό ; (!) 🤮

  35. Την ελλάδα την έχουν γεμίσει με ξένους κατακτητές

Comments are closed.